refixeq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
refixeq
Memberet siis nn ideaaltingimustes oleks kreatiiniga võimalik 3kg juurde kasvatada vms?
refixeq
Member…olen sinuga …
refixeq
Memberei hakand uut teemat tegema!
küsimus siis selline et kui tarvitada kreatiini koos valguga siis on ju tulemus suurem ? või ei ole?
refixeq
Memberma ei saa toruga üldse ühegi pordiga kontakti… nagu mu ip oleks ära prokitudkui sa proovisid uppida port:21te siis bannitakse su ip !!! ainult ma ei tea kui kauaks . sul peaks see kiri tulema sinna ja kui ei siis sa pead hammerdama täiega ntx teed mingi 60 akent lahti paned kõik logima xD
refixeq
Memberväike ületreening sul poiss we?
kui foorum ei sobi koli torusse üle ffs närvihaige !
refixeq
MemberÜtleme nii siis ise treenind 5 kuud nyyd ja juurde tulnud kehakaalu 5kg!
kõhu olen kah välja saanud
ennem oli väike pekk seal peal kuid nyyd kõhu lihased ilusti väljas ja ma arvan et sealt 5est kilost on kindlasti 4 kilo lihast kui mitte rohkem . mis teeb siis 1 kg kuus !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>fabio , soovitan sul teha lõuatõmbeid nii et paned raskused selja kotti ja siis teed aeglaselt 5×6-8 seeriad. ise tegin nii paar nädalat ja nyyd suudan juba ilma raskusteta 30 tõmmet teha !
kätekate kohta nii et tee kahe tooli peal nii et rind ei jõua vastu maad ja jääb õhku.
refixeq
Memberkas sul on kõht ees ? kas sul oli kõht ees? kas sul olid lihased ennem väljas või olid nad sul ennem rasva kihi all peidus?nii kui sul olid lihased rasva kihi all peidus ja nyyd on väljas siis on sul kindlasti rohkem lihast kui 2 või 3 kilo juurde tulnud.
ei, kõhtu ei ole kunagi ees olnud. peeglist vaadates tundub, et need paar kilo on kõige rohkem läinud ülakehasse ( õlg,käed ) , kuna sellele ka kõige rohkem rõhku pööran.
siis ikkagi on sul käed tulnud välja jah ? kui nii siis ma arvan ikka et rohkem on sul lihast juurde tulnud kui 2 või 3 kilo.
larry kriba vähe foorumite vahel keha suudab sünteesida lihast 1.5-2.5kg kuus !!!!
refixeq
Memberkas sul on kõht ees ? kas sul oli kõht ees? kas sul olid lihased ennem väljas või olid nad sul ennem rasva kihi all peidus?
nii kui sul olid lihased rasva kihi all peidus ja nyyd on väljas siis on sul kindlasti rohkem lihast kui 2 või 3 kilo juurde tulnud.
refixeq
MemberArvestatakse, et korraliku trenni juures on võimalik aastaga keskmiselt puhast lihast mingi 3-4 kg kasvatada.(kindlasti oleneb inimesest) Nii, et sinu lebotamise juures
refixeq
MemberNB! loe kokku kõik mis sa sisse sööd ja arvuta palju seal valku on ! kui tuleb 145g valku kokku siis pole sul vaja seda proteiini osta kuid kui jääb puudu siis osta proteiini ja joo seda koos mahlaga pärast trenni kohe alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis saad kõik kätte mis vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ära unusta muidugi ka süüa xD
iga päev ei söö ma nagunii ühte sama
aga hakkan vist ikka pulbrit edasi kasutama, siis on kindel et kõik vajalikud ained imenduvad organismi täiskoguses

aga vaata et sa valke üle ei söö muidu läheb asi vastupidi kahjulikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja NB!organism ei suuda rohkem kui 30g valku omandada ühe toidu korral muidugi see on igal ühel erinev nii et ma arvan et mingi 30-40g vms! So ära arva et kui sa sääd ühe korraga palju siis saad kohe kõik kätte.refixeq
MemberNB! loe kokku kõik mis sa sisse sööd ja arvuta palju seal valku on ! kui tuleb 145g valku kokku siis pole sul vaja seda proteiini osta kuid kui jääb puudu siis osta proteiini ja joo seda koos mahlaga pärast trenni kohe alla
siis saad kõik kätte mis vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ära unusta muidugi ka süüa xD
refixeq
MemberVana hea abs
Soovitan lugeda.
Eriti M.M. vastus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yah sedasi need lood on ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma arvan et mu tuttav sai kah selle 1 kilo tänu korralikule toitumisele alla xD
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ütleme siis nii et ma seda ostma külle ei hakka parem teen kõhu lihaseid manuaalselt ja käin jooksmas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tähh sull ei leidnud ise seda teemat ülesse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>refixeq
Membernalja teed v @ ära läheb ainult kõhurasv. See aparaat ei põleta rasva, vaid peaks treenima lihast. Ja see kui sa teed kas selga või kõhtu või jalgu või tagumenti see ei tähenda, et sellest piirkonnast rasv läheb. Rasv läheb piirkonniti, tee sa mis tahes kehaosa. Muidu võiks me kõik ju teha kõhulihaseid ja lihased oleks välja joonistatud mis sest et selja peal ujub ja kintsul pole jooni nähagi.Niiet see väide on küll LAME!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kes seda üldse ütles , et kui treenid ühte kohta et siis just sealt läheb rasv ???ma tahtsin teada äkki teate mingeid nippe vms kuidas seda kasutada või et kuidas sa seda kasutasid vms. ja kui siis kui on mingeid probleeme selle aparaadiga ?
refixeq
MemberRonnie Coleman vms jäi üldse ühest neerust ilma tänu steroididele so vaadake ette !