renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2009 at 9:10 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #205873
renku
MemberNaljaga võib öelda, et kuusk sai juba suvel tuppa toodud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pane aniult ehted külge….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodame, et kuusele panevad ehted külge kohtunikud. Edu:-)
renku
MemberSuurimad tänud. Õnne alati vaja ja jõudu kah:-)
renku
MemberKas kusagilt on leida ka tema mõõtusid ja kaalu võistlustel ja võistlusvahelisel perioodil- oleks huvitav teada?
renku
Member235 kirjas vist!
renku
MemberVaatasin treeningpäevikust järgi. Esimesed jõutreeningud olid 1993 aastal, siis olingi 16- surusin 85 kg. Kaal oli kusagil 75-80 kandis.
renku
MemberAga kuna teema on sarnane siis kuidas oskate te mind aidata. Ma teen trennis tavaliselt 90’a 10’seid seeriaid või siis 100’a 6’seid aga mu rekord ja 110 ja rohkem üles ei tule. Minu jaoks on see absurdne ning ma ei oska midagi teha ka.Arvetsades tulemusi 90 ja 100 ga surumisel võiks su max rekord olla kusagil 130 kandis. See tähendab vaid seda, et kui on eesmärk 1 kordusmaksimum suruda, siis tuleb ka seda harjutada- tee paar nädalat kordusi 4-6, paar nädalat 2-3 (nii suure raskusega kui jõuad) ja proovi siis maksimumi uuesti. Usun, et asi muutub.
renku
MemberKui tahad suruda 100, siis võiksid teha näiteks 20ga 10se seeria, 40ga kuuese, 60ga paar korda, 70-80ga 1 kordust ja siis rekordit. Mina teen umbes sellise suhtega.
renku
MemberTuleb kiiresti ära vaadata, vast juba täna lähen!
juuni 6, 2009 at 7:28 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200421renku
MemberEdu, jälgin huviga Su tegemisi!
mai 27, 2009 at 9:19 e.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198563renku
MemberPalju palju õnne kõigile osalejatele. Kõva värk, tublid olete!
renku
MemberPalju palju õnne, Margus!
renku
MemberOlen arvatavasti kohal- õigel ajal hea eestikate proovivõistlus:-). Kahjuks pean võistlema veel vana särgiga.
mai 5, 2009 at 12:58 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194458renku
MemberTaavi Koovit võidab Otti
renku
MemberNo kas keegi juba on ka käinud Kalmusega rammu katsumas???

renku
MemberMina ei jälgiks profikulturismi, kui seal ei oleks a`la Cutleri ja Colemani taolisi mürakaid:-). Samas ei tähenda see seda, et amatöörkulturismi ei jälgiks.
-
AutorPostitused