renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberNiih… hakkasin nüüd sellest nädalast korralikult trenni tegema ja üritan toitumisele tähelepanu pöörata. Rinna vormi olen enam-vähem taastanud, eelmine nädal tuli kergelt 120kg x4, jätsin veel varu sisse, et kokku ei jookseks kohe. Max peaks praegu 135kg olema. Eile sai 105kg 5×4 tehtud. Jõutõmmet pole üle 120kg teinud (5×10) ehk siis raskeid tõmbeid pole teinud. Jalale olen kergelt 2 korda jalapressi teinud. Esimene kord proovisin niisama masinat ja teine kord proovisin Nõos, et kas saan teha üldse.
Homme arsti juurde. Küsin saatekirju, et põlvedega uuringutele minna. Pikemat aega juba väike lonkamine pidevalt sees. Lisaks räägin veel söögiisu puudumise muret – see ka juba päris pikalt vaevanud.
Kaal 80-81kg.
Tegin Kirpu (17.07.12)
Mkm, sul ongi x jalad

renku
MemberSuurejooneline teivashüppe võistlus on lõppenud. Tulemused teamide kaupa:
FAST TEAM
Kristina 1.00
Liis 0
Mikk 1.90
Priit 1.00
Henri 1.20
Ott 2.10
KOKKU: 7.20
OLIMP TEAM
Natalja 1.40
Oleg 2.40
Annika 0
Heiki 1.00
Aire 1.80
Siim 1.20
KOKKU: 7.80
Krt, selle ala oleks une pealt ka võitnud
juuli 13, 2012 at 5:17 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #319834renku
MemberTexase toitude pealt tuleb seda kaalu korralikult ega ma tagasi ka ei hoidnud. 144 nüüd päris ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On sul progresse õlaga?
Tel jutt
juuli 13, 2012 at 4:44 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #319832renku
MemberHaha Kaido, saad järgi, mu rekordkaal 144+
. Vaatan, et see sul eesmärgiks seatud
.Mina võimlen ise peale õla opi rahulikult.
renku
MemberEga aeroobset 3-4 korda nädalas teha pole väga hull umbes 30-1h sellise toitumisega et ei hakkas väga lihast sööma?
Enamusel sööb nagu koliseb.
Pealegi 2600 on vähe mis vähe sellise koormuse juures, kui sa just kaalu ei taha langetada.
renku
MemberKui said 1+1 süsti kaitseväes, siis peaks see andma 5-ks aastaks immuunsuse, kui ma õigesti mäletan!
juuli 6, 2012 at 8:21 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #319476renku
MemberTa ongi tore inimene, Kirp

renku
MemberItaalia võidab Hipsaaniat 1:0
renku
MemberHuvitab, et mis see tähendab? Et sisuliselt ei seedi toitu ära ja lased selle ilusti endast läbi?
Mul tuttav on, sööb nagu loom, pakun välja kusagil 4000-5000kalorit ja ikka ei tule kaalu juurde. Tee mis tahad. Töö rahulik +trenn (ilma aeroobseta).
Varem arvasin samuti, et küll kaal tõuseb, kui piisavalt süüa.
Oleneb, kui palju ta kaalub? Ma langetan ka kaalu ~4000 kcal juures, kusjuures aeroobne 0 ja liikumist vähe.
Aga kui kaalu ei tule, siis tuleb veel rohkem süüa. 2010. a võistluste eel sõin 3 kuud järjest kusagil 8000+ kcal päevas ja kaalu tuli juurde iga nädal 1 kg (mis osa sellest lihas, mis osa rasv oli, on teine küsimus ja ei puutu hetkel teemasse).
renku
MemberAlkohol rikub sul paariks päevaks valgusünteesi ja muidu jama, aga midagi sellist, et nüüd said jõunäitajad kreatiini tarbides X võrra kõrgemaks ja siis kaovad need kohe ära midagi sellist küll karta ei ole vaja.
2 õlut ja kogu minu kreatiinikuur on rikutud- seega ikka mõjutab küll ja julmalt, sest järgmise kreatiinikuuri, mis korralikult mõju avaldab, saan mina ntx teha uuesti alles umbes poole aasta pärast. Seega kui teen kreatiinikuuri ja tahan sellest saada kätte kõik, mis võimalik, siis on ka 1-2 õlu liiast (tegureid on muidugi veel küll ja küll- vee tarbimine, saunas kämine jne
)
renku
MemberKõige parema efekti annab, kui tarbid kreatiini ära ja 30 min hiljem võtad dextroosi peale.
Ise pole kunagi nii viitsinud jamada, ei usu, et see kasutegur nüüd nii suur on. Kõige lihtsam ongi kokku segada.
Ei lugenud kõiki eelnevaid postitusi, aga kui rääkida lihtsalt kreatiini tarbimisest ja sellest tulenevatest kasudest jõule (kreatiini kuuri kasutades), siis mingisugust mõju ei avalda lisadextroosi kasutamine.
renku
Memberkui väikse ajaga sul kaal tõusis? Kreatiin sul küll mõne päevaga 2kg juurde ei anna….
Vabalt tõstab. Samas, kui enne oli HTR sees, mis sisaldab ka vist kreatiini, siis on sellin kehakaalu tõus imekspandav.
renku
MemberMina loobusin võitslusest selja jamadega paar kuud tagasi (valud tekivad ainult seljale rasket trenni tehes). Disk käib välja kohe, kui pingutus läheb suuremaks jõutõmbes. Tegin poolteist aastat süvalihaseid, hoidsin selga jne, siis hakkasin uuesti tegema jõutõmmet, jõudsin norm raskusteni, aga siis käis jälle klõps ära jõutõmbe ajal ja olin selili põrandal 10 min peale seda.
Veel 3 päeva hijlem pani vend mulle sokid jalga, sest ise ei saanud lihtsalt ja käisin aint tugede najal.
juuni 19, 2012 at 4:14 p.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #61854renku
MemberTubli, Palju õnne!
renku
MemberIkka on mehi, kes 50kg-se ketta näpuvahele võtavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle saan ma ka laht mõneks sekundiksi, aga kõndida kahjuks ei suuda.
-
AutorPostitused