renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2012 at 12:39 p.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333405
renku
MemberKui vaadata spordisaalidesse, siis vähemalt 70-80 % on seal naised.
detsember 29, 2012 at 4:25 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #333364renku
MemberMina tegelt ei saa aru, mis tähelepanuvajadus Erikul on, no ausalt ei saa aru. Võibolla olen juhm!
renku
MemberOn võimalik.
Lihasmassi seisukohalt peetakse tavaliselt oluliseks suuri raskusi, aga tegelikult pole vahet – vii kordused taevasse ja kasvab eduliselt. Ehk võid nii teha ja saad mõlemat.
Väga keeruline ja praktiliselt võimatu teha kahte asja korraga- lisada lihasmassi ja teha mõnd võitluskunsti korraga. 1 kannatab kindlasti, aga üldjuhul mõlemad.
detsember 29, 2012 at 2:05 p.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #333358renku
MemberLoodetavasti muudavad midagi selles suhtes peagi.
detsember 26, 2012 at 2:19 p.l. in reply to: Honda spordikuulsuste jõuluturniir : Raigo ja Miku VÕIT #333191renku
MemberMa mõtlesin ka, et kergejõustiklaste füüsis peaks ikka päris tugev olema, sest enamus trenne neil ikka jõusaalis, mitte jooksurajal.
Sa polnud kohapeal.
Vist juba esimesel alal, joonejooksus, läks Rajal kehvasti ja peale seda oli säde silmist kadunud ja lihtsalt tegi asjad lõpuni. Mingi teine ala oli samasugune, kus ebaõnnestuti- tal puudub võitlejahing ja sellepärast ka tiksub siiani juba aastaid 10-võistluses 8000 punkti juures vast. Sry, kui valusalt torkasin, aga silma see jäi!
renku
MemberKeegi siin ütles, et paremad näitejad küsisid äkki liiga palju raha,
Aga kes need paremad Inglise näitlejad võisid olla (on ju teda, et Bondiks otsitakse eelkõige Inglise taustaga näitlejat)?
renku
MemberMinu silmis on praegune Bond konkurentsitult kõigi aegade parim. Eriti mannetu oli just Brosnan. Aga maitse asi!
detsember 25, 2012 at 8:24 p.l. in reply to: Honda spordikuulsuste jõuluturniir : Raigo ja Miku VÕIT #333132renku
MemberPalju õnne ja tänx Raigo ning Mikk ilusa võistluse eest ja ka muu eest
detsember 25, 2012 at 8:17 e.l. in reply to: Honda spordikuulsuste jõuluturniir : Raigo ja Miku VÕIT #331946renku
MemberKas internetist saab pileteid osta?. Piletilevist nagu ei leidnud.
detsember 23, 2012 at 10:07 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #333023renku
MemberPunkte võib selliste kinnastega koguda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga reaalselt sellistega ikka ei sparrita, karm on pihta saada ja te kaks tarka ärge hakake kohe targutama, et kiire pead olema või kiired ei saa pihta, küll saate. Sellist kinnastega 300 mees on hullem kui te kaks kahepeale kinnasteta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi on. 1 õige pauk läheb sisse ja enamasti peale seda ööbikud
detsember 22, 2012 at 8:07 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332997renku
MemberKinnas lõi mul juba “supi” lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koti jaoks ok, aga mitte sparringuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu supi lööb igaüks lahti, haha. Nali
detsember 22, 2012 at 5:49 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #332989renku
MemberMa olen siiani eufoorias. Olin täna trennis, poksisime Tarmoga.
Sisse tuli sõber Samakas koos Karliga ja andis mulle jõulukingituse – uued poksikindad!
Olin just plaaninud minna uue nädala alguses ja osta endale uued kindad. Hea kui on sõpru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühesõnaga nüüd ei tohi keegi Samakat puutuda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindad olid sellised:
Tahaks su kindaid oma näos tunda:-)
detsember 22, 2012 at 3:07 p.l. in reply to: Honda spordikuulsuste jõuluturniir : Raigo ja Miku VÕIT #332964renku
Member1. kergejõustik – Andres Raja, Mikk-Mihkel Arro
2. Sõudmine – Leonid Gulov, Kaspar Taimsoo
3. Raskejõustik – Mikk Raudsepp, Raigo Kuusnõmm
4. pallimängud – Martti Juhkami, Reimo Tamm
5. vormel – Kevin Korjus, Sten Pentus
6. Ujumine – Martti Aljand, Pjotr Degtjarjov
7. motokross – Priit Rätsep, Juss Laansoo (varus Indrek Mägi)
8. suusatamine – Timo Simonlatser, Kaarel Nurmsalu)
renku
MemberMa söön iga päev tooreid mune, mis ei tähenda, et seda kõigile hooga soovitama hakkaks. Kui hakata mingeid haigusi kartma, siis ei tohi midagi süüa ega juua.
renku
MemberNo vähemalt minu häält kuuled sa kindlasti pealtvaatajate seas ennast ergutamas:-)
AutorPostitused