Skip to main content

Rebane

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 1,157 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada. #344088
    Rebane
    Keymaster

See blogi teil ei näi normaalne. Vaja on foroumipõhist normaalset blogimist.

Vaata ma räägin ka Teile nüüd ühe hariva loo, miks minust ei saanud kulturisti vaid sai hoopis progeja.

Väiksest peast sai huviga vaadatud igasuguseid põnevaid filme. Rambo oli hea. Ja Conan (need vanad, mitte see uus 3D käkk). Ja Commando. Oi kui põnevad filmid olid. Ja ega siis midagi – hakkasin ka lihast kasvatama. Mul oli isegi üks hantel. Ja traktori kartulivõtja mingist jubinast oli umbes mingi 15 kilone kang olemas. Aga kurat – see trennitegemine oli ikka raske. Ja kui ikka kulturiste vaadata, siis nad on ikka ülipruunid vennad. Nii et siis võtsin eesmärgiks, et kõigepealt tuleb ikka ihu ilusti pruuniks saada ja küll siis hakkame ka sinna pruuni karva alla ka lihast kasvatam. Terve suve nägin vaeva. Iga jumala päev päevitasin. Sügiseks oli juba nii enam-vähem. Siis tuli sügis ja vihma hakkas sadama ja toas küll ei viitsi trenni teha. Ja nii ta läks.

Aga ei – konstruktiivne kriitika on hea. Ma panen selle ideepuhangu paberile kirja, homme varahommikul tulen ma tööle ja teen meie foorumisse juurde ka siis pigem ‘foorumipõhise’ blogisektsiooni. Ja oi kui tore oleks näha esimese blogina seal Low Protein Forever blogi. Niisama õunte pealt vaadates pakun, et kahjuks takistuseks saab midagi muud põnevat. Näiteks et fondi suuruseks ei saa 13 panna või pole Comic Sans italic fonti. Elame näeme. Rõõmuga ootan, et mulle tõestatakse vastupidist. Ma loodan, et ei häiri kui teen teema ‘Blogid’, sest PLOGID kõlab kuidagi.. eriti erootiline eestikeele kasutus. Loodan, et see ühe tähe muudatus su indu maha ei tõmba.

in reply to: Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada. #344078
    Rebane
    Keymaster

Ja kui on küsimusi minu treeningtulemuste jm kohta, eks leiate selle info kindlasti kui veidi vaeva näete.

Vaata konks on siin niipidi, et mitte meie ei pea nägema vaeva, et ennast sulle tõestada – vaid vastupidi. Meil siin on nagu mingi arusaam asjast olemas kuidas asjad töötavad ja mispidi ratas ringi käib. Siis tuleb kuskil metsast mingi vana, kes üritab nagu isu peale ajada ja siis lõpuks ütleb, et ah ise vaadake kuidas hakkama saate.

Kui sa tahad, et keegi sind tõsiselt võtab, siis ole mees ja näita tulemusi. Muidu on selline piiblilugude teema, et Jumal ütles et saagu valgus ja edasi ma päris täpselt ei tea ise ka (samas jätan nagu mulje, et tean) aga minge proovige ise otsida ja kes ikka väga tahab, leiab kuskilt raamatukogust piibli ka. Aga tegelikult peaks seda ikka originaalkeeles lugema ja misiganes veel. Põhimõtteliselt ma ikka andsin otsa kätte ja minge nüüd uurige.

in reply to: Nipp kuidas koore-tootest valku eemaldada. #344076
    Rebane
    Keymaster

Oeh. Elame ikka sõpradena edasi. Aga ma tahaks natukene kässarit ka peale tõmmata.

Teeks soojenduseks nii, et kasutaja Low Protein Forever võtab natukene hoogu maha ja ei postita iga foorumisse tulija küsimuse alla oma ekstreemseid puukoore ja viinamarjaseemne dieete.

Ma saan täitsa aru – olen ma ka ise kunagi ammu noor ja vihane olnud ning kloppind inimesi oma ‘õigete’ tõekspidamistega ning teise koolkonda kuulujaid kõvasti halvustanud. Aga programmeerimises on asjad natukene lihtsamad ka. Ei pea 10 aastat ootama, et näidata tulemusi. Võtad selle tõpranaha koodi ja siis paned enda oma kõrvale, teed 10 000 kordust, näitad palju skripti jooksutamine aega võtab ja kus ikka need nummid turvaaugud on ning miks mul on ikka rohkem õigus kui teistel. Aga eks igal ühel on oma arusaam ning ajaga ammutatakse ka teadmisi juurde ja kummutatakse ka enda tõekspidamisi.

Mis ma tahan öelda on see, et uued tuuled ja ketserlikud ideed on tegelikult ikka väga teretulnud ja ma ei tahaks nüüd inimesi, kes tavatoitumise mainstreami tõekspidamistele teisiti lähenevad, meie foorumist eemale hirmutada AGA… Tulemused kõnelevad tavaliselt enda eest. Ma usun, et kui Low Protein Forever teeks endale blogi või foorumisse kuhugi teema, kus ta oma tulemusi/tegemisi kajastab ning siis on nagu mingi aja pärast selge pilt, kas asi viib edasi. Või on tegemist niisama huupi lahmimisega.

in reply to: YouTube videod #343570
    Rebane
    Keymaster

Selles treeningvideos on midagi… kuidas öelda. When you see it bricks shall be shat?

Vihje: esimese minuti jooksul peaks ehk midagi silma jääma.

http://www.youtube.com/watch?v=MEzn3RFfrg8

in reply to: kasutaja kustutamine #343334
    Rebane
    Keymaster

webmaster@fitness.ee

Kirjuta oma registreeritud e-mailit ja pane kaasa kasutajanimi ning soov konto kustutada.

in reply to: KOOSOLEKUD/AGENDAD #342395
    Rebane
    Keymaster

* TVC Seire – teha google drive’i tabel – TEHTUD ja jagatud. Kes ei näe, saatke mail rebane@fitness.ee peale ja lisan.

* Kapireklaamid – alustada läbirääkimisi sügiseks

* Südameapteek – esialgu 3 kohta müüki asjad

* Hansa BOOKS koolitus maikuus – 15, 16, 22, 23 ?

* Uus projektor

* Sparta valgusekraani koolitus – kas on ka mitmevärviline?

* Kilekotte (väikeseid) tellida

* Kinkekaardid kehtivad 6 kuud

Rebane
    Keymaster
    in reply to: Vend Vähk Peab liikuma! #341079
    Rebane
    Keymaster

Siin võib teemat edasi arendada ja kui vana-Rooma kunstis imetas emalõvi poisslapsi ja nendest sirgusid vägevad atleedid(kelledest üks teise hiljem tappis kui mu mälu mind ei peta)

*köhh köhh* emaHUNT

in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341268
    Rebane
    Keymaster

Tulge tehke kohtuniketeste.

Mul poleks ausalt öeldes midagi selle vastu, kui eestis näiteks järgmise aasta karikavõistlustel saaks hindama näiteks 9 kohtuniku. MInuarust oleks see veelgi ägedam ja objektiivsem. 9sast hindest 4 kukus maha ja jääks alles tõepoolest see ‘keskmine’. Nii et tulge avaldage soovi teha endale kohtunikepaberid ja liigume koos objektiivsema hindamise poole.

Ja mis puutub vabakvadesse jms. Ma tahaks öelda, et hästi olete saanud enda kätte kõik materjali. Kas te mingite teiste (näit rahvusvaheliste) võistluste kohta olete saanud sellist ülevaatliku protokolli? Tavaliselt pannakse kohad ja punktide kogusumma ja vsjo. EKFL’is on asi vägagi läbipaistev – tuuakse kõikide kohtunike hinded välja taldriku peal otse kätte ja siis kõik vangutavad päid ja näitavad näpuga, et kuidas ikka nii sai ja vaata mis hinde see pani.

Nii et veelkord – tulge tehke paberid ära. Saate ise hinnata ja vabakavasid valida, kohtunikevalik on laiem ja ka tulemus on parem. Onju?

in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #339950
    Rebane
    Keymaster
    in reply to: YouTube videod #339716
    Rebane
    Keymaster

Rebane
    Keymaster
    in reply to: Team FAST – Kristina Koroljak #340638
    Rebane
    Keymaster
    Rebane
    Keymaster
    in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #340254
    Rebane
    Keymaster

Kõigil kellel on mingeid pretentsioone oma kategooriatega – PALUN saatke oma e-mail aadressil rebane@fitness.ee. Sisse pange oma nimi ja siis täpsustused, mis kategoorist kuhu ja mida ümber tõsta – kas eemaldada või lisada jms.

Tänud.

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 1,157 total)