ReneK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 8, 2008 at 8:34 p.l. in reply to: Kõhulihastele head harjutused. Ehk keegi oskab mind aidata. #174143
ReneK
MemberKas kõhulihaste treenimiseks piisab näiteks kui teen 4 või 5 erinevat harjutust trenni jooksul ja igale harjutusele 2 seeriat? Ning neid harjutusi, siis vahetan aegajalt. Või peaksin rohkem seeriaid trenni jooksul tegema?
detsember 7, 2008 at 6:46 e.l. in reply to: Kõhulihastele head harjutused. Ehk keegi oskab mind aidata. #173748ReneK
MemberLugupeetud Mailman. Kui nüüd teemat hoolikalt lugeda, siis ma mainisin, et ei soovi siinkohal infot kuidas toituda ja mida süüa vaid kuidas kõhulihaseid treenida. Toitumiskava on üldjuhul vägagi rangelt paigas ja sellega rahul. Raske töö kõrvalt ainus arvestatav varjant toitumiseks. Tänud veelkord.
detsember 6, 2008 at 4:52 p.l. in reply to: Kõhulihastele head harjutused. Ehk keegi oskab mind aidata. #173695ReneK
MemberSelge. Tänud vastanuile.
Seda tean, et rasvapõletamine toimub üle keha aga sellepärast tekkiski just natukene nagu mõtisklust, et kui mujalt läks, siis miks mitte kõhu pealt.
Aga sain paar näpunäidet siis: võimalikult erinevaid harjutusi ja kõhulihaseid mitte nii tihedalt treenida. Loodame et aitab.
ReneK
MemberEi ela hetkel Eestis.
Ja USA toidulisandid v2gagi k2tte saadavad.
Aga kas keegi aidata oskab antud kysimusega?
ReneK
MemberNagu eelpool mainitud, siis see suht individuaalne.
Ise jätan käte vahele yhe rusika laiuse. Minu jaoks asi töötab ja randmega pole kah probleeme ( igaksjuhuks kasutan randmetoestusega kindaid ).
Kui sulle sobib 30 cm, siis nii see ka jäta.
ReneK
MemberPakun lihtsalt välja oma kava jaotuse. Ehk sulle sobib:
Kolmeks jaotatuna
1) Rind, selg
2) 6lg, jalad
3) biitseps, triitseps
( vabandan, et täpitähed m6ned puudu )
4)* puhkus
Rinna ja selja päev on selline intensiivse treeningu päev.
6la ja jalgade päeval v6tan natukene vabamalt.
Biitsepsi ja triitsepsi päeval pane täie auruga. Kasutan ka super-seeriaid ( kui see on 6ige väljend ) – teen biitsepsi ja siis kohe triitsepsi järgi ning alles siis puhkan seeria järel. Ja mis selle plussiks minu arvates on, on see et kui teha biitsepsit ja pumbata veri biitsepsisse sisse, siis kui koheselt teha seeria ka triitsepsile, on toitainete ringlus veres palju parem – lihased on lähestikku ning veri käib paremini kogu käes ringi. Minu puhul see töötab – lihas kasvab palju kiiremini kui ilma nende super-seeriateta. Pumpab ikka käe vägagi kenasti verd täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K6htu teen iga treeningu päev.
september 10, 2007 at 1:19 p.l. in reply to: Palun, keegi aitab ehk kava paikka panna/täiendada #124809ReneK
Member -
AutorPostitused