Rellly
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rellly
MemberÕnnitlused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2010 at 6:13 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #253102Rellly
MemberMind on kummitanud paar päeva siis sellised arvud..
Natalia: 3
Liisa: 7
Rellly
MemberKaalualandamine. Nii on soojem!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohh teid vallatuid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2010 at 9:27 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #261235Rellly
MemberHoian meie naikadele pöidlaid ja varbaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et ikka kõik super hästi läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rellly
MemberJah… ja fitness.ee foorum ei ole see koht, kust sellealaseid kogemusi hankida.polegi otsinud kogemusi sellel alal siit ega ka mujalt saidilt..lihtsalt ütlesin oma arvamuse et ei näe midagi imelikku sellel spordialal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..eile sai natuke vaadatud videosi ja see oli ka seal hulgas, tõesti (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rellly
MemberVabandust… kuid minu arvates üsna kohutav. Jõudu tal on ja postitantsu jaoks vajalikke tehnilisi oskusi ka… kuid nii kohmakas üldmulje. Klassikaline ettevalmistus on null, korralikud sirutused puuduvad. Mõjus nagu Luikede järve mõnitus. Seksikaks ei saa ka nimetada.See algus ei meeldinud mullegi.. kuid alates 1:46 meeldib küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kuna minul puuduvad sellel alal kogemused, siis ma ei hakka kedagi hindama kes halva ettevalmistusega ja kohmakas ja kes on super vau.
september 28, 2010 at 8:19 p.l. in reply to: Kas tühja kõhuga treenimine «põletab» tõepoolest rasva? #223863Rellly
MemberMul ühekorra juhtus et lõuna jäi vahele kuna hullult kiire tööpäev oli, õhtul trenni, ..peale trenni riiete ruumis pea hakkas ringi käima ja hakkasin oksele.. enam ei ole kunagi nii trenni läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid kerget aeroobset hommikuti enne söömist on küll hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teeb reipaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.
Rellly
Membermulle meeldib väga sportlik pole dance.. ja erotsiga seal küll tegemist pole, seega ei leia midagi imelikku sellel spordialal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>päris füüsiline ja tasakaalu nõudev ala..et lihtsat seal pole küll midagi..alguses jalad sinised ja lõhki koguaeg….
läbi aegade lemmikuim video: parim osa hakkab 1:46
Rellly
MemberMa tunnistan ka siis kõik ausalt ülesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olen 22a, 169pikk
trenniperioodil kaal 55/56
ja mitte trenniperioodil kaal 58/59
R.
Rellly
MemberEi no tänud, normaalset poseerimist polnud piltidel ollagi, katsetame uuesti, harjutan vahepeal:)Lähen Athletic fitnessi proovima.
Häbelikkuses pole asi,eestikatel pole ikka minu jaoks mingit kategooriat – kulturist ju pole, bodyfitnessi kostüümidemaailm ja poseerimine hirmutab:)
no vot..mis ma ütlesin.. tuleb vaid oodata Esta momenti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes hoian sulle pöidlaid ja varbaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rellly
MemberJah, olen sellega kursis ja temaga ka korduvalt rääkinud, kuid tütarlaps on natuke häbelik
Ma olen üsnagi veendunud et ka Esta suudab meid kunagi üllatada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tuleb vaid seda nö. momenti oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid mis Imresse puutub, siis tubli töö noortega, peaks ka tulema sinu käpa alla treenima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rellly
MemberKahju et ma enam “noor” ei ole

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2010 at 5:04 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #277382Rellly
MemberSveni vormil ei ole viga midagi.nõustun Viskaga,
nii et Sven ära soni.. hoian sulle pöialt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rellly
MemberVäga Väga Tubli!

Kindlasti paljudele eeskujuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rellly
Membervenituste eri on päris FUN
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused