Skip to main content

Rebane

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 826 through 840 (of 1,157 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Võistlused #87354
    Rebane
    Keymaster

võistelda EMV-l saavad kõik, kes soovivad.

Minu teada on peakohtuniku ülesanne eemaldada võistlejaid, kui nad ei vasta kriteeriumile – ehk kui suure õllekõhuga onu tahab bodyfitnessisse tulla, siis päris nii see kah ei ole, et ta sinna saab. Mingid kriteeriumid peaksid nagu olema – muidu pressib iga (minutaoline) jobu lavale.

in reply to: birra #86505
    Rebane
    Keymaster

Mnjah. No üks paras kibestunud….. vana ta on.

Niikaua, kuni ta üpäris üle käte ei lähe, niikaua pole midagi teha.

Aga moded on pooljumalad – kui on isu meest õpetada võid sa tal alati ise hoiatustaset tõsta – sul peaks ju nüüd see võimalus olemas olema =oP

in reply to: Fitness TV #86423
    Rebane
    Keymaster

Ma saan otse vaadata, aga oma arvutist ei saa. Tõmbasin kõik 3 faili ära, avan oma BSPlayeris, aga annab mingi errori :S

Järelikult mingi kala koodekiga. Tõmba mingi All-in-one Codec pack ära ja küll peaks vurisema. Või tõmba mingi video analüüsija ära, mis näitab mis koodekeid see video tahab. Kuna ise ei koderind, siis ei oska ka öelda, mis failiga on tegu =o|

in reply to: Fitness TV #86418
    Rebane
    Keymaster

v2ga hea idee t6esti. Arvake 2ra, kes sellest esimesena teada sai ja esimese filmi 2ra vaadata j6udis?
    in reply to: Fitness TV #86382
    Rebane
    Keymaster

Nüüdsest peaks ka rippmenüüd uuendatud olema.

HUVITAV -> FITNESS TV

in reply to: Fitness TV #86377
    Rebane
    Keymaster

Mõeldud sai siis nii aeglasemate pillidega kasutajate peale kui ka kiirema ühendusega inimeste peale.

Otse netist saab ‘striimida’ vidjõusid ning võimalus ka filmid alla laadida.

Peagi tuleb link ka rippmenüüsse, nii et tiba kannatust

in reply to: Shop #86360
    Rebane
    Keymaster

Oota kirja postkontorilt. Kui nad sulle teatise saadavad, siis on pakk kohal – see e-mail, mille Robocop saadab, on teatiseks et pakk on TEELE LÄINUD kontorist (mitte saabunud postkontorisse).

in reply to: Shop #86204
    Rebane
    Keymaster

Kust ma selle teate vxtan ? Ja kui ma nxiteks elan Kohtla-Jarvel , siis see tuleb minu linna postkontorisse ?

—-

Ja kas AADRESIRAAMATUSSE pean ma postkontori , AADRESI (txnav , maja) , INDEKSI panema ?

Aadressiraamatusse paned oma elukoha aadressi (tänav, maja, linn). Seejärel tuleb pakk sulle kohalikku postkontorisse. Postiljonitädi tuleb pistab vastava teatise sulle postkasti. Võtad sellesama sedeli (seal on ka kirjas, kus see postipakk täpselt asub – postkontori aadress – ning kui kaua see postkontor lahti on). Lähed sellesamase teatisega postkontorisse, võtad dokumendi kaasa ning saad ka paki postkontorist kätte.

Kui elad Kohtla-Järvel tuleb see pakk Kohtla järve postkontorisse – ei hakka kegi seda Viljandisse saatma

in reply to: Shop #86153
    Rebane
    Keymaster

nagu ma sain siis aru , et kui ma tellin vxib pakk tulla minu linna poskontorisse kust ma vxin seda xra vxtta ?

Valik on täielikult sinu enda – ELS toob paki koju kätte (kallim variant tiba) ning pisipakile pead ise postkontorisse järgi minema.

in reply to: Äkki kellegil on sama kiirus? #86105
    Rebane
    Keymaster

Alustasin nüüd väga intensiivse trenniga.

Ning teema luuakse foorumisse – Toitumine, Dieet ja Toidulisad.

Millal ära õpitakse õigesse teemasse asju postitama krt.

in reply to: metallica #86100
    Rebane
    Keymaster

Maisaanud nende kõrvatropi vanadest aru. RAISK mida sa ronid metallkontserdile kui sul kõrvad järgmised kaks päeva ei huuga – mõtetu. Kui poolkurdina tagasi ei tule, pole mõtet sellisele üritusele minna.

Jaymzi habe oli tasemel – minu teada on tal ka paaril varajasemal tuuril selline karune lõug olnud. Ok võibolla mitte NII pikk aga kitsekat olen tal ka eelnevalt näind.

Ja mis puutub birra mürgistesse vahemärkustesse siis… kui kohapeal oleks käind, siis oleks ka neid purjus mudalõugasid näind, kes ringi kakerdasid/hüppasid ja õlle ümber ajasid nii et vähe polnud.

P.S. Kõva vana oli see, kes keset platsi kõllitorni otsa ronis ja seal vehkima kukkus – kollases särgis turvakoll pidi järgi ronima ja ta sealt maha ‘hirmutama’

in reply to: Shop #86143
    Rebane
    Keymaster

Soojenduseks oleks vaja ennast kasutajaks registreerida. Peale seda minna shop.amazon.ee lehele ja sealt ennast sisse logida.

Seejärel kuhjad kogu träna endale ostukorvi ning sooritad makse. Soovitaks kasutada pangalinki, kuna selle kaudu on meil endil kõige kergem vaadata, kas ülekanne on tehtud.

Peale raha ülekandmist paneme paki teele. Võimalus on transpordiks valida kas ELS (kõige kiirem kohaletoimetus) – pakk tuuakse tavaliselt kauba olemasoleku puhul järgmiseks päevaks kohale (vastavalt ajavahemikus, mille olete valinud), pisipakk – millele peate siis ise elukohajärgsesse postkontorisse järgi minema või siis Drive In, mis tähendab et tulete tallinnasse Robocop’i poodi (Telliskivi 51) ise kaubale järgi.

Rohkem ei tohiks midagi olla. Kui veel küsimusi võib vabalt need siiasamasse teemasse postitada või mail saata info@fitness.ee peale.

in reply to: Toiduainete kaalumine #85645
    Rebane
    Keymaster

Maiteamidaöeldasellejutupeale!!!!!!!!!!!!!!

14 päeva kartsa – nüüd oeld dieedil ja midagi ei küsi enam

in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #85708
    Rebane
    Keymaster

EESTI EESTI EESTI!!!

Fakk kas Eesti üldse mängib? Ah keda see jalgpall ikka niiväga huvitab.

Aga no kui Eesti ei võida siis pakun, et ennem võitja selgitamist (ennem finaalmängu algust) lendab staadion uppi, tulevad tulvaveed, taevast hakkab tuld sadama ning maailma vallutab metsik parv tiivulisi putukaid. Seega – võitja jääb selgitamata.

Head vaatamist!

in reply to: Logo muutimine ? #85852
    Rebane
    Keymaster

Soojenduseks ütlen kohe ära, et olen ka ise logo muutmise vastu. Miks seda teha oleks vaja – arumaisaa. Vana/uus logo on eksisteerinud niikuinii nii vähe aega ja on ilus ning meeldejääv. Eks ma paiskan kah siis paar oma uitmõtet välja.

1) KUI logo muuta, siis tõesti seda ainult teha veebis. Ja mitte päriselt muuta vaid tõesti ‘mängida’ sellega, nagu on teinud/teeb seda GOOGLE – ehk siis kajastada mingit sündmust (EMV’d, suve/sügise algust, jaani, uut aastat vms). Sellist ideed toetaks ehk ka ise.

2) 100% selle vastu, et teha mingi uus värviline käkerdis. Milleks seda vaja? Vana logo töötab ilusti, näeb hea välja, pole liiga kirev (vaid on seff ja seksikas) ning sobib üldse enamalt jaolt nagu rusikas silmaauku. Pole vaja mu meelest ratast hakata leiutama

3) Logo uuendamine tuleks kõne alla vaid juhul, kui ta näeks aegunud välja (arhailine ja möga ning aastast 1700). Antud juhul asi seda nagu minu meelest ei ole. Kui on isu, võiks logo ‘kujunduse’ kui sellise üle vaadata 5-10 aasta pärast. Ise arvan, et isegi siis pole vaja seda teha.

Aga noh, ideed ideedeks. Eks te siis laske oma omadel lennata ja järsku keegi tõesti suudab millegi ilusa ja vaimukaga lagedala tulla.

Viewing 15 posts - 826 through 840 (of 1,157 total)