renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 21, 2012 at 6:50 p.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #132405
renku
MemberKui tohib, siis lisan siia ka oma arvamuse tänasest võistlusest. Üles täheldatud minu blogis siin lehel- http://forums.fitness.ee/index.php?/blog/222/entry-6361-taenane-voistlus/
renku
MemberMilles see probleem tuleb, et vererõhk kõrge on? Kui selle leiad, saad ka probleemi lahendama hakata! Äkki ülekaalust?
renku
MemberIsegi suur koer lõi põnnama

renku
MemberMa siin mõtlen, et olen ka mingi kolme erinevat ergutit proovinud, aga otsest mõju nagu ei tunnegi, kui kofeiini sees, siis higistan rohkem muidugi. Et noh ei tea, kas psühholoogilisel tasemel mõjub rohkem, kui sa tead, et võtad ergutit või füüsiliselt ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hea oleks, kui üks vend võtab mingit sarnase maitsega suhkrusegu vms, teine siis õiget ergutit ja noh mõlemad ikka arvavad, et võtavad ergutit, et kummal siis suurem pauk sees on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proovi Caspari Super Pumpi
renku
MemberVaadake hinda ja vaadake toodete sisu ning siis tehke järeldused. Väga lihtne ju!
renku
MemberRinnale 180×6 polegi vist Eesti mehe poolt tegemas näinud! Siimul oli 180×4, juba see oli väga kõva sõna.
Ja ära unusta siis proovida suuremat särki, millest me eestikatel rääkisime, pakkumine kehtib veel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis on sul küll palju nägemata jäänud !
aprill 10, 2012 at 8:36 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #143609renku
MemberSelle Bikini kohta ütles 1 mees, et hakkab seda spordiks nimetama alles siis, kui on näha sportimisest tulenevaid keha muutusi (kuidagi nii see väljend oli või vähemalt seda ta väljenda). Olen taga 100 % nõus.
renku
MemberÜks mees tegi paar päeva tagasi Gymlecos plätudes kükke, turjal 200 kilone kang

Anna andeks, aga ma ei pane iialgi mingi 200 kilo pärats teisi jalatseid jalga!
renku
MemberMaitse poolest pole vastast Mannineni HydroIsole
renku
MemberTee enne pilt ja siis küsi, kes pildil on. Pärast pane foto ja siis saab võrrelda, kes ära tundsid. Mina siiani ei tunneks pea kedagi ära igatahes.
renku
MemberArgo, ära põe, varustuseta võistluse tegid ju väga hea. Sinu ajad on veel ees.
Selle 900 jutuga pandi sulle liigsed pinged peale lihtsalt. Küll teed järgmine kord ilusti.
Võiskid muidugi leida endale mõne väiksema võistluse kasvõi kusagilt, et end realiseerida ja enesekindlus taastada.
aprill 8, 2012 at 5:03 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #146676renku
MemberAga kas sa Ott tead, palju tegelikkus peaks olema umbes pragusel hetkel?
aprill 8, 2012 at 4:40 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #146772renku
MemberPalju õnne, väga tubli!
renku
MemberNoh, üks kilo rasva on umbes 7700 kcal. Seda annab ikka endale sisse süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin 2010.a enne sügisesi võistlusi 3 kuud 8200 kcal peal- Päris julm oli
aprill 5, 2012 at 6:20 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #218429renku
MemberPakun, et see aparaat pani nihu ja näitas 10 %!
-
AutorPostitused