Käes on teine päev, enesetunne on väga hea.
Eile käis mul külas sõbranna ja vaatas ka mu tooted ja toitumiskava üle ja küsis, kas tühja kõhu tunnet ei teki, kuna toidukorrad on küll iga 3 h tagant, aga väiksed ja esimesed 2 päeva ka süsivesikuvaesed. Hakkasin ise selle peale ka mõtlema ja tõesti, tühja kõhu tunnet ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lugesin netist veidi juurde Bod•ē burn-i koostisainete kohta ja leidsin, et seal on tõesti palju valku ja kiudaineid, mis hoiavad tühjakõhu tunde täiesti eemal: http://fitshop.vemma.eu/bode/overview.html.

Ma kirjutan mõni päev veel sellest toitumisest ja süsteemist täpsemalt, tahtsin aga täna kiita toitumiskavaga kaasas olevat app-i nutitelefonidele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Ma olen suur iPhone-fänn ja alati, kui on võimalust, siis testin igasuguseid uusi rakendusi- Bod•ē app on igati asjalik ja abivalmis rakendus, kus on olemas igaks päevaks video, mis tuletab meelde olulised asjad ja jagab ka uut infot, saadab meeldetuletusi toiduaegade kättejõudmisest ja sisaldab ka retsepte toitudest, mida ma olen selleks päevaks endale valinud. Samuti saab jälgida oma kaalugraafikut, postitada oma tulemusi jne. Ilus, naudin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>