Reinart
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 15, 2016 at 12:11 p.l. in reply to: OLYMPIA 2016 – Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused) #388103
Reinart
MemberMeie aja järgi:
Neljapäev 22:00 – pressikonverents
Reede 20:30 – Bikiinifitness, fitness, figure, naiste physique (eelvõistlus) EGLE VÕISTLEB !
Laupäev 05:00 BIkiinifitnes ja fitness (finaalid) ; -212 ja Open kategooria (eelvõistlused)
Laupäev 20:00 Rannafitness (eelvõistlus &finaal) ; naiste physique (finaal) ; classic physique (eelvõistlus & finaal)
Pühapäev 05:00 -212 ; figure ; Open kategooria (finaalid)
Reinart
Member1 minute ago, Looduses6ber ütles:Niiet, pähkleid enam ei poolita?
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> (:
Ütleme nii, et suurem osa tarbitavast käib siiski kaalu pealt läbi. Nii on hingel rahulikum
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Mis pähklitesse puutub, siis praktiliselt ei söögi neid enam. Mitte, et ei maitseks aga minu seedesüsteemile nad ei meeldi.
Mis puutub su küsimusse siis ma nii hull enam tõesti pole. Jääsalatit ei kaalu ja “pähkleid ei poolita” .
Reinart
Member1 minute ago, Akrapovic ütles:Kuidas testo ja vaba testo näidud olid ? Need tõusevad väga aeglaselt ,vähemalt minul.
Igasugused numbrid jätan ma ikkagi enda teada. Seda võin öelda, et need olid ühed vähestest näitudest mis olid paranenud.
Reinart
MemberTere kõigile
Panen vahelduseks enda blogisse ka mõned read kirja. Vahepeal on läinud päris kiirelt. Kui keegi veel pole tähele pannud, siis viimasel ajal asjatan siin foorumis rohkem kui kunagi varem. Põhjus on väga lihtne. Vahetasin töökohta ja olen nüüd 100% oma ala ja oma inimeste hulgas. Selle üle on mul väga hea meel ja samuti tagab see parema elukorralduse ja annab võimaluse olla rohkem sportlane kui kunagi varem. Elu on läinud huvitavamaks ja asjad/unistused millest võisin kunagi vaid und näha, hakkavad tasapisi täituma
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Kui eelmises postituses rääkisin arstil käimisest ja vereproovidest siis tänaseks olen tulemused kätte saanud ja jõudnud juba ka uued vereproovid anda. Ei hakka asja ilustama ja pean tunnistama, et seis pole eriti paremaks läinud. See tähendab seda, et olukord on veidi paranenud aga kaugeltki mitte ideaalne.
Mis ma oskan öelda? Tegelikult ma ei saa aru. Tunnen ennast suurepäraselt! Enestunne on väga hea ja see on tegelikult kõige tähtsam.
Või kuidas teile tundub? Kas näen sedamoodi välja, et mul midagi viga ?
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Natuke spordijuttu ka
Nagu pildi pealt näha võib veidi olen siiski juurde võtnud. Kõiki triipe enam ei paista aga ei ole ka midagi hullu. Kehakaal 72 kg juures ja eesmärk on seda ettevaatlikult ja aeglaselt kasvatada. Võrreldes kevadega on jõudu kõvasti rohkem ja see on rõõmustav. Suurte lihasgruppide puhul olen parimate päevade numbritest küll veel kaugel aga tuleb endale aru anda, et enamus rekoreid on siiski paksuna tehtud. Antud hetkel on eesmärgiks ikkagi järk-järgult kvaliteeti lisada.
Hetkel kuulan oma keha rohkem kui kunagi varem ja ei stressa mõtetute asjade pärast. Aeroobset teen vähemalt 3h nädalas ja sellest täiesti piisab. Trenni jõuan teha, kõht on täis ja tuju on hea
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Tänan tähelepanu eest!
september 15, 2016 at 7:26 e.l. in reply to: OLYMPIA 2016 – Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused) #388091Reinart
MemberHakkab vaikselt peale
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Athlete meeting
http://www.eastlabs.sk/fotogaleria/2016-olympia-weekend-las-vegas
Reinart
MemberRaske öelda. Kõik oleneb su treeningu intensiivsusest/mahust jms. Leian siiski, et enam täiendavat jõutrenni õhtul pole vaja. Juhul, kui päeval oled juba jõusaalis käinud.
Reinart
Memberseptember 13, 2016 at 11:23 e.l. in reply to: Nordic Fitness EXPO 2016 – Ott hõbe, Reet kolmas, Helena viies, Kaspar viies, Lilian kuues! GALERII ! #388058Reinart
MemberSeni registreerunud võistlejad. Nimekirja täiendatakse igapäevaselt. Siia lisandub ka suur hulk meie oma võistlejaid.
september 13, 2016 at 11:14 e.l. in reply to: OLYMPIA 2016 – Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused) #388057Reinart
MemberJason Poston – Physique ( mees, kes läheb lavale võidumõtetega)

Reinart
Memberseptember 13, 2016 at 6:33 e.l. in reply to: OLYMPIA 2016 – Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused) #388052Reinart
Member54 minutes ago, Indrek-Puhm ütles:Mehed
1 Heat
2 Jackson
3 Winklaar
4 Big Ramy
5 Rhoden
6 Bonac
Bikini
1 Kaltwasser
2 Paulino
3 Layug
4 King
5 Munro
6 Alexander
Peep teeks ehk classic physique osas ka ennustuse, kui esmakordne Olympia ala ja mehed üsna teravad seal.
Mehed on veel laiemale avalikusele vähem tuttavad. Teeme järgmine aasta
” width=”20″ />
september 12, 2016 at 9:46 e.l. in reply to: OLYMPIA 2016 – Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused) #388036Reinart
MemberEgle läheb Las Vegasesse.
Reinart
MemberEKFL teenetemärgiga “1966 – 2016” austatud Ott Kiivikas. Juba panustatud ja tulevaste panuste eest Eesti kulturismi arengusse.
139 võistlust
17 – kordne Eesti absoluutne meister
Euroopa meister
Maailmakarika võitja
3 – kordne EM hobe
EM pronks
3 – kordne Põhjamaade absoluutne võitja
4 – kordne maailmameistrivõistluste TOP 6
september 12, 2016 at 9:08 e.l. in reply to: OLYMPIA 2016 – Mr. Olympia tulemused ( ennustusvõistluse tulemused) #388034Reinart
MemberLükkame käima ennustusmängu.
Ennustame meeste avatud kategooriat ja bikiinifitnessi. Mõlemas kategoorias ennustame Top 6.
Auhinnad anname välja samuti kahes arvestuses ja kolmele täpsemale ennustajale.
Reeglid on väga lihtsad. Kes kõige rohkem Top 6 nimesi pihta paneb, ongi võitja. Iga mööda pandud koht = -1.
Ennustus läheb lukku neljapäeval kell 23.00.
Auhinnalaud on selline :
september 12, 2016 at 8:32 e.l. in reply to: Nordic Fitness EXPO 2016 – Ott hõbe, Reet kolmas, Helena viies, Kaspar viies, Lilian kuues! GALERII ! #388033Reinart
Member -
AutorPostitused