renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberMinu arust on see tobe, et mingi tüübi arvamuse pärast võeti see teema viimastest postitustest ära- pidevalt otsi taga seda. Kui tahate (Rebane ja teised moded), et mängus aktiivselt osaletakse, siis võiks see ikka olla seal, kus ta reaalselt ka on (postituste järgi), ehk siis enamus ajast ikka esilehel viimaste postituste hulgas.
renku
MemberHääletan: pacman
renku
MemberMa ühinen esialgu alessandro arvamusega, et pacman sai suht kahtlase postitusega vahepeal hakkama ja võib olla küll 1 pahadest.
renku
MemberMina ei loodaks loogika peale, et külamehed jutustavad rohkem ja maffia on vaiksem. Väga ei usu ma ka seda, et vanemad tegijad on maffiaks pandud, see vast ikka juhuse läbi valitud/loositud.
Praegu ikka asi väga segane siin.
renku
MemberMa arvan, et seekord me suudame välja genereerida, kes on pahad, selleks peaksid aga teisedki siin oma postitustega alustada.
renku
MemberKellegile tuleb kindlasti jh kannaga pähe anda.No ega ma nüüd eelmine kord ainuke paha ei olnud. Ei tasu eriti oma mehi peksma tulla, kaks korda järjest ma ikka paha ei ole:-)
renku
MemberPanen ennast ka siis kirja.
renku
MemberJust baasharjutusi on vaja teha selleks, et ka käed hakkaksid kasvama. Karmid baasharjutused nagu kükk ja jõutõmme mõjuvad organismile selliselt, et kõik hakkab kasvama. See on nii vana tõde, et paneb imestama, miks seda ikka unustatakse.Rääkigu palju tahes, aga küki ja jõutõmbega ei suurene mitte kuidagi ei biitseps ega triitseps. olen ise jõutõstmisega tegelenud piisavalt ja kui käsi eraldi ei koorma, siis nende jõud ikka väheneb teatud aja jooksul märgatavalt. JA NII ONGI.
renku
MemberSee on siis mälema käe sisemiste (pöidla poole) poolte vahelt mõõdetuna?Nimetissõrmede vahe võib olla max 81 cm.
renku
MemberLaadimise ajal kasutad 20g ja pärast laadimist 10g?Tegelikult ma kasutan laadimise ajal 30-40 g ja hiljem 15-20 g päevas. Eks ma tõmban üle, aga peaasi, et töötab, odav kraam ka ju. Muidugi mu kaal kah üle 130 kg.
renku
MemberKuidas sa võtad seda? Kas teed laadimisega või lihtsalt hommikul ja peale trenni?Laadimine 7 päeva 4 korda päevas ja peale seda olen kasutanud kahte varianti:
1. 1 hommikul ja 1 peale trenni
2. 1 enne trenni ja 1 peale trenni
Mõlemad on toiminud praktiliselt samuti, kuigi viimasel ajal olen kasutanud esimest varianti.
renku
MemberSind tulemuse ja kaalu langemine nagu vaimselt ei muserdanud, nagu alessandrot? Endal oli ka sama jama, jõud langes, kaal ka peale kasutamise lõppu ja tuli platoo ette..Absoluutselt ei muserda, sest kordusi tehes ei saa sellest nagu üldse peaaegu aru ja eks see väikene langemine on ju ette teada ja sellega juba varem arvestatud.
renku
MemberMinu puhul toimib kreatiin lausa ideaalset, kui kasutan seda aastas korra või kaks, tavaliselt siis otse enne võistlusi. Enda kaalu tuleb juurde 5-6 kg ja rinnalt surumise tulemus paraneb kuni 10 kg. Pärast langeb kaal 2-3 kg makismaalselt ja surumise tulemus 5 kg maksimaalselt- seega igati asjalik lisand MULLE.
renku
MemberNo 200 ei ole see tulemus, mille saavutamiseks mingit ebainimlikku andekust on vaja. Ma olen kindel, et 200 on saavutatav igaühe jaoks, kes järjekindlalt, õigesti ja piisavalt kaua trenni teeb.Särgiga kindlasti mitte
renku
MemberVähe ebamugav pole?näiteks kükke teha?
Absoluutselt ei ole, kuigi nõrgemate sidemete korral võib sealt vigastuse küll saada:-), seega teistele ei soovita.
-
AutorPostitused