Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
KeymasterModeraatoriks saamiseks saada aga oma soov administraatorile (mina).
Pane kirja, miks on selline soov, miks sa arvad, et sa sobiks moderaatoriks ja mida sa sa pakuks meie Foorumile.
Kasutajalt on võimalik moderaatori staatust ära võtta, kui tegemist on oma võimete kuritarvitamisega.
Kui keegi kuri onu poeb külje alla ja kiusab, anna julgelt teada erasõnumiga, seejärel proovime lahti mõtestada kus/mis on probleemi tekitajaks ja kuidas keegi on käitunud.
Ühesõnaga – kõikide probleemide korral erasõnum mulle. Kuna ise olen vaid Admin (ei jagu mul aega siin korda hoida) siis olen ma siiamaani usaldanud moderaatoreid ja nende enda äranägemise järgi lasknud asju toimetada. Probleeme pole siiamaani olnud. Või vähemalt pole julgenud siis keegi mulle midagi kurtma tulla.
Ootan siis erasõnumeid?
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterKõigil kellel pood errordab, proovige järgmist linki ja andke mulle teada tulemustest:
Rebane
KeymasterHommikul oli tõesti, vaatasin ise ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui millaski peaks samasugune fenomeen juhtuma, kindlasti teha screenshot ja info minupoole teele. Kuna ma alati foorumit ei vaata, võib vabalt saata mulle asjast eraldi teavituse (sõnumi või e-mailina).
Tänud.
Rebane
Keymasterta mõtles vist teist toodetCell-Tech (2kg)
1089.00EEK
975.00EEK
ehk siis 114 eeki alla(10,4%)
Kuskohas on võimalik seda teist toodet näha poe esilehel, juures kiri ‘cell-tech -25%’?
Rebane
KeymasterVat ei ole IP ka arvutiga kindlalt seotud. Kodukasutajal on tavaliselt üldse dünaamiline IP ja see vahetub pidevalt – seega ei ole võimalik läbi IP sellist kodukasutajat blokeerida. Staatiline IP on tavaliselt ettevõtetel ja sel juhul ei blokeeri sa IPd blokeerides ära konkreetset kasutajat, vaid kõik kasutajat, kes selle gateway tagant tulevad. Vat nii.Jutt jumala õige. Konkreetset IP’d blokeerida tänapäeval on suhteliselt mõtetu. Juba 10 aastased poisklutid suudavad varrukast niipalju erinevaid IP aadresse endale välja võluda kui aga süda peaks tahtma. Blokeerida ära mingi IP raadius (sihukeste mitteteadjate inimeste oma) vahel aitab aga sageli paneb see kinni ka hunnikus sõbralike tavakasutajaid.
Ära aga annab bannida kasutaja, kui peaks suurelt probleeme olema. Muidugi siis on jälle varaint, et tehakse endale uus kasutajanimi aga ka selle vastu on omad nõksud – küll momendil tiba aeganõudvad aga vajaduse puhul vägagi efektiivsed.
Kõige turvalisem variant peaks olema ära keelata arvuti võrgukaardi MAC aadress. Kas see ka võimalik on, pole uurinud. Ja isegi juhul kui see oleks, närib see suht suure tõenäosusega ära hunniku serveriressurssi. Aga kui kellegi on mingid geniaalsed ideed ja/või skriptijupid – olen nõus alati katsetama.
Rebane
Keymastereee…
Teema on tehtud täna.
Täna on poe esilehel toode nimega Nitro-Tech 900g. Tavahind 889 EEK, tänane soodus 667 EEK – vahe 222 EEK on 25%.
Millal oli müügil toode, millest jutt käib?
Teiepoolt väljatoodud numbrite puhul on tõesti midagi mäda. Tõenäoliselt on juhtunud seal mingi arvutuslik viga. Kui probleem peaks korduma, tehke kiiresti kiirest situatsioonist väikene screenshot ning andke asjast teada uuesti foorumis või saatke e-mail info@fitness.ee peale.
Tänud ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterSeal polnud ju kirjas, mis riigis Sa neid õunu näppad
“>Jajah. Järsku oli Araabia. Mis tähendab et oleks pidanud vastusevariantidena olema ka ‘mitu kätt peale õunte varastamist maha raiutakse’.
Rebane
Keymasterei ole ju sul 3 õuna…sul on 2 ja 1õun on korvi oma ning seal pole öeldud kelle oma on korv, kuid korv pole kindlasti sinuKui pole korv sinu, pole ka õunad sinu. Nii et vastus on vabsee 0.
Vastusevariantidest oli seal märkimata veel jäänud, mitu aastat sa vanglat teiste õunte näppamise eest saad ning mis sinuga vanglas toimuma hakkab.
Nii et ärge parem hakake üldse selle jahu peale aega kulutama.
Rebane
KeymasterNo seda eestikeelset varianti IQ testiks kutsuda on tiba.. palju (mitte et ma oleks kehva tulemuse saanud). Pigem on tegemist tähelepanu nõudvate küsimustega. Ja ega see ingliskeelne palju parem olnud. Soojenduseks ajab juba segadusse jutumärkides asuv sõna (kas sellist sõna saab moodustada teise sõna tähtedest jne), mille lõpus on koma – mine nyyd võta kinni kas see koma käib siis nüüd asja juurde või mis. Loobusin peale 3’dat küsimust.
Ühesõnaga – pläma.
Soovitaks soojalt midagi asjalikumat otsida, kui tegelikult oma teadmisi mõõta tahad.
Rebane
KeymasterMüstiline.
IEga töötab. Proovisime tööl ka FF versioone 2.0.0.8 ja 2.0.0.11 – töötas ilusti.
Variandid mida proovida:
1) Uuenda browserit
2) Kustutada Cache
3) Sulge browser, eemalda Fitness.ee cookiesed, käivita browser ning trüki http://www.fitness.ee (ära kasuta bookmarki)
4) Proovi meie lehte ka mõne Teise browseriga – kui viga jätkub, peame tööl pead kokku panema
Anna teada siis progressist
Rebane
KeymasterJärsku üks väike screenshot?
On Kellegi veel sarnast probleemi?
Minul näitab arvuti küll seal tulbas teemat ARTIKLID (kui oled artiklite all, siis peaks seal näitama uudiseid).
Rebane
KeymasterKuna kasutaja parool on ununenud ja meilile saadetakse mingi x-parool mis ei funka, siis otsustasin siit rubriigist küsida.Meilile ei saaeta mingit X parooli mis ei funka.
Meilis on öeldud – logi sisse pealehel (mitte foorumis) ning vaheta seal parool. Niikaua kui pealehel on toiming tegemata, ei funka saadetud parool kuskil mujal.
Lisaprobleemid sisselogimisega? Pane oma mured kirja ja saada meile e-mail info@fitness.ee peale.
Rebane
Keymastertähendab ta süstib neid,,seda ma ei tea ,et kas ta primobolani süstib või äki mingisuguseid kangemaid,aga seda tean ,et ta süstib ja kombineerib mingisugused neli erinevat steroidi,niiet neli süsti korraga..alustas ta muidugi metaani tabl.tega siis tarbis mingisuguseid teisi tablette ja siis läks ühe süstla peale ja nüüd süstib juba neli süsti korraga,..Ennem tegi ühe, nüüd juba neli, plaanib kaheksa peale minna ning siis juba poole aasta pärast kuueteistkümnele. Ma soovitaks tal tasapisi hakata raha kõrvale panema sihukese hea organisiirdamisoperatsiooni peale. Või noh, kui raha selleks ei jagu siis ehk enda puukirsturaha saab ikka kokku.
Idioodikari.
Rebane
KeymasterUSA tegi suure vea sellega,et kaotas kohutusliku s6jav2eteenistuse,oleks see alles,ei oleks t6en2oliselt nii palju rasvarulle liikvel.Rasvarullid asenduks vaimselt mittestabiilsete püstolikangelastega
AutorPostitused