renku
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2013 at 8:27 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #300291
renku
MemberRaigo näitab kõigepealt kükkimist….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga miks mul on tunne, et tema rõõm piirdub esimese harjutusega ainult,….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kükk kang turjal, edasi hack ja rinnalkükk…. Aga ühe hea hantlite suruja võiksite mulle tõsti vastu panna….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Wilksiga võidab sind ikka igal alal

renku
MemberInimene on süütu, kuni pole süüdi tunnistatud.

Minu arust peaks päris ausalt süütuse presumptsiooni austama, aga mõni ei saa sellest lihtsalt aru. Sülitab seadustele!
EV põhiseadus p 22!
renku
MemberAga surumise rekordi saaks ikka enda nimele ju
Mis selle rekordiga siis peale hakata? Rekordid tulevad ja lähevad, maha ju neid ei müü

renku
MemberTarmo, mitu korda on siiani Eestis peetud rinnalt surumise EMV ilma varustuseta?
Äkki leiad vastuse sealt.
Aga äkki ei leia kah. Saa juba aru, et võistlemine ei ole igaühe jaoks primaarne.
3-võistluses ei saaks ta elus Alexile vastu, seega seal osalemine oleks ju ka mõttetu!
renku
MemberJääb mõistmatuks kust otsast tegu vara kargamisega on? Mees andis proovi ning see osutus positiivseks ning ka avalikustati.
/eksisin jah, keeldus andmast proovi – ometigi on ju teada mida see selles kontekstis enamus kordadest tähendab. Isegi kui on sul mingit erinevat siseinfot siis selline käik just sportlase enda mainele mõjub ilmselgelt kehvasti.
Mul ei ole mingit siseinfot. Siseinfo võib olla sul. Mina loen, mida kirjutatakse.
renku
MemberEi võistle liigas, kus seda pahaks pannakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka oleks huvitav teada:-)
renku
MemberJääb mõistmatuks kust otsast tegu vara kargamisega on? Mees andis proovi ning see osutus positiivseks ning ka avalikustati.
Loe uuesti. Kas andis proovi?
renku
MemberPole ime siis kust need numbrid tulevad….mitte kaua aega tagasi nägin ühte hr. kes muidu ka 200 + mees seeriana ja kuna olevat nö kuurilt maas ja vahepeal puhanud siis trennis 140×2….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See on reaalsus, see ei tähenda, et kõik 200 + mehed seda oleksid, vaid lihtsalt näide, seal mehi kes on ka korduvalt kontrolle puhtalt teinud ,seega seal ei ole juttu.Kui see on võistlev sportlane, siis tuleks sellest teada anda. Kes see on?
renku
MemberMul on A 4 kaustik alates 1993 aastast. 1 nädal on 1 lehekülg- hea ülevaade ja kui on treeningutel probleeme, et ei arene vms, siis ikka otsin välja 10.a tagused päevikud ja vaatan, kuidas seisakust üle sain. Kõik trennid, 99%, mis elus olen teinud, on kirjas.
renku
MemberVara kargate!
veebruar 7, 2013 at 9:08 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #336646renku
MemberPole pikalt kirjutanud, aga kõik toimib hetkel ja vahepeal tegin paar trenni kergemalt. Täna oli siis raske surumine, läks päris normaalselt, väga nuriseda ei saa. Tegin hor.pingil surumist, maas kitsalt surumist, rinnavenitus, kitsalt surumine ja üks harjutus plokil triitsale, lõppu kõht ja venitused. Homme raskem kükk, eks ole näha mis seal välja tuleb.
Tänased parimad palad ka videona.
Siin lõhnab juba 225-230 juurde. Kui selle ära teed, lasen endale uue õla opereerida ja ……..
renku
MemberThanx
Ole tubli ja tee neist “inimesed”
jaanuar 30, 2013 at 7:22 p.l. in reply to: Hetkel massikava – millal ja kuidas võiks teha reljeefikava? #336177renku
MemberVähenda riisi ja kartulit ning lisa liha ja vahekord muutub
renku
Memberrenku
MemberMulle meenus sellega, et üks seltsimees on siin foorumis pidevalt seletanud, et Revalis mingid kettad ei vasta numbrile!?
e: Seda viimast lauset sul küll enne seal polnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma arvan, et kõik teavad juba,, et seal on kahte tüüpi kettaid……
-
AutorPostitused