redemption
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
redemption
MemberPalun vastake veel. Mul on natuke veel vastuseid vaja:)
redemption
MemberAitäh kõigile siiani vastanutele. Palun, kes pole vastanud, vastake ka. Olen väga tänulik:)
redemption
MemberPalun veel vastuseid:)
redemption
MemberSuur tänu kõigile, kes on vastanud. Palun vastake mu küsitlusele veel:)
redemption
MemberOotan Teie vastuseid:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>redemption
MemberSa võid ka lugeda siin, testosterone nationis ja bodybuildingus artikleid. Sa võid ju raamatukogust kohe küsida.
Valikuvõimalus on suur.
redemption
MemberAastaga 15kg juurde… päris hea… aga et sellega surumine pole paranenud on imelik.Seda imestan ma ise ka koguaeg. Teiste lihasgruppide jõunäitajad paranevad koguaeg näiteks küki olen saanud 50 kg 120 kg peale. Loodan see aasta ka head tulemust, äkki võistlustel sünnib ime. Eelmine aasta minu kool võitis paari punkitga:)
redemption
MemberKui võtta väikse kuhjaga siis peaks 5 g ligi olema:)
redemption
MemberVarsti oktoobris vist peaks toimuma. Ma seal kaks aastat osalenud ja eelmine aasta sain 70kg juures üles vist 105… ei mäleta täpselt. Ma arvatavasti osalen ka see aasta aga raskus peaks jääma 95-100 juurde ja kaal 85 kg
redemption
MemberArtikkel oli huvitav… Ma arvan, et paljudel on sellest suva ja kui nad tahavad oma tervist rikkuda, siis see nende endi probleem. Mina eelistan oma pingeid maandada jõusaalis. Palju meeldivam viis kui narkots ja alkohol või tobi:)
redemption
MemberMina püramiidi tehes olen kasutanud sellist tehnikat, et hakkan raskusega pihta kus jõuan teha 2 kordust, siis vähendan raskust ja teen nii palju kordusi kui jõuan. Pausid väiksed ja intensiivsus kõrge. Soovitan sul katsetada ja otsida omale sobivaim variant.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>redemption
Memberma ei tea… mina olen korra ihuüksi saalis kangi alla jäänud… päris jube oli… rohkem nagu ei tahaks. Aga samas tahaks nagu maksimumjõudu ka treenida eks.Rinnaltsurumine on selles suhtes veel SUHT turvaline, kui just päris algaja ei ole, siis ikka võimatut raskust ei pane ja endale näkku ka kukkuda ei lase aga näiteks suure raskusega kükki teha ilma julgestajateta oleks küll parajalt suitsidiaalne…
Selleks ongi kükipuurid:)
redemption
MemberJa kui sulle need reeglid ei peaks meeldima, siis on sul ju alati võimalus korralda Kapa Kohila maailmameistrivõistlused 10 korduse surujatele NB! ILMA SÄRKITETA.USA-s on võistlused korduse peale surumises. Keegi ei keela teil võistelda:)
Kussjuures ise olen avastanud et neid negatiive ja aidatud kordusi polegi vaja…areng on ilma parem…. kui ma tunnen et ikka järgmist ära ei suru jätan tegemata viimase korduse.
võite ajada mida tahes aga mulle mõjub nii paremini selle viimase aidatud korduse asemel võib intensiivsust ka teisiti tõsta.
Ühinen TANK-iga.
Ma olen kaks aastat treeninud ilma partnerita ja ma ei kurda. Alati on võimalus võtta 100% oma treeningust. Näiteks ma teen lamades surumist 100 KG ja mul pole vaja partnerit, et ta aitaks mul 120 KG vaevaliselt üles punnitada. Keegi ei keela sooritada harjutusi, kus pole partnerit vaja, et lihasest max välja võtta. Saab ilma partnerita ka korralikult treenida.
redemption
MemberNäiteks Joker käib ainult meeste pärast ja see ei ole naliAsi kipub veidi imelikuks:)
redemption
MemberEks ikka naiste pärast käimegi… Paljud ei taha seda tunnistada, aga tegelt on see nii. Mõni ka võistleb ja tegeleb jõusaali kui elatisega, aga mina selline pole. Ma olen üle 2 aasta treeninud ja võistelda ei kavatse. Paljud räägivad, et treenivad endale ilusa keha, et oleks hea vaadata. Aga kelle jaoks hea, ikka naiste jaoks.
Nii see on, midagi pole parata.

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-
AutorPostitused