Skip to main content

Reinart

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,231 through 1,245 (of 1,322 total)
  • Autor
    Postitused
  • Reinart
    Member

6

in reply to: Mure trenniga. #149922
    Reinart
    Member

internett on olemas …uuri välja kus töötama hakkad …saad ju vaadata kus on jõusaalid jne …

2 korda nädalas trenni tegemine koos korraliku toitumisega mingit lihast eriti ei kasvata aga säilitada saab seda küll edukalt .

in reply to: olen juba 3 kuud treenind ülakeha! #126116
    Reinart
    Member

kas sa saad sellest aru ,et kui sa tahad saada ” kapiks” …võtab see aastaid aega …tuleb teha raskeid trenne …PEAB treenima jalgu ( ma saan aru ,et on raske aga läheb ajapikku kergemaks ) …peab mõtlema läbi ,mida süüa (kogused jne ) …aga sinu suhtumisega ,et jalgu ei tee ,aeroobset ikka ei teeks võid ainult unistama jäädagi ….maailmas pole ühtegi rammumeest kes jalgu ei treeniks !!!

in reply to: Lihasmassi kasvatamine #176551
    Reinart
    Member

pigem soovitan teha just positiivse kaldega surumist …alaosa saab horisontaalis surumisel nii või naa rohkem koormust

in reply to: Küsimus, mida tarbida peale trenni #180090
    Reinart
    Member

no üldiselt võid ju juua mingit massilisajat (vaata siit samast fitshopist ) .Teine võimalus ostad valku ja viinamarja suhkrut ja segad neid omavahel …(jällegi vaata ja loe ..mis ja milleks ) ..

Jogurt ajab ka asja ära aga muidugi oleneb su eesmärkidest jnejne… jogurtis on aga päris palju rasva ,mis peale trenni pole parim lahendus aga parem jogurt kui mitte midagi …

Võid süüa ka näiteks magusat kohupiima ( vanilje ) …aga see sheik ,jogurt või kohupiim on ainult kohe peale trenni tarbimiseks,et lihased kohe taastuma hakkaks …kodus tuleb peale selle tavatoitu ka süüa .

in reply to: Jala tagaosa #188217
    Reinart
    Member

tavaline kükk,käärkükk

in reply to: rinna eelisarendus #196990
    Reinart
    Member

paraku on ka vahest nii ,et see lihas mida kõige rohkem tahad ,areneb aga kõige aeglasemalt…Põhjusi võib olla siin mitmeid ….enamasti just arvatakse ,et kui teha seda lihasgruppi mitu korda nädalas ja pigistada sealt kõik välja siis kus ta pääseb ,peab arenema hakkama …see võib lõppeda aga sellega ,et tulemus on hoopis ristivastupidine …

in reply to: Kaalu probleemid (ei alane mitte mingit viisi) #197600
    Reinart
    Member

küsimus siis selline, et seda valgupulbrit on mõtekas kasutada ainult pärast trenni, eks? Muidu pole seda mõttet tühja süüa, kui ei tee midagi?

noh kui lihtsalt tahad päevast valgukogust suurendada siis ju võib ..

in reply to: Mida profid arvavad? #202430
    Reinart
    Member

hakka kaloraaziga katsetama ..palju vaja süüa ,et kaal tõuseks …pane kõik toitumine kirja …kaalu pidevalt ja analüüsi

in reply to: Mida profid arvavad? #202631
    Reinart
    Member

pole küll proff …aga soovitaks sööma hakata …oleneb muidugi eesmärkidest

in reply to: Protein Shake #204197
    Reinart
    Member

toidu kogused peavad paigas olema… kui sul endal õrna aimugi pole..palju sa mingist toiduainest toitaineid saad ,siis tee endale see selgeks …Kui tahad et lihased kasvama hakkaks siis pane kehakilogrammi kohta 2 g valku …et näiteks kui kaalud 70 siis 140 g valku .Ainuüksi sellest valgujoogist pole mitte emmigi kasu kui muu toitumine on lampi…loe siit samalt lehelt artikkleid ja ja foorumist uuri teemasi …

in reply to: Protein Shake #204487
    Reinart
    Member

mis sa muidu üldiselt sööd ? siis saab täpsemalt vastata ,et kas on üldse mõtet

in reply to: Valgu vaesus #212557
    Reinart
    Member

Pulbrist ju teedki valgujoogi …aga kui vastu hakkab siis söö valgurikkaid toite (piimatooted ,muna,liha) …muud ei midagi

in reply to: Rinnalt surumine. #218132
    Reinart
    Member

Kas sa selle all mõtled, et harjutuste vahel on suuremad puhkeajad või väiksemad raskused peale panna?

no ma ei tea ju kuidas sul on …minul aitas raskuste maha võtmine …peaasi et koguaeg saad natuke progresseeruda …samas kui eesmärk on ikkagi puhtalt jõudu arendada siis selle kohta ma nii pädev vastama pole …. minu treening on üles ehitatud ikkagi puhtalt lihaskasvule … aga kahtlemata aitab vahest ka natuke väiksemate raskustega treenimine …

in reply to: ahoi #218233
    Reinart
    Member

esiteks …kui tunned et oled paksuks läinud sis vaata oma toitumine üle ( kaloriarvuti jne ) kui tahad lihaseid kasvatada siis peab ikka kaloraaz plussis olema .Teiseks ….selja harjutusi tehes tuleb ikka alguses päris väikse raskusega treenida ja proovida tunnetada (tee kasvõi pikki seeriad ) paljud kulturistid on öelnud ,et on õppinud õieti selga tunnetama alles peale mitut aastat treeningut ….jõutõmmetest nii palju ,et vaata mõnda videot youtubist kasvõii ( seal neid õppevideosi küllalt ) ja proovi ennast jõusaalis jägida peeglist …kuigi ma ei usu et viljandis yhtegi treenerit pole kes näitaks …aga proovi jällegi alustada väiksemast raskusest …paraku selle seljavalu kohta ei oska ma midagi öelda ( ei ole pädev ) …

Viewing 15 posts - 1,231 through 1,245 (of 1,322 total)