Skip to main content

Rebane

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,021 through 1,035 (of 1,157 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: PROBLA #60633
    Rebane
    Keymaster

17 aastane inimene peaks olema suht valmis tõestama oma küpsust ja suutma ennast selgelt väljendada. Loodame, et kirjand sujub sul järgmisel aastal paremini, kui see jura, mis sa siin foorumis oled kokku plätserdanud.

Kui tahad abi, siis KUULA mida teised sulle ütlevad, mitte ära aja oma saiakeste jura siin edasi.

Kui abi ei taha, siis seda ka ei saa.

Söö oma saia edasi ja arene.

in reply to: Võistluste fotod #60324
    Rebane
    Keymaster

Soojenduseks võiks kõigepealt Caps Locki maha võtta, et pealkiri näkku ei kisendaks (parandasin juba ära).

Teiseks võiks teha postituse õigema teema alla (Toitumine/dieet vaevalt et see õige koht on) – tõstsin teema ümber.

Kolmandaks saab seda teemat arendada ka e-maili teel (info’at’fitness.ee).

Nii.

Nüüd aga vastan omaltpoolt.

Tihti on meile saadetavad fotod lihtsalt kehva kvaliteediga (hunnik piksleid ning kehv valgustus) ning tulemus on nigu Tallinnfilm, kus kari mehi kedagi läbi pimedate tänavate tagasi ajab – kujusid ja inimesi võib nende piltide pealt ainult aimata.

Fitness.ee toimetus tahab omalt poolt pakkuda kasutajatele kvaliteeseid pilte. Kui on niisama pildi ülesriputamissoov, võib teha seda ka ükskõik millises tuhandetes internetis olevatel lehekülgedel.

Samas, pane aga oma pildid teele. Vaatame üle ja anname teada, kas sobivad. Kui sobivad, paneme galerii üles. Kätt ette ei hakka panema.

EDU!

in reply to: Trenn+ taastus #59777
    Rebane
    Keymaster

Süsivesikute näol taastad sa ainult energiavarud.

Kui tahad tulemusi näha ning soovid ka organismi taastada siis oleks vaja ikka tibakene midagi muud asja, kui süsivesikuid. Phase3 sobib selleks hästi (kombineeritud nii valk, süsivesikud, törts glutamiini – aitab taastuda ning ka törts kreatiini – samuti hea taastumise ning jõu eesmärgil). Tasub proovida ning vahe peaks olema suht tuntav kui ainult mingit süsivesikuterikast mahla lürpides.

Kui võimalust on, siis tasuks ära proovida ka Glutamine Peptide Whey Drink (1,2 kg) mis sarnaneb mingil määral Phase3’ga, kuid sisaldab ülalmainitud toodele ka palju muid vajalike taastumiseks mõeldud komponente.

Ja kui keegi ‘tarkpea’ tuleb veel soovitama, et peale trenni puhtast süsivesikute baasil tehtud joogist piisab, siis lähen kurjaks küll.

Kui asja ei jaga, PALUN ärge tulge teisi õpetama (nüüd võiks keegi veelgi targem mees öelda, millega ise soovitustes pange panin).

Ja 5 korda nädalas trenni teha on ehk tiba palju esialgu. Nagu ka õpetaja Laur ütles Tootsile – ‘Kui ei saa, tee pool….aga tee korralikult’.

Edu.

in reply to: kustutamine #59676
    Rebane
    Keymaster

…kas tõega oma ala spetsiga või vennaga, kes on oma tiitli saanud ei tea mis teenete eest siin foorumis…

Oma isikliku käega määrasin inimese spetsialistiks ning ei tohiks kahtlusi olla, mille eest inimene on tiitli saanud. Üle 600 ASJALIKU vastuse 7 kuu jooksul on midagi, mis tasuks märkimist. Inimesi, kes nendest postitustest mingil määral kasu on saanud, on sadu. Ja ma ei kuule, et keegi veel oleks irisema tulnud, et pole Oldman’i soovitustega rahule jäänud. Aga see selleks.

Inimestele tiitlite andmine on puhtalt minu rida ning kergekäeliselt ma neid välja ei jaga. Nii et kes arvab, et ta on kah mingisuguse tiitlikese välja teeninud, andke teada (erasõnumid on sellisteks asjadeks mõeldud) ning uurime lähedalt, millega olete inimkonda toetanud.

Minu 22 vastusest on kustutatud 9. Niikui ma julgen vastu vaielda mõne tunnustatud spetsialisti arvamusele, nii on see vastus kadunud.

Nendest 6 olen surmkindlalt oma käega teinud. Võibolla ka kõik 9. Ja võid vaielda spetsialistide arvamustega, kui suudad oma väiteid ka kuidagi tõestada, mitte ei pritsi tühjalt tatti (nagu paljud ka teevad).

Aga miks ikkagi postitused siis kaovad?

Esimene kustutamise põhjus: postitus on mõtetu, mittemingisugust kasuliku infot andev. Kui tahad vastata, võta endale selleks aega ning proovi anda mingeid soovitusi ning juhtnööre küsijale. 2 minutiga midagi kasti kribades ning ‘LISA VASTUS’ nupule vajutamine pole just see kõige parem mõte. Loe ka ise oma postitust ning vaata, kas küsija saab oma kõigile küsimustele vastuse.

Teine põhjus: kirjastiil ning grammatika. Kui sa ikka kõva kusehädaga ekraanitaha istud ning mingi sõnumi stiilis ‘muloleks ab|v8jjas hädasti h2ntlit3ga 3x8x16 teen 25 minti ja homikusöök. idakePALUNMIND!’ ning siis tunned et põis lõhkeb, postituse teed ning ruttu peldikusse sööstad, siis suure tõenäosusega sinu postitus kaob lihtsalt ära.

Ei kanna mingit isikliku vihavaenu inimeste vastu, et kedagi rohkem piiran kui kedagi teist. Kõik saavad ühe malaka järgi ning kui foorumis browsides ja vastuseid vaadatas iga teema all on mingi vend noka lahti teind ja piiksund igasse teemasse midagi mõtetut, siis sellele hea pilguga ei vaadata.

Soovitusi:

Olge kannatlikud, vaadake mida moderaatorid taluvad ja mida mitte ning juhinduge nendest reeglitest. Ropendamine, sõim ja sajatused saavad kustutamise (ja neid teinud inimesed minu viha) osaliseks. Kui on vaja kellegagi mögiseda, tehke erasõnumite teel ja arutage seal omavahel teemasid.

Ja kui keegi tahab kurjustada ja kurta kõike seda valitsevat ebaõigust nii siin foorumis kui ka maailmas võib vabalt mulle erasõnumi saata ja seda seal teha.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #59550
    Rebane
    Keymaster

Kas kellelgi on mingit ideed kuda saaks suitsetamist kiiresti maha jätta ilma, et ei tuleks uuesti suitsu isu?

Nonii.

Suitsetamise mahajätmine = tahtejõud puhtalt.

Tegin isiklikult paki (töö)päevas. Ja katki see lihtsalt ühel heal päeval jäi. Pigem võeti vist ära ka võimalus vabalt kontoris istuda ja suitsetada (või suitsunurgas). Ka ei olnud kõige ägedam suurte miinuskraadidega õues suitsu kiskuda ja lõpuks katki ta jäigi.

Aga mida soovitada?

• Väldi pidusid. Seal läheb tavalisest rohkem suitsu (jalutad ringi ja kõhvid nigu metsaline).
    • Väldi suitsetavaid sõpru. Eriti vaata, et sa nende samade sassidega kuskil pubis õlle ei rüüpa. Seal tuleb hull tahtmine peale kah ühe suitsukese teha. Mis tavaliselt lõppeb 1-2 pakiga õhta jooksul.
    • Leia endale piisavalt palju inimesi, kes sulle pidevalt ütlevad kui jälk see asi on, millega tegeled. Kui sul on oma tüdruk/poiss, kes ei suitseta, siis ta võib sulle vägakiirelt selgeks teha, KUI rõve selline asi siiski on. Ja kes ikka tuhatoosi järgi haisevat asja suudelda tahaks.
    • Väldi stressi tekitavaid olukordi. Kui tekib olukord, kus tahaks ikka rämedalt imeda, mine õue ja söö õuna vms
    • Tahtejõudu vaja tiba

Kui oled nädala ilma suitsuta vastu pidanud siis tubli. Peole ennem 3 nädalat ära nägu näita (või suitsetavate sõprade juurde). Seal tuleb see kõige suurem suitsunälg tagasi.

Ja kui ma sulle ütlen, et suitsuisu enam tagasi ei tule KUNAGI, siis seda ma lubada ei saa. Lihtsalt enesedistsipliini on vaja.

Ja mis peaasi – ära peta ennast sellega, et tõmban paki lõpuni ja siis jätan maha. Tee seda kohe!

in reply to: Proteiin, kreatiin ja süsivesikud koos. #59120
    Rebane
    Keymaster

Kust kohast neid sheikereid saada võiks?

Poest

in reply to: “Tere, mul on küsimus …” — “Kasuta otsingut!!!” #58961
    Rebane
    Keymaster

Mul pole ka sellevastu midagi AGA isiklikult käed-jalad suht seotud sajamiljoni muu projektiga ning kuna ma pole ise ka suurem asi sportlane, ei ole ma kompetentne sellist abistavat vastust võimeline välja kirjutama.

Samas ei julege ka 100 teemat kokku kopi/pasteda kuna pole faktides kindel ning sisse võib minna üldse vale jutt.

Momendil mu meelest on kreatiini kohta üks tõsisem kirjutis üleval nii et kes tunneb et ta tunneb asja võiks ka samalaadse kirjutised ehk valgust jms valmis teha.

in reply to: mis? #58959
    Rebane
    Keymaster

Peale trenni kindlasti lihastele valku ja energiavarude taastamiseks süsivesikuid – samas on sarnaseid teemasid sadu, otsi tiba.

in reply to: müüa hõbekett #58623
    Rebane
    Keymaster

Edasine möla erasõnumite teel.

in reply to: Proteiin No1 kasutamine #58288
    Rebane
    Keymaster

Ei tahaks härrastele varbapeale astuda aga valige sõnavara.

Teadmiseks – kõik ebasünnis läheb kustutamisele ning kasutajad saavad vastu näppe (tutvuge reeglitega).

in reply to: Pood #58326
    Rebane
    Keymaster

Kõigil inimestel, kellel on probleeme kuhugi sisselogimisega (pood, foorum, Amazon.ee pealeht) tasuks kindlasti mailida info@amazon.ee peale ning kirjeldada lühidalt oma probleemi seal.

Seejärel saan juba ise igaühega individuaalselt tegeleda ning tagasi mailida, milles võiksid olla probleemid.

in reply to: Spordiarstid #57859
    Rebane
    Keymaster

Rahvas võiks ise aktiivne olla ja mingi teema alla numbrid/info üles panna, kellest temal endal kasu on olnud.

Ise kahjuks spordiarstide juures ei käi, seega ei oska ka ühtegi numbrit kirja panna – kui rahvas on ise aktiivne, küll ka spordiarsti info ‘tähtsaks’ teemaks teeme.

in reply to: lihaste kiire kasvamine #56183
    Rebane
    Keymaster

Natuke foorumis ringi vaadata – hea idee.

SAMAS.

Siiamaani on mul välja tuua foorumis ainult 1 konkreetne ja hea jutt kreatiini kohta.

Targad kasutajad võiks veel kirjutada tarbimise kohta ning erinevatest teemadest – valk, tarbimine, millal võtta, kuidas võtta – siis oleks ehk ka uutel kasutajatel hea pilk peale visata tähtsamatele teemadele ning korduvad küsimused ehk jääks vähemaks. Ise luban kõik asjalikumad teemad tähtsateks teha ja ehk kuhugi ka eraldi nurgake nende jaoks teha.

Aga see on muidugi nii ainult teoorias ja alati on ju kergem iriseda ja rahvast asju otsima saata. Vähemalt selline on thitipeale tunne.

Edu.

in reply to: Pilt #55744
    Rebane
    Keymaster

Webmastarile (webmaster@amazon.ee)

in reply to: kauba tellimine #55735
    Rebane
    Keymaster

Ilma sisse logimata kaupa tellida ei saa.

Parool kadunud – räägi adminniga webmaster@amazon.ee, anna oma kasutajanimi ning kontaktinfo (pärisnimi, e-mail) ning probleem lahendatakse.

Viewing 15 posts - 1,021 through 1,035 (of 1,157 total)