renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 16, 2012 at 5:58 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #330142
renku
MemberKoostis:
Essentsiaalsed aminohapped (L-leutsiin, L-lüsiin, L-isoleutsiin, L-valiin, L-fenüülaliin, L-treoniin, L-metioniin, L-trüptofaan), happesuseregulaatori (sidrunhape), L-tsitrulliin malaat, naatriumsitraat, beeta-alaniin, magneesiumsitraat, aroom, kaaliumsitraat, magusained (asesulfaam K, sukraloos), värvaine (punapeet pulber), maltodekstriin, pakaumisvastane aine (ränidioksiid), värvaine( beetakaroteen), vitamiin B6.
ehk jah.. nüüd saadaval FitShop Robocopis (täna saate proovima tulla;)) ja ka veebipoes siin.

Apelsinimaitse. Toimet katsetan homme – Kaisaga plaanis jalatrenn Kristiine Myfitnessis. Näitame Kirbule, et Myfitnessis on võimalik higistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laupäev 15.30, kohtume!! Kui mõni naine veel tahab tulla, siis tulge tulge tulgeeeeeeeeee…………. me ei hammusta.Pealkiri on selline: Professionaalne taastusjook aminohapete ja kreatiiniga?
Kas ka reaalselt kreatiini sisaldab või on pealkirjas viga? Loodan, et viga, prooviks siis isegi järgi.
renku
MemberTore. Said ka lõpuks parimas saalis treenida

renku
Member1 kogub vett, teine ei kogu. Minu kogemused Kre-Alkanyliga ei andnud mingisuguseid tulemusi peale selle, et mõnda aega ei mõjunud peale selle kasutamist ka monohüdraat.
Igaühele oma. Paljud kasutavad ja on rahul.
oktoober 27, 2012 at 8:04 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #328106renku
MemberKas varsti siis enam ei tohi kirjutada seinale, et “jõutõstjad on paksud”….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui Raigo tuleb kevadel kulturismilavale, siis palun mitte sodida seinale, et kulturistid on nõrgad...
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda viimast tohib ikka, sest Raigo ei ole kulturist, vaid jõutõstja, kes kollitab kulturiste
oktoober 25, 2012 at 9:40 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #327928renku
MemberNiih, skännimas käidud. Suht jube kogemus, esiteks ei lähe mul käed kokku ja teiseks tulemus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rangluudest olen kitsas, aga kaenlaalla kasvatanud selja ja õlavarde triitsa, selle kõike tulemus ongi nö “oks laiali” efekt.
Esimene skännimine jäi pooleli, kuna käsi vajus piiridest välja. Teisel korral pistsin käed trussikute vahele, see töötas. Sellised jämedad nagu Kaido ei ole üldse mõtet minna, ainuüksi vöökoht on piiridest väljas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga siis tulemus. Kõige täpsem oli Renku, Laura lõõpis eile foorumis täpsemalt, 0,2% pani vaid mööda.
Hommikune kaal 113,6kg, millest 36,6kg oli rasv, mis teeb protsendiks 33,2. Päris karm, aga seda enam on motti.
Teepeal mõtlesin, et kui tahan “ilusaks” saada, siis sisuliselt vaja suruda end kaaluklassi -83.
100kg-selt lähen uuesti, et veenduda kui õigesti olen liikunud, seni teen trenni ja jälgin mis söön
Lihast on siis ~75 kg jah

, nagu siin mõnes teises foorumi teemas ikka kirjutatud on.oktoober 24, 2012 at 5:00 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #327866renku
MemberMinul on homme hommikul kell 8.40 rasvaprotsendi mõõtmine, tehke panused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>32 %
oktoober 24, 2012 at 4:39 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327864renku
MemberPalju õnne kõigile võitjatele.
Seekord tundus mulle kui pealtvaatajale asi sujuvam, sest ei olnud alade vahel enam liigselt pikki pause ja Imrele ka kiidusõnad.
Ja muidugi oli endal kogu aeg tahe olla laval teiste surujate sees, kuid kuna see ei olnud võimalik, siis sain laval muu tegevuse käigus ikkagi ära käia
.renku
MemberKa geneetilise eeldusega inimene võib end käest lasta. See, et sa oskad ka end uduseks süüa ei tähenda seda, et sul poleks geneetilisi eeldusi.
Rohkem mina sõna ei võta, vahest lihtsalt tundub, et lubad endale natuke liiga palju.
Sa ei talu lihtsalt kriitikat
oktoober 24, 2012 at 10:47 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #327824renku
MemberKaido, 2010.a jaanuar oli minu kaal 132, sinu oma 100.
Nüüd on sinu kehakaal 130, minu oma 100
. Kõikumine 60 kgoktoober 13, 2012 at 5:05 e.l. in reply to: EMVlamades surumises 2012; tulemused, järelkajad #326836renku
MemberMehed:
1. Kaido Leesmann
2. Raigo Kuusnõmm
3. Alex-Edward Raus
4. Taavi Pehme
5. Andrei Koplik
6. Aimar Kuusnõmm
Naised:
1. Mai-Roos Silla
2. Marianne Bogdanova
3. Laura Laan
oktoober 1, 2012 at 6:50 p.l. in reply to: Armlifting Cup 2012 IMM raames – registreerunute nimed! #325760renku
MemberSiit oleks võimalik hetke seisuga 3. koht võtta

renku
MemberNii, KV ÜFT selleks korraks tehtud ning lisan siis ka punktid ja punasega need tulemused, millega oleks saanud 100 punkti -35 aastatste(35 k.a.) meeste klassis maksimumpunktid:
Kätekõverdused 2 minuti jooksul: 129X (73 X)
Kõhulihased(istesse tõus) 2 minuti jooksul: 102X (78X)
3,2 km jooks: 13,29 (14,00)
Üks spetsialist arvutas välja, et see oleks 385 punkti.
??:”>september 22, 2012 at 6:44 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #325041renku
MemberFont on väike, sest kulturistid on ta ära hirmutanud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teadupärast Imre kasutab kogu aja suur t fonti ja Boldi ka takkaotsa -see on nagu karjumine ja eks see avaldab mõju ka teistele postitajatele, kes oma fonti seeläbi veel väiksemaks teevad…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellega on nii, et mida väiksem mees, seda suurem kiri ja mida suurem mees, seda väiksem kiri!
renku
MemberPalju õnne!
renku
MemberVäga tubli!
AutorPostitused