Skip to main content

renku

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 976 through 990 (of 1,396 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Narkomaffia Mädajuure külas #248082
    renku
    Member

Minu arust on see tobe, et mingi tüübi arvamuse pärast võeti see teema viimastest postitustest ära- pidevalt otsi taga seda. Kui tahate (Rebane ja teised moded), et mängus aktiivselt osaletakse, siis võiks see ikka olla seal, kus ta reaalselt ka on (postituste järgi), ehk siis enamus ajast ikka esilehel viimaste postituste hulgas.

in reply to: Narkomaffia Mädajuure külas #247971
    renku
    Member

Hääletan: pacman

in reply to: Narkomaffia Mädajuure külas #247963
    renku
    Member

Ma ühinen esialgu alessandro arvamusega, et pacman sai suht kahtlase postitusega vahepeal hakkama ja võib olla küll 1 pahadest.

in reply to: Narkomaffia Mädajuure külas #247955
    renku
    Member

Mina ei loodaks loogika peale, et külamehed jutustavad rohkem ja maffia on vaiksem. Väga ei usu ma ka seda, et vanemad tegijad on maffiaks pandud, see vast ikka juhuse läbi valitud/loositud.

Praegu ikka asi väga segane siin.

in reply to: Narkomaffia Mädajuure külas #247896
    renku
    Member

Ma arvan, et seekord me suudame välja genereerida, kes on pahad, selleks peaksid aga teisedki siin oma postitustega alustada.

in reply to: Narkomaffia Mädajuure külas #247892
    renku
    Member

Kellegile tuleb kindlasti jh kannaga pähe anda.

No ega ma nüüd eelmine kord ainuke paha ei olnud. Ei tasu eriti oma mehi peksma tulla, kaks korda järjest ma ikka paha ei ole:-)

in reply to: Maffiamäng 2 – huvilised nimi kirja #247573
    renku
    Member

Panen ennast ka siis kirja.

in reply to: Käte arendamine #247287
    renku
    Member

Just baasharjutusi on vaja teha selleks, et ka käed hakkaksid kasvama. Karmid baasharjutused nagu kükk ja jõutõmme mõjuvad organismile selliselt, et kõik hakkab kasvama. See on nii vana tõde, et paneb imestama, miks seda ikka unustatakse.

Rääkigu palju tahes, aga küki ja jõutõmbega ei suurene mitte kuidagi ei biitseps ega triitseps. olen ise jõutõstmisega tegelenud piisavalt ja kui käsi eraldi ei koorma, siis nende jõud ikka väheneb teatud aja jooksul märgatavalt. JA NII ONGI.

in reply to: Rinnalt surumine.. #246256
    renku
    Member

See on siis mälema käe sisemiste (pöidla poole) poolte vahelt mõõdetuna?

Nimetissõrmede vahe võib olla max 81 cm.

in reply to: tulemused jõutõstmises #246155
    renku
    Member

Laadimise ajal kasutad 20g ja pärast laadimist 10g?

Tegelikult ma kasutan laadimise ajal 30-40 g ja hiljem 15-20 g päevas. Eks ma tõmban üle, aga peaasi, et töötab, odav kraam ka ju. Muidugi mu kaal kah üle 130 kg.

in reply to: tulemused jõutõstmises #246140
    renku
    Member

Kuidas sa võtad seda? Kas teed laadimisega või lihtsalt hommikul ja peale trenni?

Laadimine 7 päeva 4 korda päevas ja peale seda olen kasutanud kahte varianti:

1. 1 hommikul ja 1 peale trenni

2. 1 enne trenni ja 1 peale trenni

Mõlemad on toiminud praktiliselt samuti, kuigi viimasel ajal olen kasutanud esimest varianti.

in reply to: tulemused jõutõstmises #246135
    renku
    Member

Sind tulemuse ja kaalu langemine nagu vaimselt ei muserdanud, nagu alessandrot? Endal oli ka sama jama, jõud langes, kaal ka peale kasutamise lõppu ja tuli platoo ette..

Absoluutselt ei muserda, sest kordusi tehes ei saa sellest nagu üldse peaaegu aru ja eks see väikene langemine on ju ette teada ja sellega juba varem arvestatud.

in reply to: tulemused jõutõstmises #246124
    renku
    Member

Minu puhul toimib kreatiin lausa ideaalset, kui kasutan seda aastas korra või kaks, tavaliselt siis otse enne võistlusi. Enda kaalu tuleb juurde 5-6 kg ja rinnalt surumise tulemus paraneb kuni 10 kg. Pärast langeb kaal 2-3 kg makismaalselt ja surumise tulemus 5 kg maksimaalselt- seega igati asjalik lisand MULLE.

in reply to: tulemused jõutõstmises #245874
    renku
    Member

No 200 ei ole see tulemus, mille saavutamiseks mingit ebainimlikku andekust on vaja. Ma olen kindel, et 200 on saavutatav igaühe jaoks, kes järjekindlalt, õigesti ja piisavalt kaua trenni teeb.

Särgiga kindlasti mitte

in reply to: Plätumaffia Karulaanes #245830
    renku
    Member

Vähe ebamugav pole?

näiteks kükke teha?

Absoluutselt ei ole, kuigi nõrgemate sidemete korral võib sealt vigastuse küll saada:-), seega teistele ei soovita.

Viewing 15 posts - 976 through 990 (of 1,396 total)