ReigoLeht
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ReigoLeht
MemberSöö banaani peale trenni.
ReigoLeht
MemberTäpsustan veel, et see päevane kaloraaž peaks olema BAV+päevane aktiivsus -200kcal.
ReigoLeht
Membertap.nutridata.ee on väga kasulik leht kus saad päevamenüü sisestada ja saad teada palju valku,süsivesikuid ja rasvu tarbid. Seal on soovituslikud kogused ka näidatud. teoorias peaksid olema miinuses nii 200kcal päevas, et kaotada nädalas pool kilo, mis on tervislik kaalulangetus, sellise defitsiidiga peaks ka lihaskadu olema minimaalne.
ReigoLeht
MemberKeegi võiks juba video üles panna, tore vaadata kuidas teised rabelevad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.ReigoLeht
MemberKindlasti mitte. Olen ise juba 3 kuud olnud defitsiidis ja jõudu on oluliselt vähemaks jäänud, samas on ka rasva silmnähtavalt vähem.
Edu.
ReigoLeht
MemberMis kükkidel ja jõutõmbel siis viga on,need harjutused sind ju tugevaks teevadki.
Endal jõutõmme üks lemmikuid,oskaks ainult paremini tehnikat.
ReigoLeht
MemberKui vanalt ratastooli jäid?
Kui viitsiksid lugeda natuke rohkem siis jalgade kava ma ei lisanud siia sest ei näinud põhjust. Jalgade trenniga probleeme pole.
ReigoLeht
MemberLihaste valulikus tähendab lihaste mikrotraumat (trennis lõhud lihaseid),piimhappe olekut lihaskiudude vahel.Paari nädalaga keha harjus liigutusega,mis põhjustas neid traumasid lihastes ning oskas paremini reageerida. Üks on treenida koguaeg maksimaalse raskusega,teine on pidevalt areneda suuremate raskustega.
edit: Kui oled poolteist kuud algajana trenni teinud,siis võiks raskuseid igas trennis suurendada..seda mõtlesin.Et esmasp. surud rinnale 60kg,siis reedel 62. Esmasp. 62 reedel 64 nt või 60-62-64-66
Ma olengi põhimõtteliselt iga trenniga suurendanud raskust,ise imestasin ka kui kiiresti jõudu juurde tuleb.
ReigoLeht
MemberKuidas kava tundub?
Kas peaksin tegema muudatusi või alguses sobib ka see?
-
AutorPostitused