Skip to main content

Renita

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lugusi saalist #32111
    Renita
    Member

üksvahe nägin üht meest jõusaalis ainult telefoniga rääkimas. istus teine mingi masina peal ja muudkui rääkis, ei usu, et ta kordki ühtki hantlit tõstis. tal oli tibi ka kaasas, isegi see tagi rohkem…

in reply to: lihas? rasv? #31626
    Renita
    Member

Ma olen madisega täitsa nõus! Kas sa kriskoix ei tea, et keha kaotab vedelikupuudusega töövõimet? Ja kuskohast sul see vedeliku vähene tarbimine rasva põletab? Soovitan ehk natuke kirjandust lugeda sel teemal… võid ehk midagi teada saada…

in reply to: Kas lihas kasvab ilma süsivesikuteta #31442
    Renita
    Member

kulge poisid, get a room or something… see pole mitte see portaal…

in reply to: Aeroobika festival #29053
    Renita
    Member

Minu arust oli 14. aprilli üritus superlahe! Nii palju sai kohe energiat ja uusi mõtteid ka. Tiina-Mai combo meeldis mulle kõige rohkem, olgugi et suure liikumisega sai teistele varba pealegi astutud…Aga ise viga ei saand. Nii et jätkake samas vaimus! Loodan, et suvelaager ka nii lahe tuleb.

in reply to: Aeroobika, miks ta meeldib? #27599
    Renita
    Member

Kallis Vaatleja! Aeroobika arendab nii kardioloogiliselt ehk siis võhma ja annab ka lihastugevust, kuid erinevalt jõusaalist ei kasvata lihast väga suureks. Sinu juttu lugedes oletan, et sa pole ise kunagi aeroobikas käinud- ehk proovid järgi! Võibolla saad siis aru, miks seal käiakse.

Mina isiklikult käin aeroobikas, sest see annab tohutult energiat ja hoiab vormis. Ja ma ei kujutaks oma elu teist moodi ettegi.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)