Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
Keymastermillegipärast isegi avatar ei muutu (nende olemasolevate hulgast valides)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…pole veel piisavalt kaua foorumis figureerinud?Kui saad avatari valida, saad seda ka endale panna.
Tee lihtsalt vastavasse kastikesse ‘mummuke’ ja alt kilki ‘Kasuta valitud avatari’
Rebane
KeymasterNonii … asi on siis lõpuks korrigeeritud …Tänane uudiskiri kuvatakse ka Gmaili kasutajatele kenasti (mulle vähemasti küll)
Rebane
KeymasterSoovitavalt ülikonnaga?Sa võid fraki kah panna.
Rebane
KeymasterPeale kasutaja rantel vastamist on seis järgmine:
Kalmus: 126 häält
Kiivikas: 46 häält
Kirp: 1 hääl
Viik: 1 hääl
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterMnjah. Vigane, selles kahtlen. Lihtsalt sinu e-maili klient ei suuda läbi nokkida sellest millegi pärast.
Kuna viitasid probleemile, kutsun sind üles astuma ‘testjänkuks’.
Panen sulle pikema kirja e-maili peale.
thx ja varuge kannatust.
P.S. Magus.. iroonia… 10 000’s teema =o)
Rebane
KeymasterVahekokkuvõte:
Kalmus: 78 häält
Kiivikas: 23 häält
Auhinna saab kätte isikut tõendava dokumendi alusel – nii et kõik inimesed, kelle nimi on Qwerty MingePXXXXeSeal – ootaks teid võidu puhul ka sarnase isikut tõendava dokumendiga oma auhinnale järgi
??:”>Edu mängimisel!
P.S. Gannibalil võib kah õigus olla – järsku ma lugesin midagi valesti.
P.P.S Kõik, kes oma postitust muudavad (mind ei huvita mis põhjusel) langevad ‘saagijahist’ välja.
Rebane
Keymasterkui sinna satun siis tahaks ikka ära proovida … elu ju täpselt nii hea kui selle enda jaks teed … ja vähemalt saan öelda lapselastele et näete mida vanaisa on söönud
??:”>Vanaisa ei näita lastele enam siis midagi vaid annab kohe peale viimast ampsu suusa.
Aga noh, matustel on teistel siis vähemalt jututeemat.
Rebane
KeymasterKuidas kasutaja galerii loomine käib
??:”> (dumbuser)Kasutaja Galerii. Mnjah. Eks meil need asjad tiba kirjuks ole läind aga proovin seletada.
gallery.fitness.ee lehel asuvatele galeriidele pilte lisada ei saa (välja arvatud Fitness.ee toimetus). See on selline.. staatiline leht, kus kasutajad saavad ainult kommenteerida.
Kasutajate galerii aga seevastu (http://forums.fitness.ee/index.php?act=mod…;module=gallery) on foorumi lisamoodul, kus on kõigil kasutajateks registreerinud inimestel võimalus oma pilte välja panna.
Enda kasutaja galerii loomine peaks käima järgmiselt:
Siinsamas foorumis klikata üleval menüüs lingile/nupule MINU SEADED.
Seal pöörata oma tähelepanu vasakus ääres asuvale menüüreale, kus peaks asuma pealkiri GALERII ning MINU ALBUMID. Klikates sellele peaks olema kasutajal võimalus luua oma album ning siis sinna ka pilte juurde toppida jne jne.
Rebane
Keymasteraga kas iga osaleja kohta ongi vaid 1 pilt või on kusagil veel … et mitme pildi alusel parem hääletada …Igast võistlejast on vaid üks pilt – rohkem pole vast vaja (vähemalt oma võistlejaankeedis me ei nõudnud võistlejaltelt rohkem pilte kui 1)
Rebane
KeymasterKevadeti on tavaliselt karikavõistlused.
Kui viitsid, siis vaata eelmiste aastate kalendreid – selle järgi võid orienteeruvalt mingi kuu enda jaoks paika panna.
Rebane
KeymasterNoniinoninoniiii!
Üks vahekokkuvõte juba tehti, nüüd on aeg järgmine teha.
Kuna võistluseeskirjades oli välja toodud kohtade eksimisvõimalus +/- 3 kohta, tegin ka ise kokkuvõtte. Midagi erilist see nüüd küll ei parandanud, kuna õigeid vastuseid ei tulnud ka läbi selle filtri lastes ühtegi.
Üks inimene oli küll eriti lähedale jõudnud
TARMPS1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg. 4.koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 8.koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 14.koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 16.koht
5. Indrek Viska kk +178cm 13. koht
Kui nüüd teha väike kalkulatsioon +/- 3 kohta, siis enamus nimesi/kohtasi langeb vastavasse vahemikku (v.a. Ott Kiivikas). Kui eksin, parandage mind, kuid minu arvutuste järgi oli see tõesti kõige lähem vastus.
Toimetus on omalt poolt paneb välja tarmps’ile lohutusauhinnaks T-särgi.
Ootame tarmpsilt e-maili!
Rebane
Keymasternu sai se tehtud läbi häda aga üks küsimus iki miline se kasti kükk välja näeb.ja se ka et need hüpped mis ta seal lõpus teeb un ju iki ilma kangita.
ja trennipäevi un iki 4.
ma mõten seles lülitus faasis.
uki nuki, iki kiki, köki möki.
Õpi kirjutama – järgmine laks on postituse kustutamine koos mingi keeluga.
Rebane
Keymasterhttp://www.gym.ee peal peaks kah mingit nodi olema ju..
AutorPostitused