renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2012 at 3:00 p.l. in reply to: Sotsiaalsed treeningujälgimisteenused nutitelefonidele #204719
renku
MemberVarsti tuleb ka eestikeelne app jõusaalis treenijatele. Paar kuud veel ootamist

renku
MemberKrd Kirp, ikka tegid kükke. Olgugi et eestkükke, aga oleksin ma teadnud, siis oleksin sind piitsutama tulnud!
No vaikselt vist hakkab tüürima sinnapoole, et peaksid tunnistama hakkama, et sa sõjaväes kuidagi jõudu ei kaota. Praegu tundub rind olema tugevam kui eales varem, aga noh eks aega on veel lõpuni kah, et korralik edasiminek teha:-).
renku
MemberAga jah: niidisokid ja nende peal villased on jalas(et hõõrdumist vähendada), talki on kõik praod täis, saapad hülgerasvaga üle tõmmatud, et vesi pragudest sisse ei imbuks, kott halvaast punnis ja metalit täis playlist telefonis.
See ya in about 36 hours.
Viska need villased sokid kohe prügikasti, kui rännakule lähed! Päris tõsiselt.
detsember 25, 2011 at 5:30 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #271072renku
Member1. Allar Raja
2. Tanel Leok
3. Andres Raja
4. Oleg Anissimov
5. Ainar Karlson
6. Rauno Heinla
7. Leonid Gulov
8. Egon Kaur
9. Tauri Selder
10. Eerik Aps
11. Sten Pentus
12. Vjatšeslav Košelev
detsember 22, 2011 at 2:02 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #272814renku
MemberPühendaksin oma 500+ Fitti siis Rainer Neemsalule, kui on võimalik otse suunata talle.
detsember 22, 2011 at 9:10 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #272989renku
MemberAnnan ka oma hääle Rainer Neemsalu poolt.
Kusjuures küsimus- kust ma näen, kas ja kui palju FITe mul on?
renku
MemberJrx
Kas ka mitte poksis ei sa põlved piisavalt vatti, nendel ju küllaltki oluline see tantsimine.
Saavad küll, aga vähem
detsember 20, 2011 at 9:54 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #273708renku
MemberPole paar nädalat kirjutanud, aeg anda lühike ülevaade.
Selg ja jalg taastuvad päris hästi ja täna tegin juba jõutõmmet 5 seeriat 10-sed kordused 180ga. Olen võtnud rahulikult ja tehnika ideaalses korras hoidnud, et seljale viga ei teeks ja tasapisi kõrgemale liikunud.
Kükis ka see nädal veel plaanis 180ga 10sed seeriad teha. Eelmist nädalat meenutades ei tohiks eriti raske olla.
Kaal liigub ideaalses tempos ja aasta lõpuks plaanitud 110-112 kg on korra ka ära katsetatud, hetkel olen kusagil 112-112,5 kg juures ja liigun valitud kursil ja kiirusega eesmärgi suunas
renku
MemberHuvilistele allalaadimisteks ja uurimisteks. Siis on võistlustel lihtsam aru saada.
Töötage läbi, siis ei tule vääritimõistmisi. Juba on viimaste võistluste põhjal kuulda, nagu oleks katsele hinnangut mõjutanud randmapaela kumm ümber pöidla vms. Ei, ei mõjutanud!
Kohtunik teeb sellisel juhul märkuse sportlasele või ei lase enne puuduse likvideerimist katsele.
Meeles peaks veel pidada, et sportlane ei tohi põlvesidemeid siduda laiemalt kui 30cm ja mitte põlvikute peale. Põlvikute ja põlvesideme vahele peab jääma nähtav vahe. Samuti ei tohi sportlane ammoniaaki nuusutada pealtvaatajate nähes. Tõstepõrandale tulles peab olema varustus määrustepäraselt sejas. Erandiks on tõstevöö. Selle võib tõstepõrandal pingutada. Samas peab vööl olema aas ja sellest paeb ka vöö läbi minema.
Loodan, et oli abi.
Seega ei tohi kasutada jõutõmbes ja kükis vööd, mis on klambriga?
renku
MemberPalju õnne Kaidole 287,5 puhul!
renku
MemberPalju õnne!
Parem Hilja kui mitte kedagi
detsember 6, 2011 at 5:18 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #286220renku
MemberKirjutaks siis ka paar rida oma tegemistest.
Olen viimasel ajal hakanud tegema jõutõmmet ja kükki (seda aega enam ei mäletagi, millal neid viimati tegin, sest pidevad seljaprobleemid ei kutsunud neid üldse proovimagi). Alustasin mõni aeg tagasi 100 kilose kangiga mõlema harjutuse juures, kuid nüüdseks olen liikunud iganädalaselt kangi raskust tõstes 160 juurde ja ikka 10-sed seeriad. Kang on kerge, aga parem las selg ja jalad harjuvad, aega neid raskusi suurendada piisavalt. Küll teen aga kükke esialgu veel mitte lahtise kangi, vaid smith kangiga, sest mälestused seljavaludest on ikka veel kenasti meeles. Loomulikult enne, kui kükki ja jõutõmmet uuesti üldse tegema hakkasin, sai tükk aega varem alustatud süvalihaste tugevdamisega ning praeguseni pole selg end halvast küljest meenutanud (pole ju raskusi ka kangile veel eriti pannud).
Trennis teen üldse hetkel 10seid seeriaid igale lihasgrupile, sest eelmine aasta jäi põhi ladumata ja tulemus oli vigastuse näol näha. Juba 4 kuud olen maadelnud õlavigastusega ning paranemise märke ei ole näha, kuigi olen õla treenimise täiesti treeningust välja lülitanud (va süvalihased). Rinda teen ka minimaalsete raskustega ning SlingShoti kasutades (hoiab veelgi paremini õlad omal kohal).
Plaanis on mingil ajal lisada jõutreeningutele 1-2 intervalltreeningut nädalas, kuid eks üsna ruttu on näha, kas sellel on mõtet või ei.
Kehakaal on hetkel natuke alla 114 kilo ja liigun valitud kursil suht ideaalses tempos, kuigi kaalu langusega tekkis järsk paus kohe, kui hakkasin uuesti selga ja jalga korralikult treenima (need kuradi lihased taastavad oma vana vormi õige jõudsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Kaloraaž on olenevalt päevast (trenn või vaba) 3700-4200 kcal.
Rene
november 27, 2011 at 7:11 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #294500renku
MemberEilne õhtu möödus nagu peab, poisid läksid kenasti norm ajal magama ja täna saatsin nad teele natuke peale 8-t , läksid kaaluma. Siim põõnab veel nagu jahukott. Ise olen ka juba kusgail 10-st kohal ja pöidlad pihus, loodan midagi ilusat näha
.renku
MemberVäga mõnus lugemine. Hea ja ülevaatlik, samuti hea, et oled kirjeldanud ka kulturismi köögipoolt.
november 23, 2011 at 11:33 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #297578renku
MemberOlen andnud lubaduse vähendada kaalu 12 kg võrra, seega järgmine aasta me ühes katis ei võistle, kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel selle aasta madalaimas kaalus, nii et asi liigub. 12 kiloga loodan hakkama saada alles kevade lõpuks.
Üritan järgi teha seda, mida sa üritasid teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No eks ma tegin selle ka ära, sest jõud kokkuvõttes ei vähenenud praktiliselt. Aga edu sulle, tahaks sind 93 kilosena näha küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Usun, et saad hakkama.
AutorPostitused