Reix_z
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Reix_z
Memberhuvitav on see et jalad mul nõrgad ei ole aga kogu jalg läheb hüpates maru kangeks ja hakkab nagu krampi kiskuma, milles asi?Algul tee ikka soojendust ja venita seeriate vahel ja 2kki vedeliku puudus kui krampi jalad l2hevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reix_z
MemberTean, et on soovitav teha lisaks jõusaalile ka aeroobset treeningut… ja siis tekkis selline küsimus, et kas 1,5h korvpalli 1-2 korda nädalas ka aeroobse alla sobiks? Või peaks teise aeroobse tegevuse otsima? Näiteks ujumise? Või äkki oskab keegi üldsegi mõnda paremat aeroobset soovitada koos treeningu pikkusega.Jõusaalis käin 3x nädalas…..
Kui saalis k2id 3* n2dalas, siis peaksid puhkep2evadel jooksmas k2ima.
Reix_z
MemberTere! Olen 16 aastane. Mängin korvpalli kuid massi on kuidagi vähe võitu, seega otsustasin pool aastat tagasi jõusaalis hakata käima. Kuid selle ajaga pole eriti mdiagi juurde tulnud:S Seega küsimus et kas oleks mõtet hakata sööma massilisajat?Sa peaksid toitumise ka paika saama ,siis hakkab ka kehakaal t6usma. S66gi vahed v6iksid olla 2-3 tundi. Aga jah kasvueas ei ole nii soovituslik trenniga yle pingutada
MemberIse söön massi kogumiseks hommikul kausi putru, kaks keedumuna ja üks rukkipala singi ja juustuga.Pudru ja muna on hea valik hommikus66giks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui saad toitumise paika nii, et s66d iga kolme v6i kahe tunni tagand hakkab ka muskel kasvama 
Reix_z
MemberNonii. Ütleme et mul on 3 harjutust biitsepsile. Esimese teen 3×10 – täpselt nii, et teen kõik 30 korda ära ja 30s tuleb nii raskelt et enam rohkemat ei jõua. Nii peaks ju olema õige valik seeriate puhul?Aga järgmine harjutus biitsasele suudan vaid 50% oma maxist ja 3da harjutuse ajaks on juba käed nii piimhapet täis, et teeb vaeval 15-20% maxist. Kas see on normaalne? See käib kõikide lihaste kohta, ka rinna tegemisel 3da harjutuse ajal peaaegu ei suudagi seeriaid teha. Nagu tahaks veel rinda teha, aga käed on piduriks.
Jaotasin harjutused nii ära, et raskem esimene jne, aga tulutult. Kas peaksid raskuseid vähendama?
Sama siin ,peaksid seeriaid v2hendama v6i siis pausi seeriate vahel pikendama
MemberPunnitamise peale ehk tuleb 10 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise kaalun 100kgReix_z
Member+15-20kg(pole kaua kaalunud)
Reix_z
MemberT2nud
MemberMa usun,et ta mõtleb antud juhul plokkseadet,mitte sõude trenazoori.T2pselt ,ma m6tlen plokkseadet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reix_z
MemberIse ma soovitaks laadimisfaasi ikka teha ,see varustab lihased vajaliku kreatiini hulgaga ja siis hakkad seda hulka lihtsalt ylal hoidma.
MemberIme pole kui paha hakkas kui kiiresti pool liitrit endale sisse ajas. Organism ei v6ta nii k2hku vastu. K6hulihased surusid mao kokku siis hakkaski k6ht keerama. Arvan mina
MemberMass2+kreatiin, eriti hea tulemus
MemberIgatahes oleksin mina nende l2tte 2ra l2mbunud
Ma ei saanud neid kudagi ilma pooleks tegemata alla
Aitavad v2gevalt, tunned kohe ,et energiat on rohkem
MemberPeaks s66mis ajad paika saama. Poovi syya iga kolme tunni j2rel ja yrita trenn kuskil sinna vahele trygida
MemberMa olen igatahes mass2 kohta ainult head kuulnud. MASSA2 kasutatakse päevas 1- 2 portsu lisaks tavalistele toidukordadele. Võib kasutada ka toidukorra asendajana kui ei ole aega tavatoitu nautida. On vist m6eldud igap2ev. Muscel+ kohta ei oma infot
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused