renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 9, 2008 at 6:21 p.l. in reply to: Kuidas sooritada järgmist harjutust – õlatagaosale hantlitega lendamine ettekallutatult? #168425
renku
MemberKasuta oma kujutlusvõimet, jäta trenžöör ära ja võta kätte hantlid. Ja vaata, kas said taolise tulemuse
renku
MemberNagu Alfonze pandud lingist näete, siis kuni 50 000 EURO t tagab riik, kui midagi peaks pankadega juhtuma. St seda, et kui pangas on vähem raha, kui 50 000 EUROt, siis seda te ei kaota- kui rohkem, siis ülejäänud läheb kaotsi:-). Aga Eestis olevate pankadega ei tohiks selliseid probleeme tekkida, et pankrotti lähevad.
Süüdistada ei ole mõtet kedagi- kui ise suudate läbimõeldult tegutseda ja hea haridus taskus on, siis nälga ei jää- ja kui keegi jääb, saab ta süüdistada ainult ennast.
renku
Member180 cm
125 kg
31 a
renku
MemberKäi kindlasti mõne spordiarsti juurest läbi, las uurib järgi, milles asi on. Ei ole ennast mõtet piinata, kui valu on pidev.
renku
MemberKasutan alati vööd, ka soojendusseeriate juures alates seal kusagilt 100 + kilost. Soojendusseeriate korral on vaid vöö natuke nõrgemini kinni tõmmatud ja soovitan ka teistel kasutada. Kui ei kasuta, siis kunagi saad ikka vigastuse, suht kindel. Võid teha 5 aastat ilma vigastuseta ja alles siis võid vigastuse saada, kuid tulemata see ei jää
. MINU ARVAMUS VAID:renku
MemberNo ma tean täpselt mis lihased mul valusaks võtab – reie nelipea, tuharalihase ja reie kakspea, just need lihased mida sumo jõutõmme tegema peakski.Alaselja ka mingil määral, aga mitte piisavalt, et ma seda seljaharjutuseks lugeda võiks.Prioriteetideks on mul rinnalihas, kõht, õlad ja sääred.Teiste lihastega ma olen juba täiesti rahul.Ma ei ajagi jõutõmbes ja kükis mingeid suuri raskusi taga, samas ära ka ei tahaks kumbagi neist jätta.Eraldi päevadele pannes tuleks mul niimoodi välja, et on üks jalapäev ja siis teine päev, kus alustan samuti jalalihastele suunatud harjutusega.Teen jõutõmmet samuti SUMO stiilis, aga absoluutselt alati võtab see mul alaselja väga väga väga läbi. Ei kujutagi ette, kuidas saab teha jõutõmmet nii, et see alaselga tugevalt ei koormaks. Võimalik on muidugi see, et sul on jalad väga tugevad ja teedki siis jõutõmmet peamiselt jalgadega nii, et selg on kogu harjutuse sooritamise ajal suhteliselt sirge.
renku
Memberjep,risthaare ongi kõige parem, märksa tugevam kui pealt või althaare.Rääkides aga veel jõtõmbest ja kükist,siis pn minu meelest isegi kahjulik neid samal päeval teha, sest ok,esimest harjutust sa suudad normilt teha,teist aga mitte mingil juhul. Ise olen proovinud sellist varianti,et tõmmet teen esmaspäeval ja kükki reedel,kolmapäeval surumist. Nii on keha igaks trenniks korralikult välja puhanud ja tulemused kõige paremad. Julgeks isegi teistele seda varianti soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata näiteks KAVA 5×5 ja 3×3- ühel päeval on KÜKK, RINNALT SURUMINE ja veel JÕUTÕMME ka otsa. Ja kui keegi tahab öelda, et see kava ei tööta, siis ta eksib rängalt. Jalad natukene taastuvad ja puhkavad rinna tegemise ajal ja saab väga ilusti sooritada jõutõmmet otsa- kinnitan seda enda praktika põhjal, et see TÖÖTAB väga hästi.
september 25, 2008 at 6:44 e.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #166892renku
MemberTeen ka väikse pakkumise.
1. Jay Cutler
2. Dexter Jackson
3. Phil Heat
4. Dennis Wolf
5. Gustavo Badell
6. Melvin Anthony
renku
MemberMina mingi nohu ja köha pärast kindlasti trenni ära ei ole jätnud ja ei jäta ka tulevikus.
renku
MemberMina olen pannud kreatiini peale trenni kokku koos proteiiniga ja visanud sinna sisse 50-60 g viinamarjasuhkrut-mu kaal aga kah 125 kg.
renku
MemberPraeguseks olen kasutanud B-Alaniini nii 6 korrale jaotatuna päevas kui ka ainult enne trenni, aga suuri tulemuste arenemist ei ole märgata olnud. Eks see olegi vast nii, et mõnele mõjubtuntavalt, mõnele mitte. Nagu ka kreatiin mõjub mõnele jubeda purakana, mõnele ei mõju üldse (mulle annab kreatiin tuntavalt jõudu juurde, kui seda kasutan kuuridena ja maksimaalselt 2 korda aastas). Tihedamate kuuridena ei ole enam sellist mõju märgata. Ja kui tekib küsimus, miks ma kreatiini üldse kuuridena kasutan, mitte pidevalt ei tarbi, siis selleks, et minu eesmärk on jõud ja kreatiini kuuridena kasutades on tulemus minu jaoks efektiivsem.
august 30, 2008 at 7:56 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #164518renku
MemberEsmaspäevast alates enam ei käigi, kahjuks:(Siis on Tartu spordisaalidel au mind võõrustada
Siis vali ikka Arctic, see praegugi hea ja varsti avatakse uus suur Arcticu maja basseini ja muu juurde kuuluvaga.-)
renku
MemberÕnne Kanterile- tõestas jälle, et on MAAILMA PARIM!!!!
renku
MemberJõudsin just tagasi. Panen kava päeva jooksul.Sulle renku ma arvan peaks panema kava, mida kasutavad (kasutan seda ka ise) särgiga võistlevad sportlased.
Kle, kindlasti oleks see hea. Rinnalt lahti ikka saan särgiga, aga lõpp on raskem jah.
renku
MemberTere Kaido!
Äkki paned mulle ka maili selle surumise kava, paras aeg selle kava järgi sügiseseks rinnaltsurumise eestikaks valmistuma hakata. Ei saa ju lõputult püsida see +125 kg Eesti rekord:-). Mu mail on renku3@hot.ee.
Rene
AutorPostitused