Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
Keymaster4 detsember
* Kas saaks ladu efektiivsemaks? Ott tutvustas hetkeolukorda. Küsib täpsema statistika ning proovime analüüsida, kas ja kuidas annaks kokku hoida kuludes.
* Raamatupidaja – Ingrid. Mailid saata ikka aadressile raamatupidamine@fitness.ee – kui on soov telefoniga konsulteerida, helista +372 56 488 992
* Kesklaos teha ka kindlasti inventuur. Uurida võimalust/maksumust. Peale seda ühtlustada ka seis directos.
* Telliskivi poe graafik. Kindlad inimesed kindlatel päevadel kindlate ülesannetega (Liis)
* Probleemid netipoega. Pakid, arved. Kuidas hõlbustada süsteemi=
Rebane
Keymastermis te sellest arvate?
Hea reklaam aga… Samahästi võiks ju 400 meetri sprindiäss mitte trenni teha kaks aastat. Siis tuleb teeb oma jooksu ära ja ütleb et näed, jooksen nagu täitsa tavainimene. Ja siis poole aastaga töötab ennast taas üles ja – tadaaaa – “kõik on võimalik, ma mõistan nüüd tavalisi aeglaseid inimesi hästi, aga kõik suudavad sellega hakkama saada, see on ju suhteliselt lihtne tegelikult”.
Pole ikka ju päris nii. Kui sul on aastatepikkune baas all, siis on ka kergem saavutada tulemus. Ka oli tegemist mingi fitnessifanaatikuga – selge see et ta tundis ennast kehvasti, kui ta paks oli ja trennis ei saanud käia. Enamustel sõltlastel ja fanaatikutel tuleb nagunii stress, kui nad ei saa teha asja mis neile meeldib. Morgan Spurlock võttis ka oma filmis “Supersize me” juurde 11 kilo ja siis järgmise aastaga suutis ta ennast “tavakaaldu” tagasi saada. Aga rääkida nüüd mingil “paksul” personaaltreeneril, et tahtsin teada mis tunne on olla paks…
Rebane
KeymasterMatemaatika on nõrkadele
oktoober 18, 2014 at 5:29 p.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #372362Rebane
KeymasterProtokoll saadaval.
Rebane
KeymasterSiin juhtub lihtsalt nii palju ägedaid asju, üle mõistuse
oktoober 8, 2014 at 11:18 e.l. in reply to: EMV kulturismis ja fitnessis 2014 Salme Kultuurikeskuses 18.10 – GALERII #371753Rebane
KeymasterSelline tähelepanek, miks tü aski esindavatel sportlastel puudub klubi, mida nad esindavad. Kindlasti nad ankeeti selle panid, kas või näieks Esta, Edmund, Savisaar jne. Pärast on jälle protokollidega mingi jama?
Tõenäoliselt saab ka kohapeal veel kord ankeete täita, siis saab veel kõik korra üle käia ja vastavad kohad mulgustada.
Ka on tavaliselt pandud üles ennem lavale minekut võistlejate nimekiri (lava taga, võistlejate ruumide juures, lavaletooja) kus on ära märgitud võistleja number, nimi, klubi ning kategooria(d) kus osaletakse. Vigasid märgates on võimalik neid veel parandada.
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterLoodan, et sai vaadatav saade ja et kaamera mu niigi pehmele vormile 5 kg ei lisa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lisas. Ja mitte vähem. Söö vähema kaameraid?
Aga väga mahe saade oli.
Kysimus mulle ? Sa v6id selle endale tätoveerida kuhu iganes tahad..Mis kiri ?Ikka see sensuaalne tekst, mis sa endale signatuuriks oled pannud. Käisid Hiinas reisil ja vaatasid, et näe “Bad Ass” või “Born in the Year of Fire Dragon”.
Rebane
Keymaster
Rebane
Keymasterhttps://www.youtube.com/watch?v=QbKh6BL26vA
kirp2 kle sa oled videosid siiamaani koguaeg valele poole teinud. Võta malli.
Rebane
KeymasterSelgitage palun mulle Imre kategooria 2 ja 3 koha määramist – mille alusel pandi samade punktidega ühele teine ja ühele kolmas koht (kuigi kolmanda koha mees sai finaali teisena) ?
Heameelega selgitan.
Korra küll peab keegi targem mees aitama, sest minuteada algavad finaalid “puhtalt lehelt”, et kes ennem oli teine või kolmas vms – ei huvita enam kedagi. Võistlejate poole pealt on see seda enam väheütlev, et inimesed kes saavad finaali, ei tea vähemalt enne võistluste algust, mis kohal keegi ennem on – see järjestus on suvaline. Tõenäoliselt lõpp-protokollis saab näha ka punktide arvu. Aga see selleks.
Kohtunike on alati paaritu arv. Sellistel suurvõistlustel on vähemalt 9 hindavat kohtuniku (ei imesta, kui igaks juhuks on veel 2 “tagavara” kohtuniku, kes ka hindavad). Ükski nendest 11’st kohtunikust ei tea, kelle hinded lähevad arvesse. See on kirjas tõenäoliselt täisprotokollis. Igastahes. Arvesse lähevad siis 9 kohtuniku hinded. Sellisel puhul eemaldatakse 9’st saadud hindest kaks kõige kõrgemat kohta ja kaks kõige madalamat kohta. Peaks olema suhteliselt hea tulemus, sest isegi kui kaks kohtuniku üritavad upitada või allapoole tõmmata kedagi lava peal, siis allesjäänud 5 kohtuniku punktid peaks andma päris reaalse tulemuse, et mis kohta tegelikult on võistleja väärt. Kui üritatakse upitada või maha tõmmata veel eriti palju, siis on see sulle endale kui kohtunikule kahjulik, sest ka sinu antud hindeid kõrvutatakse lõpptulemusega ja kui sul ikka tabavusprotsent on eriti kehv, siis vist jäi ka rahvusvahelisest paberist ilma. Aga taaskord – see selleks.
Loetakse punktid kokku. Kui tekib situatsioon, et kaks võistlejat jäävad viiki, tehakse siis selline kiire rehkendus. Võetakse nüüd seekord ette kõik 9 kohtunike kohad, ning seekord ei arvutata enam punkte. Seekord võrreldakse lihtsalt, et mitu kohtuniku sellest 9’st on pannud ühe mehe ettepoole kui teise mehe.
Ehk siis kui näitlikult võtta võiks kujuneda 5 võistlejaga esimese ja teise koha selgitamine järgmiselt (toon välja ainult 1 ja 2 teise koha punktid)
Tegemist on fiktiivsete võistlejatega:
Rebane – 1 2 2 2 1 1 2 3 1
Vähk – 2 3 1 1 2 2 1 1 2
Võistlejalt REBANE eemaldatakse 2 kõige paremat kohta ja kaks kõige halvemat kohta – järgi jääb: 1+2+2+2+1 = 8
Võistlejalt VÄHK eemaldatakse 2 kõige paremat ja kaks kõige halvemat kohta – järgi jääb: 2+2+1+1+2 = 8
Oh seda õnne. Vahi imet. Viik. Mida teha. Nüüd vaadatakse hindeid tervikuna ning vaadatakse mitu korda on võistleja REBANE saanud paremaid kohti kui võistleja VÄHK
1 2 2 2 1 1 2 3 1
2 3 1 1 2 2 1 1 2
Esimesel võistleja on teisest võistlejast parem olnud kokku 5’l korral.
Teine võistleja on esimesest võistlejast parem olnud kokku siis 4’l korral.
Võit läheb esimesele võistlejale (võistleja REBANE siis), kuigi punkte on ühepalju.
See on siis põhimõtteliselt eriti robustne näide, kuidas asi võiks välja näha.
Suurte kategooriate korral (ja eriti on mul meeles milegipärast bikini fitness) on neid samade punktide saamine ikka sage nähtus.
Otseloomulikult saan ma rääkida ainult Eesti kohta seda asja, sest suurvõistlustel pole mind kunagi “pulti” lastud hindeid arvutama. Võimalik et kõik minu jutt ei ole päris 100% tõsi aga suht koht õigesse auku peaks minema.
P.S. Ahjaa. ÕNNE SULLE OTT. JA RAINILE KA!
Rebane
KeymasterProovisin 20g ja 1,2l keefiriga, ei tarretanud ära. Kehv zelatiin?
Ma ausalt öeldes olen ka kätt proovind selle tordiga. Ja panin zelatiini õpetuse järgi enamvähem. Seal oli jah selline maamehe juhtum, et ma ei teadnud sellest midagi, et zelatiiniga midagi tegema peab – puudus eelnev kogemus. Aga järgides paki pealt juhiseid sain hakkama.
Ja üllatus oli see koht, et kui suutsin ära segada keefiri pulbriga ja siis kui tsipa aja möödudes lisasin zelatiini, kui kiirelt see mul ära tardus. Segasin ära, läksin õue vaarikaid korjama ja kui sain endale tassitäie kokku (eelmine aasta oli hea marjaasta – võttis aega ehk mingi 3-4 minti koos tossude jalga panemise ja ära võtmisega) ja need siis lõpuks koogile valasin, siis tordi sisse ei vajunud enam midagi. Pealt oli juba kõik ära tardunud.
Nii et ära heida meelt, proovi uuesti. Jälgi et zelatiin saaks vett (minuarust on sinna suht võimatu LIIGA PALJU vett panna, ma pidevalt valasin juurde sinna) ja siis lõpuks tulele pannes katsu näpuga – et kui on enamvähem vedel ja näppu ära ei kõrveta, siis peaks suhtkoht ok olema minu mälu järgi.
Jei. Meeste kokanurk. Pime juhib kurti…. või oli see vastupidi.
Rebane
KeymasterFoorum pandi lukku, kuna teema läks läbuks. Enamus hakkas sappi pritsima ning rääkima, kuidas kõike tsenseeritakse ja ära kustutatakse. Lihtne lahendus – toimetage kohtades, kus seda siis ei tehta. Mulle isiklikult pole seda stressi vaja, kus ma pean hakkama igale inimesele isiklikult selgust andma, miks ma kustutasin ja kas ma ikka tohtisin.
Ei poolda tsenseerimist, aga ei poolda ka idiootseid, solvavaid, laimavaid kommentaare. Kõigil, kellel on olemas vastav nupp, on piisavalt pädevad otsustama, kas antud teema/postitus sobib või ei sobi siia. Kõik. Nii lihtne see ongi.
Ei ole vaja otsida vandeteooriaid kohtades, kus seda pole. Nii et jah, selles mõttes on sul Arvo õigus, et asi jõudis minu õuele, teema võttis kõigi poolt läbu mõõtmed ja mulle nagu aitas. Kui Eli’l on soov blogida, siis mina kätt ette ei pane. Kui Eli’l on soov oma pingeid maandada, siis see ei ole see kõige õigem koht.
aprill 26, 2014 at 5:02 p.l. in reply to: 30. EKV kulturismis ja fitnessis! ABS võitjad: Janar RÜCKENBERG & Reet REIMETS #365104Rebane
KeymasterEKV 2014 Protokoll
Rebane
KeymasterÜtleme nii, et paistab, et mugava variant on pidada foorumipõhist blogi (ehk siis Seltskonnad -> Blogid) Inimestele paistab see rohkem meeldivat. Vähemalt meie külastajatele. Sellega seoses teist Blogimoodulit enam ei uuendata ja mingil hetkel kaob see tõenäoliselt üldse ära. Proovime ennem blogimooduli kaotamist küll ümber tõsta kõik sealsed teemad/kommentaarid foorumisse blogide alla.
NIi et julgem ja mõtekam on kasutada seda foorumi varianti – omavahel asjad ei ühildu.
AutorPostitused