renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberNeed roosad ketsid on mul võistluste jaoks ja seisavad kenasti kapis ootel. Plätudes ju võistelda ei tohi, seega vabal ajal käin plätudes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina teen kogu aeg trenni ka plätudes, täitsa ausalt.
renku
MemberJärgmine kord laseme maha need, kes olid seekord mafüoosad. Kättemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja nii tuleb jälle külameestel kaotus vastu võtta:-(
renku
Membereinoh järgmine kord tuleb õiged mehed rippuma panna:DNõus, vaevalt , et mind järgmine kord enam maffiaks pannakse:-D
renku
MemberSee viimane jackie postitus, kus hakkas renkut kaitsma panigi mind kahtlustama natuke, et ehk on Jackie ja renku pundis aga siis oli juba hilja:DJa olen ka käpp järgmises mängus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kaitset poleks vaja olnud jah, kuna 1 hääl, mis mul oli, ei mõjutanud midagi, aga võis tõesti väikse kahtluse äratada.
renku
MemberMaffia tegevuse tagasiside minu poolt.
Taivoxi kohta oli meil, maffial, tegelikult kindel arvamus olemas suht ammu, aga teda ei olnud mõtet maha võtta, kuna oli suht selge, et ta kedagi meist ei kontrolli- meid ju ei kahtlustatud eriti ja kui kahtlustati, siis suutsime külameeste abiga hääletajad suunata valedele jälgedele suht ruttu. Natuke jäljesegamist Jackie osas tegin ka esimese hääletusega, kus hääletasin tema vastu, teades, et ta välja ei lange
.Teisel päeval valisime alessandro uuesti, kuna oli suht vähetõenäoline, et arst teda uuesti ravima tuleb teist päeva järjest.
Arstist ei omanud me mingit pilti, aga õnneks notiti ta omade poolt suht ruttu maha:-).
Ja lõpus jäi vaid vormistamise küsimus, kuigi me oleks saanud minna ka kindlamat teed pidi ja üles puua mõne külamehe (oleks kindlasti võit käes olunud), oli meie kindel arvamus, et tuleb kõrvaldada ment, keda maffia ju ei salli silma otsaski:-). Oles ment kedagi meist kontrollinud, oleks mäng vististi jätkunud, kuna 1 maffioosnik oleks vähem olnud.
Ja minu nn exceli tabelite kohta, mille oma järgi olevat vormistanud: oleks ma külamees, siis oleksin selle ka kindlasti teinud, kuna nagu Jackie ütles, siis see on mul veres, et selgitada kõike, mis vähegi võimalik ja jõuda tõenäosuteooria kaudu võimalikult õigele järeldusele:-) (muidugi ma ei tea, kust ta selle arvamuse võttis või kaitses lihtsalt teist maffioosnikut).
Aga kui tuleb uus mäng, olen pundis ja nõus jälle peedistama kõiki, keda vaja:-).
renku
Memberhääletan: taivox
renku
MemberMillegipärast hakkab tunduma, et taivox, kimmel ja -SMALLVILLE tahav ringkaitset hakata tekitama. Ja kui taivox oleks tõesti ment, siis ta ei ütleks ju seda välja, maffia võtaks ta kohe maha.
renku
MemberKuidas saab taivox väita järgmist: Kimmel on oma…seda ma tean. ?
Sellest tulenevalt
hääletan: taivox
renku
MemberOlen teinud omad järeldused- arvan, et tean, kes on maffiast, usun end teadvat ka, kes on arst ja loodan, et ka politseiga ei pane ma oma arvamuses mööda, samas võin kõigega eksida:-). Ülejäänud siis külamehed. On täiesti selge, et nendest neljast ühte gruppi kuulun ka ma ise:-). Selleks kõigeks tegin ma ühe exceli tabeli, kuhu kandsin üles kõigi kahtlused ja arutleud, mille põhjal vormistasin oma järeldused, aga kahjuks ei saa ma seda siin avaldada, sest siis kirjutaksin enda surmaotsusele kohe alla, sest nagu eile juhtus, siis kõiketeadja (eile siis alessandro) prooviti kohe maha lüüa ja eks seda oli ka ta sõnavõttude järgi arvata. Samas oli arstile samuti see selge, et alessandrot hakatakse tapma ning ta asus koheselt alessandrot kaitsma ning ei eksinud.
Oma otsusest ma veel teada ei anna, kuigi see on sündinud ja usun, et see ei muutu.
renku
MemberVähemalt 1 on selge- alessandro ei saa kuidagi olla maffioosnik ja mitte ka arst:-). Aga praegu natuke aega vähe, et juurelda teisi osalejaid, kes on kes. Proovin selle homme hommikul ette võtta ja natuke äraarvamismängu teha, mingi pilt hakkab peas selginema, aga see võib ka 100 % vale olla.
renku
MemberKõige rohkem kahtlusi tekitab siiski alessandro.
renku
MemberMa tean!renku on hoopis poolakas. Vaadake, kuidas ta kirjutab! Seda teame me kõik, et Eesti keele grammatika on raske.
Tegelikkuses peaksime vaatama hoopis nende poole, kes tasa on. Teate ju küll….tasa ja targu.
Mul on nii jämedad näpud, et need ei mahu korraga ühele klahvile ära:-)
renku
MemberMul om akahtlused ja hääletannii:
hääletan: Jackie
renku
MemberPange siis mind ka kirja:-)
renku
MemberAa, siis mul oli valesti meeles. Teine loeti ära, mitte kolmas.Kuna Viljandis võistlused on ja kust leiab selle kohta infot?
-
AutorPostitused