renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
renku
MemberLamades surumine
6×70
5×90
4×110
9×120 kg(viimane väikse abiga)
Kogu fitnessi ajaloo jooksul saad sa mult esimese kiituse (ja ega need minu suust kergelt ei tule ei endale ega ka teistele). See on juba mehesõna, päris ausalt:-)!
renku
Memberlahe! kas sul video ka on? huvitav vaadata.
renku
Memberrenku, ja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas sa läksid vaatama?Mul laps võistles seal õhtul peale 7-ses grupis Shate klubiga

renku
MemberMinu väikesed õpilased tantsuga “Lume ingel” Osaleme “koolitants” võistlustel.
Kas see võistlus oli Tartus Väikses Vanemuises?
jaanuar 26, 2013 at 9:05 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335936renku
MemberKui surud 140 kilosena 220 ja siis võtad kümme kilo alla ja surud 130 kilosena 217,5, oled ikka nõrgem kui enne või?
Suht imelikult arvestad.
Muidugi. Miisugune osa siin imelik on? Lõppnumer on ju väiksem ja minu jaoks on vaid see oluline. See näitabki ju jõudu.
jaanuar 26, 2013 at 7:56 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335921renku
MemberMa teen iga trenn uusi rekse VÕRRELDES KEHAKAALUGA, kuna nii kerge, kui praegu, olin viimati “lasteaias”
.Samas ma arvestan ikka nii, et kui surusin 140 kilosena 220 kg ja suruks praegu kasvõi 215 kg, siis oleksin ikkagi nõrgem, kui enne!
renku
MemberAjad lihtsalt julmalt lusikaga sisse seda või sööd millegagi koos?
Aga kondentspiim on tõesti hea. Mälu järgi andis küll palju süsivesikuid, kuid vähe rasva.
Ise söön tavaliselt kondentspiima saia või pannkookidega, saab ka jäätisega.
Kõige parem magustoit maailmas
– kondentspiim, päts tavalist pehmet saia ja pakk piima 
renku
MemberVõid teha ka ise endale kavad- otsida ja tuhnida internetis mõned kuud, valmistada endale kavad, katsetada kavasid paar aastat (enne nagunii aru ei saa) ning siis lõpuks otsustada, et paneks mõned eurid ja telliks spetsialistilt kava. Saad kindlasti kõvasti kogemusi ja teadmisi ning peale spetsialistilt tellitud kavasid hakkad ka arenema
jaanuar 17, 2013 at 5:46 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #334963renku
Memberhomme veel viimane päev kus rämedalt õgida saab ja siis uuesti 84 peale võtma rahulikult. Hetkel kaal 88. Tänane menüü on ka väga korralik olnud, näiteks lõunasöök oli 4 täidisega pannkooki, 3 meega pannkooki ja 3 jäätisega pannkooki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa su loogikast aru- sul on võistlusteni mõni kuu aega ja sa PEAD veel alla võtma? Ja 4 kilo võistluskaaluks alla võtma! Minimaalselt kuu enne võistlusi peaksid sa igal juhul olema varuga kaalus sees, et viimasel kuul kehakaalu tõsta, mina jätaks kaalu tõstmise varuks veel vähemalt 2-3 kg (juhul, kui sa ei kasuta kreatiinmonohüdraati). Seega pead võtma alla 7 kg minmaalselt, et siis veel uuestii plusskaloraažiga kuu enne võistlusi üles minna ja korralik vorm teha!!!!!!! Ebareaalne
jaanuar 17, 2013 at 5:26 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #334959renku
Memberrenku
MemberIgasugused arcticud ja muud taolised asjad on nagu suhkruvesi. Minu trennijook on kraanivesi.
renku
MemberTublid, pange hantite puhul natuke amplituudi ainult juurde, lihase kasvuks peab seda just amplituudi arvelt saama ehk siis just see negatiivne faas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaadates teie kehakaale, siis ega neid mehi siin palju kui mitte öelda, et rohkem ei ole kes selliste raskustega treenivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kehakaalu ei ole mõtet vaadata-tuleb ennast süüa meeste kaalu
. Aga ka meeste kaalus ei ole neid palju, kes selliseid perekond “”inimkraanade” raskusi liigutavad!renku
MemberOkitoki, peatus teeb oma töö

renku
MemberMiks sa pakult surumist väiksema raskusega teed, seal võiks ju kitsalt 20-30 kg lisa olla 16 cm pakuga? Kiiruslik?
jaanuar 1, 2013 at 9:24 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #333588renku
MemberKõigepealt Head uut aastat sulle Renku! Pole kahjks jõudnud sõnumit saata tagasi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Tänud tänud ! Ka siinne tervitus kompenseerib selle
. Ilusat uut sullegi ja kogu su perele veelkord! -
AutorPostitused