renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 11, 2013 at 8:56 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342818
renku
MemberRaigo jalad oleks nagu teisest dimensioonist. Selliseid triipe näeb ikka üliharva!
renku
MemberPikem jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meil aega on.
renku
MemberOlen kasutanud seda aastaid, aga HydroIso annab parema tunde ja maitse on ka kordi parem. Seega minu esimene valik on kindlasti kõikide proteiinipulbrite vahel valides Hydroiso.
renku
MemberMa tahaksin jalga rohkem arendada ja kas oleks mõtekas teha jalga 2 korda nädalas. Ma ise mõtlesin teha esmasp ja reede, aga ehk oskate ise öelda mis päeval ja kas on nii mõtekas teha?
Smolov- kui sa just algaja ei ole
aprill 29, 2013 at 5:32 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #341684renku
MemberInflatsioon. Leib ja sai lähevad ka poes kallimaks, täiesti normaalne hinnatõus kogu maailmapilti vaadates.
aprill 25, 2013 at 7:19 p.l. in reply to: Saaremaa Lihatööstus Raju 11 (20. aprill 2013 Tallinnas) #341450renku
MemberKas viimase RAJU võistlusvideod on ka kusagil üleval juba?
renku
MemberHei!
Kaloraaži ma vähendanud ei ole, kuid olen ennast eesmärgile orienteerinud, distsiplineerinud ning seega jätnud ära igasugused õhtused maiustamised.
Samuti inspireerib mind Schwarzeneggeri pidev vajadus end arendada, harida, midagi uut saavutada. Mina näiteks ei teadnud, et oma esimese miljoni teenis ta hoopis kinnisvaraga.
Sellega tegelemine nõuab muidugi piisavat algkapitali.
Kuidas sa ei vähendanud kaloraaži, kui jätsid ära õhtused maiustused?
Algkapitali polegi vaja, on vaja mõistust

renku
MemberKas kusagilt ka võistluste videosid saab näha?
aprill 12, 2013 at 5:40 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340728renku
MemberMis tõmbe tulemused olid ja mis summad kokku tulid?
aprill 12, 2013 at 5:32 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340724renku
MemberPalju õnne
aprill 12, 2013 at 2:20 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340661renku
MemberMis Alexi ja Raiti algraskused on?
aprill 10, 2013 at 7:35 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340487renku
MemberPalju õnne, tubli töö!
aprill 10, 2013 at 6:34 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340456renku
MemberNojah, parim jõutõstetreener ikkagi teab mis räägib
Nojah, parim jõutõstetreener ikkagi teab mis räägib
aprill 9, 2013 at 7:45 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #340391renku
MemberMeeletu nädalavahetus seljataga, eile olin hommikul juba 7.30 trennis – rahvas tuli alles pidust hommikul kui ise trenni sõitsin, vaatamata hommikusele ajale sain jalale korraliku mahutrenni ja tegin teadlikult enne Reval Cupi ära, sest peale võistlust on toss ikka korralikult väljas. No ja nagu iga aasta tähistame ka korralikult, nii ka sel aastal, Reval – Spordi sünnipäev ja Reval Cupi banket läks sujuvalt sünnipäevapeoks üle ja nii lõpetasin klubis “Teater” ja mis muud kui veendusin ,et ei ole mitte millestki ilma jäänud, kui nädalavahetustel väljas ei käi, kuid korra poole aasta peale on seda ikka ja hea jälle teha ja veenduda, et spordisaalis on ikka parem olla.
Nii jõudisngi koju peale kahte öösel, seega magama kuskil 3 paiku seega 21 tunnine maratonpäev, kuid puhkust ei saanud tänagi ,sest nägin mis vigu õpilased tegid ja helistasin need kohale, kes järgmisel nädalal LEKV võistlustules ja poseerisime ja parandsime mida saime. Lisks vaatasin üle Natalia ja Endla vormid ja ei pidanud pettuma, mõlemad on oma tippvormis ja tegime läbi nii kavad kui poseerimise – usun ,et on põhjust järgmisel nädalavahetusel meie naistele pöialt hoida Ukrainas, Kiievis toimuval Womans World Cupil.
Lõppu ise veel otsa oma trenn ja koju koti peale, homme uus nädal ja tuleb hakata ette valmistama EKV ja Balti Matchi, seega mingit puhkust lähiajal näha veel ei ole.
Tumedalt- muidugi, sul on kena naine kodus
aprill 7, 2013 at 11:29 e.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #340188renku
MemberVäga kõva muutus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvan, et ega sul rohkem polegi väga vaja enam alla võtta kui nii 3-5kg siis võiks mõelda lihasmassi arendamise peale. Rene kindlasti teab mida teeb seega anna aga minna.
Suht täpselt selline plaan ongi
AutorPostitused