renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberAva see blogi ehk LOE LÄHEMALT vms, siis näed
renku
MemberTeen kohe avalikuks
renku
MemberNo näed ju lisatud pilt/pildid, aga seal polegi pilti, vaid aint jura.
renku
Memberhttp://forums.fitness.ee/uploads/Array
samas siin saad vaadata- http://forums.fitness.ee/index.php?/blog/222/entry-6386-ootel-blogi/
Aga pilt on väike.
renku
MemberKusjuures blogis lisan samamoodi nagu siin, aga seal jäävad sellisel kujul nagu pildil näha
mai 30, 2012 at 5:11 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #93446renku
MemberSuht sarnane sisaldus Juku juustuga, seal 40 % valku ja 10 % rasva, aga kardetavasti nii hästi ei seisa. Kunagi oli olemas ka 5 %-lise rasvasisaldusega Juku juust, aga enam ei ole seda poodidest leidnud.
renku
MemberNB! Kusjuures mõõtsin praegu rasva% ka Robocopis oleva masinaga ja sain tulemuseks 18%. 0,1 % mõõda panna pole halb, niiet pole need poe masinad nii kehvad midagi. Pealegi meil mõõtmas käies säästad pea 15 €.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui Sinu puhul paneb see tavaline aparaat mööda vaid 0,1 %, siis on siin vaja teha “karm” järeldus, mis ütleb seda, et “inimesele tänavalt” näitabki see aparaat suhteliselt õigesti. Kulturistide puhul on aga minu teada siiani see aparaat aiateibaid näidanud
mai 25, 2012 at 6:46 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #98041renku
MemberPojakesel oli käes ka tore lõunasöök 1kg jogurtit seega 110gr suhkurt põhimõtteliselt…..ja siis imestame, et pilt udune on…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitu trenni see vend päevas teeb? Kella 7 ajal lõpetasime koos treeningu Tulbi Spordiklubis

renku
MemberHuvitav, ma tajusin seda Olimpi Soul Ripperit ikka väga konkreetselt, andis trennile ikka väga palju juurde. Ütleks, et isegi paremini kui Fasti Shocki, kui seda kunagi ammu proovitud sai.
Proovi Super Pumpi ntx ja saad teada, mis töötab!
mai 13, 2012 at 8:32 p.l. in reply to: IFBB Fitness European Championships 2012: tulemused, pildid, kommentaarid #108104renku
MemberPalju palju õnne kõigile medalistidele!
renku
MemberSee et osalejad pingsalt toitumisguru ettekirjutusi järgivad, on vaid ühe noore ullikese ettekujutus…ma pole skeptik ja mu öeldu on fakt!
Keda sa ullikeseks pead ja mis on selle lause tagamõte. Äkki selgitad?
renku
MemberMinu parim näide platseebost on see, kuidas sõbra naine oli hullumas hambavalust. Andsin talle tableti ja ütlesin, et kui see ka ei mõju, siis ei mõju mitte miski, sest see on maailma tugevaim valuvaigist (sry, aga mul kodus ei olnud neid ja andsin ühe multivitamiini talle
). Mõne minutiga oli valu läinud, tagasi ei tulnud ja hommikul palus ühe tagavaraks, ma kade ei olnud
. (talle muidugi ei öelnud, mis imerohi see oli).mai 6, 2012 at 6:56 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #113791renku
MemberPalju palju õnne kogu tiimile!
mai 6, 2012 at 8:11 e.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #114637renku
MemberMis kell võistlused on meie võistlejatel ja kas kusagilt netist ka ülekannet on võimalik välja võluda?
mai 4, 2012 at 4:26 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116513renku
MemberPALJU PALJU ÕNNE!!!
-
AutorPostitused