Ren
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ren
Memberdaemonium – reielihase kasv lihtsalt. Ons see sulle mittesoovitav?Ma arvan, et imestama pani lihtsalt, et 9cm 6 nädala jooksul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ren
MemberMehed peavad tarbima päevas vähemalt 100 g rasvu, et testosterooni tootmine oleks normis.Kuidas see 100g võiks päeva peale jaotuda? Kuidas see kõige optimaalsem oleks toidukordade vahel jaotada? Eeldan et viimane toidukord võiks vähemrasvane olla?
Ren
MemberKui pikk sa oled ja mis su algkaal oli kui saladus pole?
Ren
Membereesmärk ikka kaalu sibake langetada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeningujärgselt kurk ja paprika suurt midagi ei anna, ca 30 min. peale trenni nõuab organism ikka valke ja süsivesikuid.
Ise joon DR-7 sheiki peale trenni, et saada kätte vajalikud ained. Mõni päev tagasi oli see fitnessi e-poes vist veel otsa saanud kaup, kuid loodan et tuleb ikka juurde.
Võid kasutada ka Protein No1 nimelist toodet.
Ren
MemberKas oskab keegi öelda, kas Fast toode Burner on täielikult otsas või tuleb seda veel? Tegemist on rasvapõletajaga ja online poes ei ole seda. Kas OÜ Robocop müüb ka koha peal oma tooteid?Tänan!
No kindlasti pole otsas, telekast tuli just reklaam ka 5 min. tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ren
MemberHuvitav,palju neid liblikaid tuleb kinni pista,et päeva valgunormi kätte saaks?Aga üldiselt , toredad toitumissoovitused – süüa kõik mis elab ja kasvab,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lehmadega koos karjamaale ja huntidega metsa …,

Noh, väga hea teema, ei oska midagi öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kui kõike mis elab ja kasvab või süüa, siis peaks alustama naabri koerast, saab kaks asja korraga – kõhu täis ja ei pea haukumist enam kuulama.
Ma loodan et koer on valgurikka toidu peal, saan valgud ka kõik kätte.
Ren
MemberIse söön:Alma rasvatu Kodujuust(200g)
100g sisaldab:
Valk: 18g
Süsi: 2g
rasv: 0,1g
Soola maksimum: 1%
Maitset pole aga käib kah.
Kellegil soovitus on kuidas maitsestada?
Söön sedasama. Lisan 2spl maitsestamata jogurtit, siis veidi soola (kasutan aroomisoola) ning Santa Maria “Chilli Explosion” vürtsisegu. Minu jaoks väga viis. Olen proovinud ka niisama enam vähem seda süüa, et ainult veidi soola ning ostnud neid eelnevalt maitsestatuid, no ei lähe kohe mitte.
Ren
Membereks sellise kiirusega kehakaalu langetamine on kahjuks tervisele väga laastav kah
Ren
Memberhakkasid käima jõusaalis ning käid kohe 5-6x nädalas ??.. 2-2,5 tundi päevas..mis sa seal nii kaua teed?Liiga palju ikka alguse kohta ,ega sealt peale ületreeningu vist midagi eriti loota pole

Seda minagi mõtlesin. Et kui see nüüd on tõesti 5-6x nädalas ja veel korraga nii pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teed iga päev kõik grupid 2x läbi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga 30kg kolme kuuga kaalulangetuse ees müts maha. Seda annab ikka teha…
Ren
MemberMinu toitumiskavas seisab et peale trenni valgušeik + 1 puuvili v.a. banaan.
Seega olen aru saanud et banaan pole parim puuvilja valik peale trenni.
Ren
MemberValmis valgujoogid sisaldavad 30g enamasti valku.
Ren
MemberIlmselt jah, lõi pildi eest ära
Ren
Membermina jätsin suitsetamise maha 7 kuud tagasi ja nüüd on täiesti võimatu aru saada mille kuradi pärast ma üldse suitsu tegin.
Enne sõitsin ratast ca 60 min ja pidin ära surema sinna otsa, nüüd 7 kuud hiljem tulen täitsa rõõmsa näoga ratta seljast maha 60 min sõidu puhul
Ren
MemberOli kunagi endal ka plaan Usas-t tellida,aga kokku a rvutades oleks see läinud koos postikulude ja asjadega peaaegu sama kallis kui eestis, nii et ei oles ära tasunud. See 50-100 kr rohem eestis pole ka nii hull ,et osta ei jõuaks. Aga mõne koha pealt tellides küll võidab väa palju ja saab paremaid kaupu
“>
Ilmselt kui mingi grupiost teha, tasub ka tollidega ära.
Ren
MemberOlen päris kindel et mina ka segast ei aja, aga mine sa tea siis.
Oma arust olen 3-4 korda tellinud probleemideta.
AutorPostitused