renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberVanus on 17, kaal on 85kg ja pikkus on 186cm. Treeninud olen umbes aasta juba, 3-4 korda nädalas (varasemalt 3 ja nüüd siis 4). Varasemalt pole mingi erilise spordialaga tegelenud, kuid kui see kuidagi aitama peaks siis käin tihti jooksmas,mängin jalgpalli ning korvpalli. Surumise kohapealt niipalju, et korraliku surumis tehnikaga ikka, kang läheb ilusti vastu rinda ja siis tõukan üles.
Kus Sa elad? On Sul tõsine soov end arendadada? Elad Tallinnas, saame kaubale!
veebruar 10, 2012 at 6:55 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #218541renku
MemberNo mina ei saa sellega kuidagi nõus olla, mis sa seal blogis kirjutasid.
Aga õppida mulle meeldib- kui on juba 2 aastat vahet olnud, siis olen alati uuesti kooli läinud ja jälle õppinud, lisaks muidugi hunnik erinevaid kursusi, mis mind huvitavad (iga kuu käin vähemalt 2-3 päeva mõnel intensiivsel koolitusel turunduse osas ja ka muid asju õppimas, mis huvitavad).
Koolis tuleb valida eriala, mis huvitab ja kui sealt ei oska noppida vajalikku välja, siis on asjad pahasti.
Ma ei ütle, et kõik peavad koolis käima, on vaja ka koistajajaid ja muid abitöölisi:-). Aga loomulikult on ka neid, kes ilma hea hariduseta hästi hakkama saavad ja on väga head spetsialistid. Tippjuhiks on aga keeruline saada, kuid mitte võimatu.
Seega mina pean hariduse omandamist enda jaoks igal juhul kohustuslikuks, kuigi mul seda/neid pabereid kellegile näidata ei ole vaja, sest mul pole ülemusi.
Aga jah, oma erinevate kursuse ja koolide lõpetamise diplomitest saaks kindlasti 1-2 toa seina täis tapetseerida
.veebruar 10, 2012 at 6:16 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #218561renku
Memberveebruar 10, 2012 at 6:13 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #218565renku
MemberPole see – 80 kg kulturismis ka enam mägede taga, teeme jälle vahetust mõned kulturistid tulevad tõstma ja mõned jõutõstjad vinnutame jällegi ära…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii vähe seda liha mul ka pole:-)
veebruar 9, 2012 at 9:04 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #219865renku
MemberNo seal pildi peal on ju näha selgelt krõpsud, mida saab pingutada, vastavalt vajadusele või näen ma valesti?
Krõp on seal tõesti, aga sinna ümber käib ka kummist pael, mida seal peal ei ole.
veebruar 9, 2012 at 1:48 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #220562renku
MemberMa palusin Markot sulle vastata. Ma ise ei saa aru, mis asjandused neil seal küljes on. Reegel on see, et nendel põlvesukadel ei tohi olla elemente, mida saab kasutada nende pingutamiseks. Kas sinu omadel on nad küljes või ei ole, sellest ma ei saa pildi järgi aru. Marko peaks üle vaatama.
Neid asjandusi küljes ei ole, kuigi need on seal olnud all ääres vist.
veebruar 9, 2012 at 12:52 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #220756renku
MemberAga kas ma enda küsimusele vastuse saan nende põlvesoenduste koha pealt?
veebruar 8, 2012 at 8:08 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #221690renku
MemberMis asjad sul sinna kleebitud või õmmeldud on?
Mis asjad sul sinna kleebitud või õmmeldud on?
Täiesti originaalis on seal sellised krõpsud?
veebruar 8, 2012 at 7:45 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #221736renku
Memberveebruar 8, 2012 at 7:41 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #221817renku
Memberveebruar 8, 2012 at 7:18 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #221833renku
MemberKas sellist kaitset tohib kasutada.
Kuidas krt ma saan siia pilti browseda oma arvutist
veebruar 5, 2012 at 6:12 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #225955renku
MemberViskan ka kerge vormika üles. Ütlen nii palju, et jalgu pole treeninud põhimõtteliselt aasta aega. Vahepeal olen midagi võimelnud. Mitmete vigastuste tõttu lihtsalt pole olnud võimalik. Nüüd on paremaks läinud ja tundub, et rebend on ka ära paranenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.PS! Lisan juurde, et kaal 82 kg.
Palju sul reie ümbermõõt on?
renku
MemberSee küki video on küll nagu tsirkuse jaoks tehtud

renku
Member1. Täna avastasin, et järjekordselt viimaste kuude jooksul on lisaks kanalihale süldis ka luutükke ja muud jama, mida varem ei olnud kui toode müügile tuli.
Kusjuures loobusin sellest tootest nii umbes 3 kuud tagasi just samal põhjusel.
renku
MemberHull vend
-
AutorPostitused