Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
KeymasterI will try always to put here new information and pictures from bodybuilding and fitness around the world!Great! Its always nice to see new people in here. All of us will be waiting for new sites, information and offcource pictures from around the world!
I hope You will have fun browsing our site.
Rebane
Keymaster*KLÕPSTI*
Rebane
Keymaster1 asi veel – äkki paned firmade kaupa mida palju saab alla!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga väga spets igal juhul!

Vääna Roberti kätt – tema kui poeguru vastutab hindade eest – ma kui IT guru vastutan selle eest, et internet on olemas =oP
Rebane
Keymaster7 noo ma küll pesu ei triigiks ei heegeldaks ega kooks või muud säärast ei teeks päris pedekas siuke mees kes midagi niukest teeks. ja naised ju autosid ei remondi ega müüri ei lao põhimõtteliselt!?keevitaja ja toru-jyri ja sepp ka pole naise amet!? või mis? selliseid ameteid ikka sitaks mis on spets meestele ja mis naistele aind! minu teada naised ei võigi rasket füüsilist pingutust teha.sugu on ja jääb! mees olgu mees ja naine naine! ma ei salli moodsaid pede mehi ja mehelikke naisi.4Mis kategooria alla IT tööd käivad? Et noh – pärast suur koll Andreaz siin mõtleb, et eks see IT meeste punt üks paras grupp hädisesid pederaste on (sellisel juhul võtab Andreaz sõna foorumis, mille on üles pannud peded mehed – oih seda häbi otsa küll sellisel juhul) kes kangiga ei jaksa vehkida ja kellel rämedaid naharebendeid käeliha peal suvel välja ei paista.
Ja pesu ei triigi? Mis sellel üleminekuperioodil kus vaba ja vallaline olid aga päris oma naist veel ei olnud käisid dressides ringi (või viisid kotiga kõik emale triikida???) ja sööklas söömas (sest noh – olgem ausad – TÕELINE mees ju süüa ei tee ja tube ei korista, ükskõik kui tühi kõht on või kui hullusti korter haiseb)?
Get real.
Rebane
KeymasterLike Fred Hatfield once wrote “Just lift the damn bar!”
Ja Metallica fännidele võin öelda, et Jaymz Hetfield on raudselt öelnud ‘Just lif the damn beer’
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterNo slideshow on galeriile lisatud – kes ei leia, siis teadmiseks et üleval ribal linki PRESENTATSIOON klikates, peaks selline võimalus olemas olema. Peaks olema nii java applet, javascript kui ka noscript versioonid, nii et kõik peaks saama vaadata.
EDIT: *har har* karjusin vist liiga ruttu. Momendil on slideshow saadaval ainult aeroobika (esimeses) galeriis. Tegelen ülejäänuga.
Rebane
KeymasterKui pealehel näiteks pood all olevatele toodetele klikata, siis järgnev lehekülg on küll päris tohuvabohu…ehk siis päises on sul, Rebane, mingid asjad mööda pandud, kuna näitab kõike pika joruna üksteise all :Sseal poes on mingi kamm jah, et kui ma paremal näiteks sinna vajutan, kus suvaline arvustus on, siis on päis pees ja mingi suvaline mula on sealJap. Nii tõesti mingite karmide kokkulangemiste põhjustel ta tegi. Miks – vara öelda. Parandan.
Tellimissüsteemi ta ei häirinud (kuigi võis tiba… *khm* … ebamugav olla).
Tänud asjast teatamast.
Rebane
KeymasterSuurema resolutsiooni korral riivab silma kahele poole jääv (järsult) bluritud must ala . Mingi Fixed size võiks olla järelikult asjal või midagi.Mnjah. Iga browser tõlgendab meil seda asja omamoodi – momendil (kui SUUREMAKS MITTE TEHA) siis IE, Firefox ja Opera (loe 99% külastajtest vähemalt) peaks asja õieti nägema. Muudad midagi ühest kohast, keerab teisel browseril totaalselt asjad pea peale – eks ma proovin seda veel timmida.
Vanade päiste kohta mida öelda – ega rohkem ei midagi, kui asi oli javascriptis. Aeg oli proovida midagi seksikamat, uut ja rohkem browsereid toetavat versiooni.
Tänud igastahes mainimast – proovin käsile võtta selle ‘musta’ ala.
EDIT: mõtlesid hoopis resolutisooni 800 x 600 (my bad). Eks ma proovin uuesti siis gradiendiga asja teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
Keymasterrebane kas see pilt on photoshopiga moditud või päris?kui pilt on päris siis ülakeha on küll pisut imelik. muidu säär ja nägu on kenad.
No see peaks päris obvious olema, et see pilt on läbi käinud väikese ‘töötluse’. Ma mõtlesin et olen kah huumorimees ja panen hea pildi üles (kuna keskustelu käis, et liiga koleda näoga naised on ja ma leidsin ühe ilusa näoga) aga jah – eks järgmine kord pean juurde lisama kah, et tegu on huumoriga.
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterRebase kavandid on väga head minu arust,aga selja peal olev kiri “Get Some Muscles” ei meeldi eriti!Pole minu kavandid. Kuna Arnoldit momendil pole, topin ise üles kavandeid, mis meile e-mailile saadetakse. Nii et ei saa seda au kahjuks enda peale võtta.
Rebane
Keymaster…saarema-X…Lased veel õllekas hõlmaalt salaja tihlovossi peale ja oi kus on kõrge lennuga jook.
Rebane
Keymaster