renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberMõnus võistlus oli- ei olnud mingisugust venimist, tehti kiiresti ja korralikult- Jannol jäi ainult küki esimene katse vist sooritamata, kuna asi läks tema jaoks liigagi kiireks
. Ja kohtunike kohta seekord ainult head sõnad.Enda tulemuste kohta niipalju, et rinnalt surumisega jäin rahule, aga kükk ja jõutõmme jäid seekord nõrgaks. Aga eks ma kah arenen veel. Nagu alessandrogi ütles, et algraskuse 100 kg jõutõmbes üles saamiseks tegin ebainimliku pingutuse:-), Ning juurde ei pannudki, sest raske oli.
renku
MemberTäpselt nii, ainult trikoo! Kui ei ole, laenake teistelt! Aega veel on stardini.Veel ei ole lubatud võistlustrikood ja särgid millel on ülearu kääridega kallal käidud. A la trikoo nabani lõhki lõigatud või surumissärk seljalt suuremaks lõigatud. Põlvesidemed ei tohi ka üle 2m olla.
Need on ikkagi maakondlikud meistrivõistlused ja tuleb reegleid järgiga.
Võistlejatel palun isikuttõendav dokument ka kaasa võtta!
Trikoo all siis mõistetakse seda, mis käib lamades surumisel pesu või surumissärgi peale, mitte surumissärki ennast. Ilma surumissärgita võite alati võistelda, kui soovite, aga trikoo PEAB OLEMA.
renku
MemberEks ma kohale ikka tulen arvatavasti, aga teen tugevalt aint surumist. Seekord veel vana presendist särgiga, aga Eestikatel olen väljas uue korraliku särgiga:-)
renku
MemberPalju õnne ja EDU edaspidiseks!
renku
MemberOleksin huvitatud kuulma muljetest sealse kooliga, eriti korrektsiooni alal, kui keegi seal koolis üldse foorumi kasutajatest õpib. Pole Teeviidale jõudnud ning arvasin, et oleks ehk õige abi küsida siit. Kas Sisekaitseakadeemial on seal ka ühikas? Kui jah, mis hinnaga? Kuidas sportimisvõimalused, kas koolil jõusaal olemas? Tänud neile, kes viitsivad vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi oli seal kindlasti olemas ühikas ja ka jõusaal ning eraldi isegi poksisaal koos trennidega.
Ühikas peaks olema tasuta, aga kontrolli igaks juhuks üle.
renku
MemberOota, millisest konkreetsest minu arvamusest sa nüüd aru ei saanud? Ma enda arust olen oma arvamust piisavalt selgelt ja otse väljendanud. Erinevalt neist, kes midagi arvavad, aga välja öelda ei julge, olen mina alati välja öelnud, kui mul midagi öelda on olnud. Ka praegu olen ma vist ainuke, kes julgeb öelda midagi muud peale “oh, äge, uus portaal, kus kuri moderaator postitusi ei kustuta!”.Aga Annikale veel: kas ma sain siis portaali eesmärgist õigesti aru? Aga miks te siis seda julgelt välja ei ütle, vaid üritate kuidagi varjata? Kas te EKFL juhatusele ütlesite otse välja, mida te arvate? Kui te millegagi rahul ei ole, siis kirjutage korralik manifest ja kandke see ette. Praegu on kogu teie rahuolematus väljendunud paari karikatuuris ja mõnes üksikus vihjes, millest ei saa isegi aru, kas seda on tõsiselt mõeldud või naljaga. Nüüd te siis pöörate selja ja teete uue portaali, aga teie seisukohta pole ikka veel väljendatud.
Kui meil on tõesti mingi dissidentide liikumine, siis nad võiksid ikka konkreetselt öelda, millega nad rahul ei ole. See, et tehakse uus portaal, kus EKFLi selja taga hakatakse midagi rääkima, minu arust kõige targem ei ole. Ja minu konkreetsetele küsimustele ei ole siin teemas keegi konkreetselt vastanud. Mul on tunne, et kui teie käest nüüd Tokko konkreetselt küsiks, et mis teie probleem on, siis vastus oleks “mökk-mökk..einoh, mis te nüüd…me niisama…tahame lõbusalt aega veeta”. Nii ei saa asju ajada.
Või on teil mingi jutt kulisside taha jäänud? Või on äkki Tokko öelnud, et kuulge poisid, kui teile miski ei meeldi, siis minge ära, ja te läksite? Tahaks mingit selgust saada, mis teil tegelikult toimus.
Krt, olen siin püüdnud suu lukus hoida, aga nii lolli juttu, kui sina, jõmpsikas, ei oska küll keegi teine välja mõelda. Ja maha ka sa ei rahune. Kui ma teen ühe inimesega äri, kas see siis keelab mul teiste inimestega uut äri alustamast? Või ei ole see sinu arust normaalne? Ja iga inimene peab olema surmani ainult koos ühe äripartneriga ning ei või kellegi teisega midagi muud teha? See on muidugi piltlik väljendus, aga see küll kuidagi sinu asi ei ole torkida, mida keegi teeb!!!!!!
renku
MemberMa arvan, et te – endine(?) fitness.ee tiim – võiksite korralikult läbi mõelda, mida te teete, enne kui selliste kahtlaste portaalidega liituma hakkate. Mingite teisitimõtlejate portaali tiimi liige olemine võib mõne mehe/naise reputatsiooni ära rikkuda. Vaadake neid liikmeid seal – enamik ongi tuntud keemikud ja siis mõned üksikud oleksid nagu juhuslikult sinna ära eksinud arusaamatutel põhjustel. Mõelge ikka veelkord üle.Ja noh, aukude pildid on muidugi tippsaavutus teil, mille üle uhked olla.
Pane palun siia nimekiri siis, kes on need keemikud seal kõik- enamus, nagu sa ütled.?
renku
MemberOlen alates 1993 ndast aastast kõik teeningud treeningkaustikutesse kirja pannud- 1 lk = 1 nädal ja jätkan ka edaspidi. Ükski teine tööriist ega veebipõhine asi ei ole nii head ülevaadet andnud:-)
renku
MemberMinuarust samuti negatiivne surumine on mõtetu harjutus. Peamiselt seetõttu, et alumist rinnalihast treenib niikuinii peamiselt horisontaal-surumisel, kuna selja ajab ju kaardu, nii nagu õige asend ette näebki. Triitsa jaoks see harjutus samuti mulel ei meeldi. Küll aga rööbaspuudel surumine triitsale on hea harjutus.Vaidlen vastu- väga hea harjutus on. Minu puhul töötab väga hästi.
november 29, 2009 at 6:47 p.l. in reply to: Paide lahtised Karikavõistlused toimuvad 12.12.09 #237931renku
MemberKui sa linna ei tunne, siis ei ütle aadress ka sulle midagi ju? Ja alati on otsing abiks – 10 sekki ja asi olemas http://www.paidetervis.ee/index.php?mid=3Aadress õtleb seda, et saab võtta lahti Regio atlase netist ja vaadata, kuhu see aadress jääb!
Ära lahmi lampi.
november 23, 2009 at 9:07 e.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236405renku
MemberArvatasti olen järmistele lamades surumis võistlustele tulija.Kui on vaja varustusega suruda siis saab ka see muretsetud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Lihtsat kardan publikut ja pealtvaatajaid seal,samal ajal kui surun,kuigi võistlusest osavõtt on juba pool võitu minu jaoks.Alati ei peagi võitma,saan endale lihtsalt enesekindlust võistlusega juurde.
Nagu keegi mainis on järgmised lamades surumis võistlused jaanuari lõpus-veebruari alguses,seega peab seda võistluse asja hakkama harjutama salis vaikselt juba.
Ära karda pealtvaatajaid. Jõutõstmise võistlustel käib üldiselt publik, kes asjast juba midagi teab ja elatakse rõõmuga kaasa nii algajatele kui ka tugevatele tegijatele. Kõik, kes üritavad, saavad ka publiku poolt aplausiga tavaliselt tänatud. Seega, ole igaljuhul kohal, kui asi huvi pakub.
november 22, 2009 at 11:00 e.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236190renku
Memberega jah… m6ned mehed v6iksid siis pykste kandmise ka l6petada.Kas see nali oli parem?
november 22, 2009 at 7:47 e.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236152renku
MemberVaata osades kultuurides loetakse naise pahkluid 22rmiselt seksikateks ja reeglina neid varjatakse riietega.
Meil siin, kui sa seda veel ei ole t2hele pannud, loetakse naise rindu erutavateks ja seksikateks ja reeglina seda varjatakse riietega.
Rind on rind… M6nele meeldib v2ike, m6nele meeldib suur…Maitseasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …ja naise rind ei ole mitte kunagi…olenemata tema suurusest, nagu mehe rind. Sa v6id seal keksida oma rinnaga palju tahad, naissoole sa ikka j2rele selles osas ei j6ua.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jälle läksid hulluks või? Sinu puhul vist tundub see siin tavaline olevat. Reaalses elus oled Sa palju normaalsem:-)
november 22, 2009 at 6:47 e.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236148renku
MemberIkka juhtub, te mehed katsuge ise tissi poseerides kopsuka alla peita, vaadake kas õnnestub
november 20, 2009 at 12:12 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #235937renku
MemberMillal järgmise võistluse korraldate?
AutorPostitused