renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2008 at 7:56 e.l. in reply to: Paide linna lahtised karikavõistlused lamades surumises #175304
renku
MemberTere!
Siia võiks panna info üles ka enne võistlusi, oleks isegi hea meelega osa võtnud, aga kui infot ei ole, siis ei oska kuidagi kohale tulla:-(
renku
MemberMinagi avastasin selle kreemi Võsu laagris olles 2008-ndal aastal, kui üks kaaslaagerdaja:-) seda mulle hüppeliigese ravil abiks pakkus. Peale laagrit läksin ise ka kohe apteeki ja ostsin potsiku ära. Nüüd olen seda kasutanud tihti väiksemate vigastuste ja lihasvalude puhul- väga hea on.
renku
MemberPalju õnne!
detsember 7, 2008 at 8:43 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #173888renku
MemberOlemas, palju õnne!
november 29, 2008 at 8:38 e.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172512renku
MemberVastan sellele 300 surujale.Meil oli trennis mees, kes surus ilma särgita ilusti 210 kg, panime talle pro särgi selga ja 240 ei surunud ära.
Ma olen enam kui kindel, et Marek võib ilma särgita ilusti suruda 200+ aga särgiga ei saa 230 üles. Nii ta on. Selle särgiga surumine on üks paras teadus, kui arvad, et saad ipf särgi tööle, siis pro on juba midagi uut. Nii et mitte rohkem kui 230!!!
Krt, olen suga nõus- ma kah ilma särgita 205-210, aga näed rsk, võistlustel maadlesin särgiga 220 kallal:-(. Aga küll ma selle selgeks õpin:-)!!!
november 27, 2008 at 7:03 e.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172340renku
MemberTere! Olen olnud selle saidi aktiivne lugeja olnud 1999. aastast. Siiamaani ainult “külalise” staatuses.Täna ajendas mind ennast registreerima ja esimest postitust tegema totaalne ülekohus.
Selgituseks veel, et EJL oli mind samal päeval usaldanud peakohtuniku rolli noorte klassis.
Tunnistan, et minulgi oli profesionaalne huvi hinnata kõrvalt seda rekordkatset. Hindasingi. Tulemuseks võin käsi piiblil lugeda katse määrustekohaseks (loe, big poppa & co, kõike arvestades ei tõusnud ka tagumik pingist. Katsete hindamine ei ole ka ju ainult taguotsa vahtimine vaid paljudest aspektidest koosneva terviku hindamine.
Mõttetu on sul ka mingeid fotosid kuhugile üles panna, sest foto võib olla tehtud ka kangi/surumisasendi võtmise käigus tehtud olla. Soorituse nõuded hakkavad kehtima peale peakohtuniku kästlust “start” ja lõppevad käsuga “pukkidele”. Video sooritusest oleks kindlalt parem variant.
Loodan, et said mu jutule pihta?
Tere siis siin kah lõpuks, Marko:-). Aa, ja veelkord tänud abi eest võistlustel.
november 26, 2008 at 7:53 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172314renku
MemberMa ei taha nüüd mingi party pooper olla, aga nii palju kui mina kuulsin (ja piltidelt nägin), siis läks Kaidol 270kg ajal tagumik pingilt lahti. Ega ei saa ju süüdistada ka – vaja suruda ju, suur raskus ka.Pärast olevat see seal jutuks ka tulnud, kuid siis tuli jõutõsteliidu presidendi staatus jutus välja.
Ma kuulsin seda juttu küll. Mingist staatusest juttu polnud.
Esiteks rääkis seda ainult 1 mees.
Vaatasin pärast ise videot 3-st kaamerast võetuna, eri nurkade alt, absoluutselt lähedale ka polnud.
Homme on siin video üleval, saad hinnata.
Näita mulle pilti, kus tagumik on lahti – jään huviga ootama?
Ka minu fotokas oli video 270-e surumisest olemas ja Kaido tagumik oli kaljukindlalt maas- nii nagu peab. Ilus ja tehniliselt puhas surumine korraliku varuga. Palju õnne minugi poolt.
november 24, 2008 at 1:53 p.l. in reply to: EMV lamades surumises 2008 – osalejad, tulemused, fotod, kommentaarid #172020renku
Memberrenku
MemberKangi surumine kukla tagant ei pidavat hea olema õlgadele. Liigestele.Vaidleksin vastu- eluaeg olen seda teinud ja minul murrab õlaliigest pigem eest surumine kui kukla tagant surumine. Asi individuaalne!
renku
Membertere,Olen 20 aastane noormees ja umbes poolteist aastat tagasi tõmbasin kangiga alaselja valusaks. Nüüd on selg kogu aeg kange, kuid liigutades läheb paremaks. Eriti hull on hommikul voodist tõustes. Käisin seljavaluga ka perearsti juures, kes saatis mind röntkenisse. Röntgen ei näidanud midagi ning nii see asi jäigi. Ise ma arvan et niisama see üle ei lähe ning ei tea mida tegema pean. Kas sellisest vigastusest on võimalik täielikult paraneda ja kui on siis kuidas?
ette tänades Taavo
Sprodimaššööri juurde.
oktoober 20, 2008 at 7:09 e.l. in reply to: Nordic Championships Iceland 2008 – Pictures+Comments #169525renku
MemberKrt, Otil toimub lava peal nagu kehastumine, seda loomulikult heas mõttes, õnne ja jõudu edaspidiseks:-)
renku
MemberKiivikas- 2
Vähi- 2
renku
MemberOlen naisterahvas(28)Selline mure. Tellisin endale siit toitumiskava. Esimsel kuul võtsin ilusti alla3 kg, teisel kuul ainult 1kg ja nüüd kolmandal kuul olen 1.5kg juurde võtnud. Kava järgin ikka täpsusega. Ideaalkaaluni on aga veel väga pikk tee.
Trenni teen kõndides, rattaga sõites, sellise normaalse tempoga ja nädalas 3-4korda.
Mure nüüd ongi, et miks kaal juurde tagasi tuleb
Tere!
On täiesti loogiline, et toitumiskava tuleb vahepeal uuendada, kui alguses kõik toimis. See tuleb sellest, et toitumisvajadus väheneb koos kaalu vähenemisega. Aga täpsemalt, mida ja kui palju vähendada, kirjutab Sulle kindlasti seesama inimene, kes Sulle toitumiskava tegi.
renku
MemberEile käisin pükse ostmas ja mis avastasin, kuna püksinumber on kukkunud prakt 10 numbrit sest pekki on megalt hävinud, siis on tagumik ja vöökoht kokku kuivanud ja sobiks sellepoolest nr 32. Sellisel juhul on raske leida püksi millesse mahuks reied ära, kui aga suuremad osta, siis on vöökohalt mitmekorra ja kottis:-( Ennem seda muret ei olnud, sest laia lõikega 42 nr oli ülevalt küll lai, aga reis mahtus vabalt sisse, enamus 32nr kandvatel meestel seega reis alla 50cm? Jama kui ei mahu mingitesse normidesse, siis peab hakkama ei tea kust kaevama, või siis lausa teha laskma:-(Ei tasu muretseda- mul sama mure juba aastaid, et kui ostan püksid ja mingi ime läbi leian sellised, et reis läheb jalga, siis need on alati pikad ja keskelt suured. Aga iga õmbleja saab hakkama sellega, et need kekskelt parajaks ja alt lühemaks teha.
oktoober 9, 2008 at 6:47 p.l. in reply to: Kuidas sooritada järgmist harjutust – õlatagaosale hantlitega lendamine ettekallutatult? #168435renku
Memberrenku, loe korralikult. kodanik tahtis vahepeal juba midagi muud teada!OK sry, kõik paigas
-
AutorPostitused