redemption
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
redemption
MemberOskaks äkki keegi öelda, kuidas saaks suuri ja massiivseid kõhulihased. Mind ei huvita see väike rasvatu six-pack, tahaks hoopis jõhkrat kõhulihast:)
redemption
MemberAlguse värk, mul oli ka alguses nii. Mis su näitajad ka on?
redemption
MemberVõiks küll. Huvitav kumb oleks kasulikum:)
redemption
Memberenamiku jaoks oleks kindlasti optimaalsem treenida lihasgruppi 3 korda 2 nädala jooksul. Põhjendan füsioloogiliselt:treeninguga ülesehitatud lihasvalgud hakkavad lagunema umbes 48-96 tunni möödudes.Ma treenin igat lihastgruppi 6-7 päeva tagant (va kõht) ja kui lihasvalgud lagunevad kuni 4 päeva möödudes, kas siis mul lihas ei kasva? Tihedamalt ei suuda teha kuna paari nädalaga hakkab tekkima ületreening. Kas ma siis korra nädalas ühte gruppi treenides lihase suurest ei kasvatagi?
redemption
MemberSul tundub olevat kavaga tõesti probleeme. Ise ma olen teinud tõsisemat trenni kuskil aasta, poolteist (Jalga ja selga sellest pool aastat). Olen söönd küll lisa proteiine, kuid mitte midagi erilist. Jalapressi jõun juba teha 300 KG, kui algul tegin kuskil 100-ga. Proovi käi rohkem suurte linnade jõusaalides, keegi ikka aitab ja jagab veidi õpetussõnu. Ma olen paljud oma “leiutised” sellega õmber muutnud ja kvaliteetset trenni tegema hakanud. Alati ei pea suuri summasi kavade eest välja käima, uuri materjale, koosta kava ise ja säästad palju. Algul võib veidi võssa minna aga lõpuks leiad selle õige kava:) Ära kehvade tingimuste pärast loobuda kavatse, las see motiveerib sind.
redemption
MemberEi soovita sul väga palju rasvadelt kokku hoida, noor organism vajab rasvu kasvamiseks nagu ka valke ja süsivesikuid. Söö korralikult ja ei juhtu sinuga midagi, kui vaja võistelda siis paari kuuga saad oma söödud rasvad maha küll:). Ise ma söön kõike kraam, kaasa arvatud kartulikrõpse ja muid maiustusi ja rasva protsent on 10-ne ligi. Teed korralikult treeni, siis füüsiline aktiivsus hoiab sind vormis.
redemption
MemberSee oli jah hea. Vaatad kuidas suur mees treenib ja siis ütleb, vaata imre, nii treenitakse selga:) Au Marekile. Tema on tõestus, et ka eestlane võib suureks saada:)
redemption
MemberMina eriti selle mõju peale ei panustaks. Kui ta töötaks nii nagu reklaamis lubavad, siis võiks ju terve eesti elanikkond olla kulturist ja muud sorti atleedid. Tavaline reklaamitrikk, et inimesi lollitada:)
redemption
MemberMina olen kuulnud sellist asja, et kui oled jooksumees (pikemad distantsid) siis ei ole soovitav kangiga kükke teha, pidi jala nö. kinni panema. Võibolla on see loll jutt aga noh…?
Pikamaa kohta ei oska öelda aga jalgu treenides minu 100 meetri aeg paranes 1 sekund, kuigi ma pole mingi 3 aastat eriti jooksnud. Jalga tasub kindlalt treenida.
redemption
MemberSaksamaa võidab !
redemption
MemberSelliseid nähes tuleb tahtmine lausa treening varustus nurka visata ja seakasvatajaks hakata:)
P.S Hr. Morozovi elukaaslane on ju kena või mis? Ta oli vist kiisumiisu:)
redemption
Membervaevalt see lihas on mille sa endale 3 nädalaga 10 kilo selga kasvatasid!on küll… rasvaprotsent vähenes 15-nelt 10-nele… jäelikult peab olema lihas või mis
redemption
MemberKui rahakott kannatab, siis tunnike enne trenni ja kohe peale trenni, koos kiiresti imenduvate süsivesikutega! Puhkepäeval korra päevas, mina soovitan kohe peale ärkamist, siis on organismi varud tühjad! Jälgi et saaksid 30g valku korraga!Ma olen siiani kokku tarbinud 1 g valku keha kilogrammi kohta, mis minu puhul on 80 grammi + muu valk mis toidust saab. Kas ma olen valesti tarbinud siis. Ma võtsin nii kaalus 3 nädalaga 10 kg juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>redemption
MemberHuvitav et silla viskamine nii palju aitab. See et rinna alumine osa on tugevam sõltub indiviidist eraldi. Mul see ei kehti. Palju siis kellegil võistlussurumine saalisurumisest erineb. mul küllkuskil 1 kilo. Ma pooldan ka meetodit kus pole kasutusel petmine.
redemption
Memberyep kalmus on tegija:) ma olengi eesmärgi endale seadnud suureks ja tugevaks saada. tillukesel algajal oln õigus… trenni tehakse eelkõige endale mitte kellegi teise jaoks
-
AutorPostitused