Rekkamees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rekkamees
MemberMa kardan, et meie just 15 aastane, mitte kunagi trenni teinud uus sõber ajab lihtsalt distantsi segamini
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma jaksan hetkel joosta ca 15 km järjest rahulikus tempos ja sinna jõudmine võttis ikka rohkem aega, kui tossude jalga panemist 1. korda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm, saaks ma kuidagi tõestada seda?
Rekkamees
MemberMingit treenerit ei ole läheduses? Kas mingeid sportlikke eesmärke ka on? Kui kiiresti sa tavaliselt see 12 km jooksed? Kus piirkonnas paikned üldse?Treenerit ei ole läheduses, eesmärkide kohta ei oska praegult öelda, ja piirkond on Harjumaa
Rekkamees
Membersee, et kehka-tundidest viilid on juba miinus…ise tahad kõva spordipoiss olla ja kehkast viilid – sa teed ju enda jaoks mitte õpetaja!Kui kiiresti sa seda 12 km jooksed siis, sörgid läbi või paned ikka tempoga ?
Ma jooksin tegelikult 14km, ja seal maal hakkas vaikselt tundma andma.. ja 14Km läbisin 1h-ga… Ma ei oska arvutada palju ma 12km läbisin,
Rekkamees
MemberKooli kehaline üldiselt väga ebaeffektiivne.45 minutit – aeg riiete vahetamiseks,rivistus, soojendus.
Alles jääb pool tunnikest mitte väga aktiivset tegevust kuna paljud ei suuda teistega samal tasemel sportida..
Meil on 2 tundi järjest.
Rekkamees
MemberAga koolis keka tundi oled ikka sattunud ju? Ja seal ka loodetavasti natuke jooksu harrastanud…haha
minujaoks on kehka tunnid nii igavad, kui on tunnilõpus 30 kätt kõhtu jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis ma viilin alati sealt
rääkimatta jooksmisest
Muidu olen kasvanud üles maakohas kus esimesed 6 aastat käisin jala koolis .. Kool oli 4km kaugusel. äkki tuleneb sealt vastupidavus?Rekkamees
MemberSa ei tea vist ise ka mida sa küsid..Sport on tore, tee seda. Tippsportlaseks treenitakse elu aeg,kui sa tahad teada, kas sul on mõtet treenida, kuna suudad 12km järjest joosta, siis kindlasti !
Paljud seda ei suuda.
Suured Suured tänud.
-
AutorPostitused