Regina Krukovskaja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Regina Krukovskaja
MemberHei hopsti!
Ettevalmistused võistlusteks jätkuvad täie hooga! See tähendab a lot of cardio, jõusaali trennid rohkete seeriate ja kordustega kuid kergemate raskustega ning vähemalt 6 trenni nädalas, vahest ka 2x päevas! Trennidega üritan olla võimalikult vaheldusrikas, et ära ei tüüdaks. On raskemaid ja kergemaid päevi, on ka sellised, millal kohe üldse ei suuda trenni teha, ja see pole laiskus, olen kontrollinud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sest ka nendel päevadel vedasin ennast trenni ja kui poole pealt ikka tunnen,et noh ei jõua üldse, siis on aeg koju teki alla minna ja korralikult ennast välja puhata.Olen selliseid õhtuid endale lubanud ka, selleks, et ärgmine päev ikka jaksaks ja jõukasrohkem! Iga päevaga õpin midagi uut iseenda kohta, kuidas oma keha õigel ajal kuulata.Selleks, et cardio igav poleks, teen seda võimalikult erinevalt, minu lemmik on süttiste metsa trepp! Lihtsalt super INTERVAL CARDIO trenni jaoks- 30 min sellel trepil ja olen kutu! Kiire jooksuga ülesse ja rahulikku tempoga alla ja nii vähemalt 10 x, väga hea tunne! Peale jooksu kosutan ennast ülimõnusa valgu smuutiga! .Jagan seda retsepti ka teiega:30g OLIMP Whey Protein Complete KOOKOSE maitselist valgupulbrit
pisut banaane ja maasikaid matseks 30 g + 30 g
150 ml keefir või hapupiim
võib lisada ka rasvatu kohupiima 90g
kõik blenderiise ja valma! mmmmm
Hommikuid alustan ikka kohviga ja alati rõõmsalt ning naeratus näol! .
Keegi pole öelnud, et peab lihtne olema! Aga isegi kui on väga raske, siis tee seda NAERATUSEGA!
Nii et Naerge rohkem, see teeb ka teisi rõõmsamaks!
LAUGH AS MUCH AS YOU BREATHE!
Regina Krukovskaja
MemberSügis hooaja esimene võistlus tehtud ja tulemusega olen enam kui rahul!
kategoorias BIKINI FITNESS – 163 3.koht! Kuna teadsin juba ette ära, et vorm mul on, kuid see pole kindlasti veel võistlusvorm, siis sellist tulemust ei osanud ma oodata. Selle võistluse eesmärgiks minu jaoks oli teha soojendus eelseisvateks võistlusteks ja tõsta enda motivatsiooni, sest mitte miski ei anna mulle paremini hoogu juurde kui kaotus ning aus kriitika, siis tuleb mul kõva tahtmine tõestada iseendale, et ma ju ometi suudan paremini! Enne võistlusi oli väga väga raske periood nii vaimselt kui ka füüsiliselt, sest pingutasin ja tegin väga palju trenni aga kahjuks vorm ei tulnud nii kiiresti järgi kui oleksin soovinud, see oli natukene frustreeriv ja tekitas stressi.Lõpuks mõtlesin, et tulgu mis tuleb aga võistlustele lähen ikka, teen sooja, lihtsalt naudin ja olen rõõmus, sest kaotada pole ju tegelikult midagi, saan konstruktiivse kriitika ja objektiivse tagasiside enda vormi osas ning kogemust juurde ja jõudu edasi minna ja pingutada. 3. koht oli minu jaoks täielik üllatus, mida ei osanud oodata!
Nüüd on mul motivatsioon laes, jõudu rohkem nii trenni tegemiseks kui ka dieedi pidamiseks. Suured tänud minu treenerile Natalia Kiivikale, tema nõuanded, aus kriitika ja poseerimis tunnid on mulle suureks abiks, ilma selleta ei suudaks ma kindlasti võistelda nii edukalt nagu ma seda olen teinud. olen väga tänulik Ott Kiivikale, kes on mind aidanud jõusaali trennidega, Ottiga koos trenni tegemine, on hoopis teine feeling, tunned et jõudu oleks justkui kordades rohkem ja et sa suudad kõike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>! Tänan Fitshopi kasulike ja maitsvate OLIMP toodete eest, mis aitavad ettevalmistusperioodil vastupidada.Suur tänu Audentes Fitnessile ja Katrin Hiiepuule suurepäraste treenimisvõimaluste eest! Tänan ka kaasvõistlejaid ja bikini tüdrukuid ( Ada,Kristina, Tanja,), kellega koos Riia Peralil käisime, te olite super ja ilma teieta poleks nii fun ja äge olla. Erilised tänud ka Vitaliyale abi ja toetuse eest võistluspäeval.KÕIGE TÄHTSAM ON USK ISEENDASSE, ja nagu OTT ütles, kui sa ise ei usu, siis ei usu ka mitte keegi!
Nii et USKUGE endasse, kiitke ennast, unistage suurelt !
Regina Krukovskaja
MemberPäris paljud on küsinud, kust ma küll selle energia ja aja võtan ja kuidas ma nii palju jõuan ja leian aega kõigega tegelemiseks. Ega kõigiga ei jõuagi tegeleda ja alati ei leia ka aega ning ei jätku energiat. Tuleb alati keskenduda sellele, mis on antud ajahetkel tähtsam ning midagi jääb kindlasti ka tegemata. Hetkel kõige olulisem eesmärk on viia ennast võimalikult parimasse võistlusvormi ( esimesed võistlused juba 21.09 Riias “Riga Pearl 2014”),kuid selle kõrval ei tohiks kannatada ei minu põhitöö ega ka minu poja, kes samuti vajab minu tähelepanu.Viimasel ajal minu päevad on olnud väga kiired, hommikuid alustan kiire jooksuga nõmme metsas, väga värskendav on tormata kargesse hommikusse ning veeta u 40 min iseendaga. Enne hommikust jooksu kiireks äratajaks kasutan OLIMPI SOUL RIPPER ergutusjooki, mis annab jõudu ja aitab säilitada lihasmassi võistluseelsel dieedi ajal ning THERMO SPEED rasvapõletajat, mis äratab paugust tänu rohelise tee, guaraana ning musta pipra ekstraktidele ning kiirendab märgatavalt ka ainevahetust. Peale hommiksut jooksu torman tööle ning sealt otse trenn! Enne trenni katsun samuti ära juua kiire OLIMPI SOUL RIPPER ergutusjooki ning trenni ajal kosutan ennast väga mõnusa puuvilja punshi maitselisega OLIMP BCAA joogiga. Need ongi munu väiksed ENERGIA allikad ja muidugi ka enesemotivatsioon ja tahtejõud!
Jõudu ,Jaksu Teile ning kõikide eesmärkide saavutamist! Ja pea meeles :” KÕIK ON VÕIMALIK”!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris paljud on küsinud, kust ma küll selle energia ja aja võtan ja kuidas ma nii palju jõuan ja leian aega kõigega tegelemiseks. Ega kõigiga ei jõuagi tegeleda ja alati ei leia ka aega ning ei jätku energiat. Tuleb alati keskenduda sellele, mis on antud ajahetkel tähtsam ning midagi jääb kindlasti ka tegemata. Hetkel kõige olulisem eesmärk on viia ennast võimalikult parimasse võistlusvormi ( esimesed võistlused juba 21.09 Riias “Riga Pearl 2014”),kuid selle kõrval ei tohiks kannatada ei minu põhitöö ega ka minu poja, kes samuti vajab minu tähelepanu.Viimasel ajal minu päevad on olnud väga kiired, hommikuid alustan kiire jooksuga nõmme metsas, väga värskendav on tormata kargesse hommikusse ning veeta u 40 min iseendaga. Enne hommikust jooksu kiireks äratajaks kasutan OLIMPI SOUL RIPPER ergutusjooki, mis annab jõudu ja aitab säilitada lihasmassi võistluseelsel dieedi ajal ning THERMO SPEED rasvapõletajat, mis äratab paugust tänu rohelise tee, guaraana ning musta pipra ekstraktidele ning kiirendab märgatavalt ka ainevahetust. Peale hommiksut jooksu torman tööle ning sealt otse trenn! Enne trenni katsun samuti ära juua kiire OLIMPI SOUL RIPPER ergutusjooki ning trenni ajal kosutan ennast väga mõnusa puuvilja punshi maitselisega OLIMP BCAA joogiga. Need ongi munu väiksed ENERGIA allikad ja muidugi ka enesemotivatsioon ja tahtejõud!
Jõudu ,Jaksu Teile ning kõikide eesmärkide saavutamist! Ja pea meeles :” KÕIK ON VÕIMALIK”!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused