Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
KeymasterAga mida kasulikku teha siili okastest?Kui on plaanis lippaeda teha, kujutan ette, et võiks edukalt naeltena ära kasutada.
Rebane
KeymasterVähem möla, pikem samm.
Tigetseda annab ka erasõnumite teel. Nii et teema lukku. KLÕPSTI!
Rebane
Keymastermöni ei tea mis see pdf formaat ongi, mitte et selle pärast kavand tegemata jääks, aga mingit lihtsamat varianti vöiks ju ka lasta inimestel teha!ja 1000.- kr on ikka vähe!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hiljem teenite niikuinii nende pealt rohkem!

No selge. Jumala pärast kes ei oska PDF’i asja toppida, pange mingis muus formaadis (üks töö juba tuli ka JPG formaadis) – vahet pole.
Ja ma kujutan ette, et kui poleks seda rahanumbrit sinna pandud, oleks ikka särgikavandeid laekunud – keegi poleks sellest probleemi tekitanud. Aga noh, mõndadel jäävad lihtsalt kõik asjad hambavahele.
Otseloomulikult ju teenime just nende särkide müügiga miljoneid. Get Real.
Rebane
Keymastersee ei loe, Eesti mõistes ikka kõva võistlus !! aga jah korraldus annab soovidaTäna on info vaba päev, nagu näha… kell on pea 23:00 juba ja ei siin lehel, ega spordiuudistes ega ka mujal pole võistluste kohta piiksugi. Sügisel anti vähemalt jooksvalt siingi teada, mis seis on, kuid nüüd on kõik lausa unustuste hõlma vajunudOi kui palju kisa ja kära ning – ülla ülla – negatiivset tagasisidet (paar ägedat näidet ülal ka siis välja toodud).
Korraldus annab soovida. Hmm. Millises mõttes annab soovida? Pileteid müüdi, võistlejate registreerimine (eelregistreerimine kui ka kohapeal) möödus valutult, laval ei toimunud äperdusi, kohtuniketöö sujus valutult, õhtujuht oli omal kohal…Ma ei saa aru, mis mõttes ta siin veel soovida andis. Oleks olnud situatsioon, kus kari kaake oleks laval lällanud, saalis oleks löömaks läinud, voolu poleks olnud, võistlejad oleks pidanud riietuma õues ukse taga – siis oleks jah võibolla soovida andnud. Aga järsku täpsustad mis Sinu hinge närima jäi. Järsku sügisel saame need vead ellimineerida. Võistlusprotokollid olid ees laual peale 1 minut peale võistluste lõppu täitsa saadaval. Keegi, peale kohtunike ja mõne üksiku võistleja nende vastu aga huvi ei tundnud. Olen mina selles süüdi, et ei soovitud neid? Julgen kahelda.
Sügisel oli jah tiba aega, et kohapealt netti minna ja mingeid tulemusi rahvale foorumis edastada – tundus aga et kedagi asi ei huvitanud. Seekord oli ka ajakava karm (mul oli suhtkoht käed tööd täis) et mingit inffi edastada oli suhteliselt võimatu. Vabandan. Sügisel proovin omapoolse vea parandada ja siis ka tulemusi taaskord foorumisse (live) pressida.
Tulge aga varakult ideedega välja, MIDA Teie võistlustelt ja korraldajatelt soovite – kui asjad on reaalselt teostatavad ning ideed head, viime need ka ellu.
Seniks aga..head massikogumishooaega – Meistirvõistlused koputavad juba uksele, nii et karmid ja vihased massikogujad foorumist võiks hakata mõtlema juba kaalulangetamisele, et ei peaks sügisel taaskord lugema postitusi, kuidas üks või teine ei suuda/oska/viitsi ennast õigeks ajaks vormi viia.
Rebane on rääkind.
Rebane
KeymasterPS ei ole teiste asi kas ma kirjutan kirjavahekärkidega või ilma mis see teiste p####t nokib? seletage mulle äraMis siin seletada. Kui ikka igas lauses on räme error sees, siis läheb see (postitus/teema) lihtsalt kustutamisele. Simple as that. Läbu ma ei salli.
Rebane
Keymastermis asjad need blogid on:(ei tääBlog ehk siis weBLOG. Mõningad ütlevad, et see on siis nn. veebipäevik. Fitness.ee kasutajad võivad seda vabalt kasutada ka ehk Treeningpäeviku asemel – hea ju oma edumärkidest ja treeningust kirjutada. Samas ka teistel hea võimalus seda siis kommenteerida.
Rebane
Keymastermillega grimm nahalt maha tuleb ??!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtad Fairy kaasa ja küll ta tuleb.
Rebane
Keymasterminu arust on se nati jama et pole enam seda fitnessi asja seal üleval sealt oli kohe hea ja mugav asju näpida ja sorkida.Ära muretse, tuleb tagasi esimesel võimalusel ka päis. Lihtsalt proovige 4-5 päeva ilma hakkama saada.
Rebane
KeymasterKui oled tähele pannud, et eriti ei vastata, ehk oleks targem mailida ja küsida/kontakteeruda seda teed pidi?
Rebane
KeymasterTereMa alguses mõtlesin, mis imelikud ruudukesed siin on. Jõudsin järeldusele, et need on need vigurmolud, ainult et minu tark massin ei loe neid välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Vanad vigurmolud momendil ei tööta. Vabandan. Proovin andmebaasi läbi sõeluda ja asendada uutega vms.
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterEt siis kui kellelgi on aega üle siis siin on keelefail.
Kui on, mida lisada, lisage/muutge – muudetuid fail(id) saatke aga mulle rebane@fitness.ee ja eks ma panen üles.
Tänud abistajatele.
Ja kui kellelgi on veel isu CSS’i timmida/möllata – anna aga teada ja tee ära – küll ma ta üles panen.
Rebane
KeymasterNing võibolla pole kõik veel näinud, et meil blogisekstsioon on – tuleks lihtsalt vaadata sinna üles menüüribale kus KASUTAJAD, KALENDER, CHAT jms on ning seal BLOGI LINGILE klikata.
Nüüdseks peaks juba kõikidel kasutajatel blogitegemisvõimalus olemas olema nii et andke aga tuld.
Ja kui ei saa hakkama (ei luba, karjub et seadistused on valed) siis andke aga teada ning proovin parandada.
Vajutad +tsitaat ja vasta, väga lihtne minuarustVajutades ”Vasta nupule, vastad sa nagunii juba tsitaadiga. Valides VASTA kohe ülalt, vastad ilma tsitaadita. Valides +tsitaat (hästi mitmes kohas) ja siis vasta.. vat see on midagi muud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
Keymastertsiteerimine on midagi uut!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – sry a ma ei oska!Sellega on nii, et tuled hommikul vaatad – OHHOOO uus teema koos 15 vastusega. Ja tahaks osadele vastata. Klikid aga sinna TSITAAT nupule ja järgmise postituse juures kah tsitaat nupule jne jne jne ja siis päris alla vajutad sellele VASTA nupule (valgel taustal) ning KABUUM – nopitakse kõik jutud sulle tekstikasti, millele seda nupukest vajutasid. Ühesõnaga – katseta tiba ja saada ru
natuke häirivad mustad kastid nuppude ümber … st borderid … liialt kontrastseks kisub.Asi mis poleks paha näiteks on väike “isiklik” galerii vms … et kes tahab, saab miskit oma poseerimispilte üles toppida. Sounds like rate ? Jeah , aga blogida saab ka varsti ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis puutub värvilahendusse siis – graafika kui sellise võtsin orignaalfoorumiilt – mida muutsin, olid värvid ning JAH ma tean osades kohtades on asi liiga ROOSA aga ma tasapisi muudan seda CSS’i (targemad vennad järsku editivad ise CSS’i ära ja saadavad mullle – saaks ju välja panna selle).
Ja mis puudub galeriivärgendusse… noh… Ma ei luba momendil midagi aga nagu ma ütlesin – üllatusi mul varuks on – lihtsalt tuleb veidi kannatust varuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterNimi–5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ja amazoni poes enne oli aga nüüd juba kadund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hind ligi 600eek ja 30 annust oli sees(päevas 3 korda).Järelikult on otsas (sest muidu inimesed tellivad ja siis nad ei saa aru, miks neil pakk pole kohale tulnud)
-
AutorPostitused