renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberKrt, vorm ei saa kaduda paari päevaga, närvid ei saa ###### minna mingiks võistluseks jne. Ma ei kujutaks ette, et trennis surun ilma särgita 200 ja võistlusel surun 170- pole võimalik. Ainuke kahtlane värk on selle oma uue Kanteri nimelise kettaga- 2 nädalat enne võistlust sai kätte, äkki ikkagi ei harjunud ära vms. Jube kahju, aga midagi oli viltu. Kaotasin mitmeid konjakeid, aga sellest ei ole kahju, kahju on kullast ilma jäämisest. Edaspidi igatahes edu Kanterile ja hoian püialt alati edasi:)- ja pronks on ikkagi suur suur pettumus-
renku
MemberPalju palju õnne ja jõudu kah!
renku
MemberLoodan esimest kohta, aga kardan, et võib äkki veidi nihu minna. Medali saab ta nii või naa, selles pole küsimust. Nagu ta ise mainis tuleb kindlasti viimaste aastate põnevaim esikohaheitlus. Konkurentidest jättis kvalifikatsioonis parima mulje Harting. Võistleb kodus, mis kindlasti aitab kõvasti lisa sentimeetried juurde saada.Tammertist on kahju, kõigest 5cm välja jääda finaalist on väga nutune. Ei tea, mis selle Israeliga juhtus, vigastas end, nagu aru sain. Kunagi ei püsi Eesti sportlased 100% terved, väga imelik minu arust, et meil laatsas alati nii palju sportlasi on.
Tippvormis ongi vigastused kerged tulema. Mul endalgi alati enne surumise eestikaid rinnalihase vigastused tekkinud, kui hakkan heasse vormi jõudma (see ei tähenda muidugi seda, et ennast maailma tippudega võrdleksin, aga efekt on sama).
renku
MemberMina loodan ise, et võistlus teisele-kolmandale-neljandale kohale tuleb tihe, mille nimel võistlevad Alekna, Harting ja Malachowski, sest Kanter võidab kindlalt enam kui meetrise ülekaaluga ja võiduheide algab numbriga 7:-). Kanteri särk mul juba praegu seljas ja elasin juba täna eluga kaasa:-)

!renku
MemberTere selline küsimus siis , et nüüd kreatiini kuur selja taga ja lihased vett täis aga kas see jääbki nii voi on seda voimalik välja saada kui see on kasulik.Ah, mis Te ajate inimest segadusse. Pole vaja muretseda sellise asja pärast, küll ta vaikselt välja läheb jälle. kui enam ei tarvita kreatiini.
renku
MemberMulle igatahes meeldib, mõelgu teised, mis tahavad!!!!
renku
MemberOtt. Kuidas selle Teile külla tulemisega seal on? Tuleks hea meelega mingi päev läbi!
renku
MemberMõttetu ajada mingit steroidi jne juttu . Naine on vormis, vaadake, imetlege ja nautige, sest on, mida vaadata.
renku
Member“Suurus ei loe” ei ole korrektne. Ainult suurus ei loe – nii saab öelda küll. Kui sa ikka ei jaksa või ei oska, siis mis sellest suurusest kasu. Kui aga oskad oma suurust kasutada, siis loeb küll.Brock Lesnar on olnud tippmaadleja (ma ei räägi siis showmaadlusest, vaid spordist) ja seega pole ta ainult suur koll, kes kõik puruks pigistab. Maadlus on tal tehniline ja muu kompenseerib ta suuruse ja jõuga. Ilma nendeta ei teeks ta midagi – löömine on tal ikka üsna jube ja jitsis veel palju areneda.
Sellega olen küll nõus, et kui Mariusz tahab mmas kusagile jõuda, siis võtab ta kindlasti massi vähemaks. UFCs näiteks ei saaks ta oma 130kg’ga võisteldagi…Jaapani showmatšides oleks ta kindlasti kuum kaup just suuremana.
Oot, äkki seletad, miks ta UFC s 130 kg sena ei saa võistelda, kas mingid kaalupiirangud? Ei tea lihtsalt.
renku
MemberTrennid tehtud, söögid söödud. Vahepalaks Kääriku aeroobikakuninganna valimine, kus osales ca 25 ilusat tüdrukut, mis sa hing veel ihkad puhkusest. Meie meestel läksid lausa silmad kohe särama kui söökla saabusid ja hulga kenasid tüdrukuid eest leidsid. Eriti õnnelikud olid Jurok ja Hr. Karulaas, kes said lausa züriiliikme ametit maitsta ja hinnata tüdrukuid.Võitjatele antakse auhinnad üle kell 21 samas toimub ka laagri pidulik avamine.Nüüd aga pildimateriali
Härrased jõutõstjad – politseinikud saabusid
sööklamelu
Krt, jub akahetsen, et ei tulnud see aasta:-)
renku
Membermis sa nyyd oma t6stmisega .sellega peab kohe varakult alustama .
kulturistidel on see viga et kui l2heb k2tte suurteks raskusteks kus on kordused alla 4, siis on nad n6rgad ja palju teha ei j6uagi .
t6stjatel on aga see viga et nad ei suuda teha suuri korduseid .
Minu arust lugesin Kalmuse viimasest rinnalt trennist, et tegi 200 ga 4 korda, see lubab suruda sinna 230 kanti ilusti ja seda ilma särgita:-). Suht nõrk küll jah:-).
renku
MemberJõusaalijalanõu peaks olema õhukese tallaga ja stabiilne. Nt. kets, tennis, maadlussaabas, ka paljajalu on hea trenni teha kui saalihügieen lubab (s.t. avalikes jõusaalides pole ei viisakas ega mõistlik) ja ketta varbale pillamisega ettevaatlik oled.Olen eluaeg tossuga kükke teinud ja pole häda midagi.
renku
Member27.august 2004 registreerisin ja siiani kasutan aadressina http://www.amazon.ee ja nii see vist jääbki- vähemalt niikaua, kui see adre veel kehtib:-).
Aga igati tänuväärne sait. Usun, et olen sealt ikka meeletutes summades asju kokku ostnud, ei oskagi muidugi kuidagi kokku arevestada:-), aga ostan ka edaspidi.
juuli 14, 2009 at 12:39 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207259renku
MemberOtt 7
Natalia 4
renku
Member10,5
-
AutorPostitused