renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberKui see kava oli algajate kavana seal kirjas, siis ei ole põhjust selles kahelda. Tee rahulikult selle järgi ja kõik on ok.
oktoober 17, 2009 at 10:53 e.l. in reply to: Kulturism Naised Gerbel Mikk & Guy Poortmans Abiellusid- ÖNNITLUSI ! #228106renku
MemberMega õnnitlused. Tubli oled ja palju ilusaid aastaid koos
, kui see tõsi kah on:-)renku
MemberKas olid lahtised võistlused?
renku
MemberPanen suht palju lampi, aga eks vaatame:
Noored
1. Sander Kuusk
2. Illimar Gaidalenko
3. Dmitri Kostitsõn
Juuniorid -75kg
1. Maiko Kängsep
2. Kristjan-Johannes Konsap
3. Siimon Ilja
Juuniorid +75kg
1. Mikk Raudsepp
2. Ilja Tsistjakov
3. Indrek Kutusov
Mehed -80kg
1. Valju Jagomäe
2. Ahti Jakson
3. Argo Väli
Mehed -90kg
1. Ott Kiivikas
2. Marek Liiva
Mehed +90kg
1. Argo Ader
Klassikaline Kulturism -175cm
1. Imre Vähi
2. Harri Indus
Klassikaline Kulturism +175cm
1. Jüri Leinvald
2. Argo Vaible
3. Marko Tooming
Bodyfitness -163cm
1. Laura Reisalu
2. Marina Sakutene
3. Vitaliya Dmitrieva
Bodyfitness +163cm
1. Christina Alev
2. Katrin Kimber
3. Annika Summel
Naised kulturism
1. Gerbel Mikk
Juuniorid absoluut
Mikk Raudsepp
Naiste bodyfitness absoluut
Christina Alev
Klassikaline kulturism absoluut
Imre Vähi
Meeste kulturism absoluut
Ott Kiivikas
BodyFitness -163cm
1. Irina Zenkova
Fitness
1. Olga Aleksejeva
2. Irina Palaguta
3. Anastasija Vanejeva
renku
MemberÜle mõistuse hea tulemus küll, aga ei taha kuidagi Ronnie videosid vaadates uskuda, et see talle jõukohane ei ole.
renku
MemberMillal on äratus? 5.55Millal on esimene söögikord?LUURES 6.45
Mitu korda päevas süüa saab? 3 (TOIT ON SUHT SÜSIVESIKU RIKAS AGA VALGU VAENE)
Millal on viimane söögikord? LUURES KELL18:00
Millal tuled surnuks lüüakse? 10:00
Valku peaks olema 125- 140 grammi päeva peale.
renku
Member4-6 arendab max raskus sooritust, suurema kroduste arvu puhul areneb jõud suuremate korduste sooritamisega kooskõlas.Nii nagu treenid nii areneb ka lihasjõud. Lihasmass areneb mõlemal juhul, esimesel juhul rohkem glükolüütilised ja teisel juhul oksüdatiivseid lihaskiud.
Esimesi on rohkem näiteks piitsepsis, teisi näiteks säärelihases.
Minu arust sa räägid praegu midagi sellist, millest sa mitte mõhkugi aru ei saa ja midagi ei tea:-). Parem mitte üldse siis juba rääkida……………
renku
MemberPalju palju õnne!
renku
MemberKes-see Morosov veel on??!!??Mina kül lei tunne, ja arvan, et enamus ei tunne toda.
Aga see, selleks.
Sa nagu ei mõista midagi, ütleks sellepeale esmamõttena- ohh seda eeslit!
Kuid, võtaksin mõtte tagasi ja ei ütleks, kuna internetis inimesed ei mõista üksteist, mõni näeb nalja seal, kus seda kindlasti teise arvates pole.
See, kes sulle hiljuti soovitas üheseerialisi harjutusi, ole hea, jak üsi talt üle, kas sedalaadi treeningu puhul piisavalt algaja suudab ka rektuteerida just soovituid lihaseid. Küsi umbes nii, et kui algaja teeb ühe seeria vaid, siis tõenäoselt nagu algajale omane, rakendab ta valet motoorikat ja valesid lihaskiude, et kuidas saaks talle keegi soovitada vaid ühte seeriat, huvi oleks kuulda, mis ta selle peale vastab.
Ise aga soovitaks sul mõelda, mis on erinevate harjutuste eesmärk. Kas võiv äkki olla nii, et mõne harjutuse eesmärk ja eripära, pole raskusi üldse tõsta treening-treeningult, vaid, on miski muu eesmärk neilt harjutuseil, äkki neis ei peagi max-seeriat rakendama üldse. Tõesti oleks hea mõte selle üle mõelda, või mis sa ise arvad, et poleks või??
Enamus kindlasti ei tunne jah Morozovit, aga teavad siin foormus viibijatest kindlasti pea kõik, kellega tegemist on. Kui sa Marek Morozovist midagi kuulnud ei ole, siis oled sa eesti kultursimist ikka väga kaugel, aga võibolla sa ei tahagi seda teada või pole see eesmärgiks. Lihtsalt teadmiseks, et tegemist on ühega eesti kulturismi tippudest:-). Ja need võib max 2 käe sõrmedel üles lugeda:-)
renku
MemberKavast “Edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks” pulloveri tehes käib mul õlaliigesest nõks läbi.Eelnevatest kogemustest tean, et see nõks lõppeb väga valuliku õlaliigesega.
Millega võiks selle harjutuse asendada?
Veel üks küss:
Oletame et seerias on 3 x 10-12 kolmandal korral annan endast maksimumi aga millest lähtuda esimese kahe seeria tegemisel?
10, 11, max vms?
1. Kui see pullover sulle ei sobi ja õlale haiget teeb, siis jäta see harjutus kohe trennist välja või kohenda tehnikat (pigem soovitaks esimest), asendada võid selle minu arust suht suvalise harjutusega rinnale, kasvõi pea alaspidi surumisega (ei ole küll täpselt sama, aga ikkagi rinna harjutus)- vähemalt minu silmis küll ei ole see pullover asendamatu ja just eriliselt tähtis harjutus, kui sa just tippkulturistiks saada ei kavatse kohe:-).
2. Mina näiteks teen harjutusi suutlikkuseni alati, kui välja arvata spetsiaalsed programmid n 5×5 ja 3×3 ja veel mõned. Aga seda 3×10-12 teeksin mina nii, et valiksin raskuse, millega suudan teha esimesel seerial max 12 korda ja kolmandal seerial punniksin 10 täis ilma raskust vähendamata ja nii, et viimane seeria lihtsalt rohkem teha ei jõuaks.
renku
MemberSee on nüüd õige küll aga vahel keeravad kohtunukid, kes peaks olema alaga vädagi “kodus”, ikka totaalselt käru. Ka sellest on siin foorumis juttu olnud. Vabanduseks tuuaksegi siis kohe see võlusõna, SUBJEKTIINE ja sinna see asi jääb. Jääb ka edaspidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just see on põhjus mis minu jaoks teeb kulturismivõistluse vahel mittespordiks, või siis vähem spordiks. On olnud kordi kus sportlane / endal nii karmid hetked puuduvad võistluskarjäärist/ ennast vaat et vormi tehes ära tapab dieediga /tema probleem muidugi/, saavutab aga siiski väga ja väga hea sportliku vormi, seda siis kultursmi hindamissüsteemi järgi, temast ettepoole aga pannakse mingid krdi “kohalikud külatolad või lehma lellepojad”, sest kohtunikele ei jäänud teadmata tema lavatagune …olek, ütleme nii.
. Kogu hingega võistlusteks valmistunud vend aga kukub korduvalt lava taga kokku, teda on vaja turgutada, et ta üldse jõuaks oma kolmanda koha auhinnale järgi minna. /ometi pidas mees ennast laval olles vapralt üleval ja pidanuks olema nr1./Selle näite puhul hindasid kohtunikud selgelt midagi muud kui visuaalselt paremat sportlikku vormi kulturismi vaatenurgast. Ometi aga oleks pidanud nad just seda hindama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu, ja veel paljude vaatajate subjektiivsete arvamuste kohasel olid sa ilgelt heas vormis viimastel Eesti võistlustel ja oleksid pidanud võitma, aga nii see ei olnud, seega subjektiivset arvamust on siin ikkagi päris palju sees.
renku
MemberMina magasin sama kaua tavaliselt, aga hommikul ärgates olin tunduvalt puhanum.
renku
Member180-181 / ~130 / 32
september 1, 2009 at 5:55 p.l. in reply to: Võidusamba juures sai pilti teha musklis Ramboga? #216736renku
MemberPuhas reklaam kulturismile, hea idee, toetan täiega.
renku
MemberEga see ainult Männiku juurde nii pole, ma juba pool aastat üritan spordiarsti juurde aega saada
siiamaani pole veel saanud, alati öeldakse, et helistage palun jörgmine kuu jaa nii edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad saada spordiarsti juurde, siis tee 1 kaval nipp ja märgi ta endale perearstiks ja ongi sul kogu aeg spordiarst käepärast. Ise tegin nii 1999.a ja praegu on kogu aeg mul võimalik tema juurde minna
. -
AutorPostitused