Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
KeymasterKas selline uudis ja saavutus ei eeldaks ka amazoni portaalis vähemalt mingisugust uudise nuppu? Minule tundub selline suhtumine igaljuhul väga kummastav, eriti arvestades asjaolu, millise operatiivsusega teavitatakse ühe teise kulturisti saavutustest ja tegemistest.No kus tuleb nüüd taevast nigu pussnuge. Ei saa ikka vait olla ja teiste teemade all mingit jura kirjutada (tänud papricale).
Kõige esimeseks võiks vast öelda, et KEEGI pole Fitness.ee toimetusse sellist uudist saatnudki. Fitness.ee paneb uudiseid üles kahest allikast – esimesed kirjutab ta valmis ise, teised saab ta inimeste käest, kes vaevuvad kaastöösid meile saatma. Esimese teatena tuli raideri postitus, mis teatas Mareku võidust.
Teiseks punktiks (nüüd kõik hoidke silmad-kõrvad lahti, räägime ühe korra asja selgeks) võiks välja tuua väikese erinevuse liigade vahel.
Härra Kalmus võistleb WFF liigas, EKFL (Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit) on aga teadupärast IFBB liikmeskonna liige. Teadmiseks – need kaks liigat on eri asja ning kui eestis keegi on WFF liiga asjaajaja, siis võiks tulemusi ja uudiseid otsida just SEALT portaalist (kui midagi sellist üldse peaks eksisteerima).
Suhtumine on VÄGAGI positiivne meie poolt. Kas sina otsiksid Aivar Kuusma või Rauno Pehka tulemusi jalgpallilehelt? Pall on pall ju – ümmargune ja puha.
Või miks ei uuri sa Marko Märtini rallitulemusi F1 kodulehelt? Autosport üks sama ju.
Samade näidete põhjal on ka teiste liigade kajastamine Fitness.ee lehel veidi tagasihoidlikum (Foorumis ju teema üleval on – pole seda keegi kustutama hakanud). IFBB uudised ja võistlused on siiski need, millest tuleb paratamatult rohkem juttu.
Kui kellelgi on selle kohta oma arvamus, paluks tekitada uus teema ja oma nägemusi seal all jagada. Ja teha seda rahulikult, ilma kedagi solvamata ja väga robustseks muutumata.
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=6497
Tänud.
Rebane
Keymasterhuvitav, millega see raider on üldsuse meelepaha ära teeninud?on mul vist midagi kahe silma vahele jäänud …
Kui on isu mingi muu teema kallal asja arutama, võib kuhugi uue teema teha. See teema on puhtalt Marek Kalmusele ning tema üliheale saavutusele (nii et ärgem hakakem pottidest ja pannidest siin rääkima)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik teemasse mittepuutuvad postitused lähevad kustutamisele.
Rebane
KeymasterÕnnitlused Marekule ka minu poolt.
Herr raider(2): probleemide korral ei pea minema punalippu kohe lehvitama ja tänavale röökima. Kui on probleeme ja pretensioone ja jumal teab veel mis, on olemas erasõnumid ja e-mailid. Esimene teema läheb editimisele (kui ei tea miks, võib reegleid lähemalt uurida).
Rebane
KeymasterNonii inimesed.
Kellel nüüd isu, saab endale ise üles laadida avatari.
Avatari suurus ei tohi ületada suurust 64x64px ning lubatud formaat on AINULT JPG.
Kasutage kainet mõistust ja ärge toppige igasugu jura oma avatariks.
PÕMMUTAGE!
Rebane
KeymasterVäga imelik igastahes.
Kui tulla tööpäeviti (tavaliselt 9:00-16:00) siis võib sinna platsile julgelt sisse astuda ja võõrkeelsetele öelda, et Robocop’i on asja. Kui ikka veel mingi imeliku möla ohvriks satute, võite kiirelt traati tõmmata numbril 6 774 666.
Kohapeal saab ka veidi nõu antud (kui peaks küsimusi olema). Kui aga on kindel plaan mingeid asju osta, siis kõige kasulikum on jah läbi neti asi ära tellida ning maksta ja kui kaup on meiepoolt kokku pandud, saate endale maili peale teatise ning võite järgi asjale tulla.
Rebane
KeymasterJa läbi on esimene poolaeg – s.t. Naised ja noored ning juuniorid.
Tulemused siiamaani:
Bodyfitness (naised):
1. Kadri Kuusik
2.
3. Laura Reisalu
Noored -67,5
1. Henri Tohver
2. Roland-Jaan Rosefeld
Noored +67,5
1. Silver Sõrmus
2. Ragnar Mauer
Naised Kulturism
1. Merike Sula
2. Merike Madar
Juuniorid -72,5
1. Argo Väli
2. Vootele Parts
3. Konstantin Melnikov
Juuniorid +72,5
1. Robert Nool
2. Taavi Juul
Naised Fitness
1. Katrin Kimber
Juuniorid ja Noored Absoluut…
ARGO VÄLI
Kui nüüd mingi koht valesti läks või nimi, ärge pahandage – suures kiirus teen multitaskingut.
Rebane
KeymasterKui tahtisn teatada kasutaja ebaviisakast käitumisest tekkis error…Suht suure tõenäosusega võib minu pang olla, kuna olen foorumit liiga palju mudinud. Lähiajal võtan asja taaskord kätte ning vaatan, mis teha saan.
Alati on võimalik meil saata, kui tekib pretensioone mingi teatud kasutaja kohta.
Rebane
KeymasterNo päris VANA mõõtu ma välja ei anna aga oma külmadest põlvedest olen ma ka varem rääkinud. (http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4084&hl=põlved)
Karastamine karastamiseks aga ei tasuks lollusi teha ja asja ekstreemseks viia. Ega ka talisuplejad kohe auku ei hüppa – ennem ikka võimlevad oma pooltundi ja teevad soojendust. Nii et võta asja mõõdukalt.
Rebane
KeymasterEhk on tegemist Les Mills’i kodukaga?
Rebane
KeymasterIgal pool on omad reeglid. Arutelda võib pea KÕIGIL teemadel (ka teiste toidulisandite kohta) ja seda ma olen lasknud ka teha, kui üle piiri ei astuta. Kui on mure, küsi abi ja sind aidatakse. Ära räuska ja ole viisakas ning saa aru kus jookseb piir, ning postitus võib ka väga vabalt alles jääda.
Hilisemad näited ja teemad:
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopi…indpost&p=41549
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopi…indpost&p=43122
http://forums.amazon.ee/index.php?showtopi…indpost&p=42140
Need on viimased teemad KUS pole probleemi mul olnud ja teemad alles jätnud ning neid teemasid on veel.
Nii et niikaua kui ei pushita ja võetakse asja rahulikult, on kõik võimalik. Pole mõtet karjuda, et oleme kõigi vastu mis meil pole. Tehke endale asjad selgeks, ennem kui pasundama hakkata.
Ja teema all võiks ikka arutleda, mis maitselist Whey1 tasuks süüa nii et ärgem kalduge kõrvale.
Tänud tähelepanu eest.
Rebane
Keymasterigavaks läheb ära kui siin kuulan kuidas ainult trennimehed sõna võtavad, nii et vahepeale üks selline häkkerimenüü.
7:30 äratus (tööpäeviti, nädalavahetusel läheb see kuskil 11 kanti)
8:05 õgin
KUI tuleb tappev nälg peale siis 13:00 paiku lähen toon poest küpsist või pirukat ja panen kontoris koos kohviga sisse.
18:00 õgin jälle
00:00 lähen tuttu (tööpeäviti, nädalavahetusel hiljem)
Ja trenni ei teegi.
Ja kui ennem oli siin probleeme inimestel, et söögikorrad on ehk LIIGA KOOS siis minu kava järgides ei tohiks seda probleemi tekkida.
Jõudu kõigile trennimeestele
Rebane
Keymasterk maybe on see küsimus kuskil a ma laisk ja ei viitsi eriti otsida …..aga saa virgaks (nagu palju meist) ja proovi ikka otsida.
Rebane
KeymasterKust ikka osta kui mitte Fitness.ee veebipoest (ning tuuakse koju kätte kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Ja kui isu ise käpaga katsuda, siis Telliskivi 51 asuvas kontorlaos on see ka täitsa võimalik. Lisaks saab kohapeal ka vastuseid, kui peaks keerulisi küsimusi olema.
Rebane
Keymaster1 loll jõuab rohkem küsida kui 100 tarka vastata – seega IGNORE!
Peaks veel tähtsaks öelda, et igasugu registreerimata tontide küsimustele ei pea kah vastama. Kui pole piisavalt julgust ennast ära regada ja asja erasõnumite või meili teel ajada (kui vajalik) siis võiks vähem kobiseda kasutajate kohta, kes seda teinud on ja võtavad vaevaks vähemalt vastuseid teistele anda.
Rebane
KeymasterMingisugused lambivennad võiks vähem mögiseda.
kthx
-
AutorPostitused