Reinart
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Reinart
MemberSaue Säästumarketist saab 38 sendi eest kohupiima, milles on 32g valku
Reinart
MemberHei,Käin 3x nädalas hommikuti jõusaalis + pärast teen pool tundi aeroobset. Ärkan umbes 6.45 ja siis 7.15 jõuan trenni.
Tühja kõhuga ma trenni teha ei saa, pea käib ringi ja energiat ka ei ole. Samas kui midagi söön – tavaliselt putru/müslit jogurtiga + puuvili, siis on jälle selline tunne, et midagi loksub kõhus ja nt kõhulihaseid on küll ebamugav treenida.
Mida ma peaksin sööma? Või äkki on mingi valgupulber vms toidulisand, mis ilma kõhtu täitmata trenniks nn üles äratab ja energiat annab?
Trenni eesmärk on lihaseid toonuses hoida (mitte kasvatada) ja samas ka natuke rasva kaotada.
Aitäh:)
ega siin jah midagi muud pole ..pead varem ärkama …et jõuaksid vähemalt tund enne trenni süüa …söö kohupiima või kodujuustu .+puuvili …ideaalis peaksid saama nii aegalseid kui kiireid süsiveiskuid enne trenni nt moosileib või midagi …puder jogutiga pole ka paha …
Reinart
MemberTere, oleksin väga tänulik kui keegi saaks aidata mind väikse treeningkavaga, et sooviks võtta kaalust alla veits ja ka tekitada endale kõhu ja rinnalihast. Mulle muidu meeldib väga sport ja mängin ka korvpalli ja võrku aga pole kunagi näinud jõusaali, sest elan linnast väga kaugel ja sooviks teada, kas on üldse võimalik ka kodus ennast vormi ajada. Ma siis mõtlen täpselt mida teha ja palju, 2 hantlit on mul kah muidu olemas aga need kah ainukesed asjad. Pikkus on mul muidu nii 190 cm ja kaal sinna 90 kg juurde, palju see kaal muidu olla võiks sellise pikkuse juures.Tänan juba ette ära kõiki abistajaid
Reinart
MemberPalju õnne !
Reinart
MemberFitness TV …seal peaks olema üks video kääriku laagrist kui ma ei eksi …seal näitab ilusti mis harjutusi teha
aprill 20, 2011 at 8:00 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #298573Reinart
MemberNoorte ja Juuniorite absoluutne võitja:
Sander Kuusk
Body Fitnessi Absoluutne võitja:
Esta Pilt
Bikini Modeli võitja:
Liis Ivask
Meeste klassikalise kulturismi absoluutne võitja:
Imre Vähi
Meeste kulturismi absoluudi TOP 6:
Marek Morozov
Imre Vähi
Janar Rückenberg
Nikolai Kornõšev
Andrei Abrossimov
Marti Taru
Reinart
MemberMa usun, et Jumal nõustuks.ise pead ju teadma paljuga sa biitsa jõuad teha …ja ilma kükita jalgu ei kasvata …seda peaks iga treenija esimese asjana teadma
Reinart
Memberspetsiaalselt vöökohast ainult rasva ei põleta …ikka igaltpoolt ühtlaselt…aga toitumine peab paigas olema muidu ei aita üksi thermocut ega muu rasvapõletaja…
Reinart
MemberMa tegin ennem kükke raskusega aga kuradi mõttetu ja ebamugav oli. Teen nüüd eraldi jalgadele harjutusi raskustega. On kohe tunda, kui palju efektiivsem, kui mingid kükid.oh jumal
oktoober 13, 2010 at 9:38 p.l. in reply to: Kui kiiresti peale jõusaali peaks proteiini sisse sööma? #279038Reinart
Memberriietusruumis jood pärast
Reinart
Memberportugal-hispaania 1-2
Reinart
MemberTaani(Y)
Reinart
Memberei ole paha tulemus absoluutselt aga natuke ikka kripeldab
Reinart
Membernojah …kahju natuke ..lootsin rohkem
Reinart
Membertäitsa lõpp mis loom see Lesukov on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused