refixeq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
refixeq
Memberrefixeq
MemberKuubileMaadluses ja poksis (ka kaklemises) tuleb mass mängu alles siis kui on tegemist oskustelt/treenituselt võrdsete vastastega.
60 kg maadleja viskab suvalise 120 kilose tegelase üle rinna nagu tüki s*tta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ei tahaks uskude et vend endast kaks korda raskema tüübi üle rinna viskab xD vbblla tõesti kuid jah vää eba loogiline .
kui oled suur ja lihastes ei ole vajagi kakelda keegi ei julge sulle midagi öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>refixeq
Memberproteiini pead sa nagunii kogu aeg sööma !!!!
refixeq
Member“Kulturism kõigile” müün 60.- , mille sees on kõik vajaminevad kulud.
äkki räägid mis seal rohkem sees on? millest seal räägitakse kuidas on kasulik jne
äkki ostan ära kui hea on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>refixeq
Memberrefixeq
Membertundub magus olevat
refixeq
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> paki taga on ju kirjas 
refixeq
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul sama lugu pole kuskilt kuulata aga kui vahest saab maki siis kuulaksin ikka metalli ,sest kui autoga sõita ja see peal on siis võib ära keerata 
refixeq
Member
refixeq
Memberjoon kuskil 1l-1.5l . trenni ostan tavaliselt 7l kanistri ja seda joon kuskil 3 trenni !
muidugi ma pole üxi kes seda joob käime sõbraga koos ja tema kah .
refixeq
Memberjube julge vend oled trend !
refixeq
Memberendal on küll isu suur ja karvane sööks kasvõi praadi !
refixeq
Membervaata äkki seal on sellised asjad nt 500g juustus/85g rasva , 100g /17g rasva jne!
refixeq
Membermul on ainult siis isu korras kui sportlikult päeva veedan….kui jään arvuti taha istuma siis on päris raske toitu sisse toppida.
isegi kommid ei huvita mind üldiselt…
Mul on täpselt vastupidi …
Kodus istun, siis on isu vahel meeletu …
Aga peale trenni on söök viimane asi, mida ma näha tahan …
refixeq
Membersugu elund on geenides see kui suur ta sul on !so seda juurde ei saa kasvatada, kuid kui kellegil on probleeme sugu eluga siis minge ilu kirurgide juurde ja makske neile et nad seda asja vää parandaksid.
sugu elund ei ole lihas see on kude mis läheb erekteerudes verd täis
AutorPostitused