Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 14, 2008 at 6:13 e.l. in reply to: Eesti Karikavõistlused Kulturismis ja Fitnessis – 2008 #150170
Rebane
KeymasterRegistreerumine internetis on lõppenud.
Tuletaks meelde veel kõigile võistlejatele – käige läbi oma perearsti juurest ja muretsege nende käest tõend tervisliku seisundi kohta (et ei ole vastunäidustusi võistlustel osalemise kohta).
Tänud!
Rebane
KeymasterTehtud. Taaskord.
Rebane
KeymasterKa klubisse arvatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks pakkumine oli peaaegu, aga lähemal uurimisel polnud ikkagi.
Ma kah, ei hakanud pikemalt mõtlema, kustutasin lihtsalt ära.
Kui keegi kuskil märkab mingit põnevat linki, kuskohast on võimalik e-maile hankida siis andke mulle kah teada – peidaks ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterPostikulu on 39.00 olenemata esemeta arvust ning kaalust. Kui summa ületab 2000 krooni piiri, tuleb kaup kohale tasuta.
Mainiks veel et 39 eek on postipakk, mis saabub sulle postkontorisse ja millele pead siis sinna ise järgi minema (aeg umbes 3-5 päeva). Valides mingi ELS variandi (küll kallim) tuuakse sulle kaup kohale umbes 2 tööpäeva jooksul.
Rebane
KeymasterKuidas saab üldse olla nii ülbe, et selle üle üldse otsustada ja piirata inimeste ühte olulist, seadusega ettenähtud õigust sõnavabadusele? Euroopalikust lähenemisest on siin asi väga kaugel.Meil siin sõnavabadusega probleeme pole. Keegi kirjutab oma lolli möla ja siis tuleb tark moderaatorionu ja võtab selle maha. Oma mõtte said ju OMETIGI välja öelda.
Kui sa nii sõnavabaduse eest võitleja oled, järsku tohiks tulla sulle koju, teha lolli nalja sinu koera ja vanaema üle (sõnavabadus mees, SÕNAVABADUS), süüa sinu külmkapist (kamoon, oleme ju vennad kõik) ning enne täieliku lahkumist järsku tohiks spreiga su majaseinale midagi nilbet kirjutada.
Moderaatoritel ja administraatoritel on täielik õigus oma subjektiivse otsuse põhjal teemasid kustutada. Samuti kasutajaid ahistada (asja eest loomulikult) postituskeeldude ja muude põnevate karistuste näol. Kui see ei meeldi, siis tahaks meelde tuletada, et Fitness.ee foorumites kirjutamine on RANGELT vabatahtlik, kedagi ei sunnita ega kästa seda teha.
Kasutajatel on võimalus oma otsust kaevata edasi administraatorile. Ootan erasõnumeid mis, kes, kuskohas ja kuidas keegi teid ahistas.
Rebane
KeymasterTegelikult väga mõistlik teema minu arvates. Esiteks aitab see fitness.ee keskkonnal ennast parandada. Teiseks, eksimine ongi inimlik, kuid vigu saab parandada. Sama on kirjavigadega ka nt. poest tellitud kaupadega millel on eestikeelne silt peal. Kahjuks pole enam seda alles, kuid miks mitte ka nendest teada anda ja ajapikku vigu likvideerida?Ei ole üldse vastu. Kui leiate, märkige aga (Kõige parem variant on screenshot nagu kõige esimeses postituses, kus on märgitud viga/vead – leian kergelt üles). Jõudumööda parandan.
Rebane
Keymasterkthx, trükikad parandatud.
Rebane
KeymasterMa arvan, et inimestel, kes Vatikanis elavad on jalkast suht poogen ning keskenduvad rohkem oma usule.Vahemärkusena: Vatikanis on nii umbes 2 paavsti ruutkilomeetri kohta (suurus – 0,44 ruutkilomeetrit).
“>Rebane
KeymasterKeegi võiks mulle kah siis öelda kus või mis. Et siis ma ehk oskas kah teha midagi.
Rebane
KeymasterHuvitav, aga Kanal 2 majandab ju Jõekalda ja Margnaga, et kas siis TV3 ja Kanal 2 asuvad samal aadressil?Tõenäoliselt renditakse ju mingeid stuudioid välja. Mis nad ikka tühjalt seisavad ja tolmu koguvad…
Rebane
KeymasterHakkasin toitumiskava tellima, täitsin kõik hoolega ära, aga kui valmis sain ja maksta tahtsin, siis suunati mind tagasi esilehele järsku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … ja kõik läks kadumaProovi mõnda teist browserit ja/või luba oma internetilehtisejal küpsiseid (cookies) ning popupe. Garanteerin, et 999 juhul 1000’st peaks olema kõik tellimisega/täitmisega tekkivad probleemid olema lahendatud.
Rebane
KeymasterTelefon: 672 1213
Ütled oma probleemi ja oma nime ning peaksid saama koheselt vastuse.
Rebane
KeymasterMa loodan et see kuumalaine mu kalli (kodu)laenu eest ostetut õllevaru ära ei aurusta. Muidu mul pole millegagi jauhtada ennast, kui taevast jaapani tükke kukkuma hakkab.
Rebane
KeymasterNäh, rikutakse hea teema ära.
Ma juba jõudsin ennast töölt lahti võtta ja panin koju aeda tooli püsti, kus ma nüüd mõtlesin ülejäänud elupäevad õlut lürpides ning lähenevat punast tähte vahtides veeta.
Pettumus
Rebane
KeymasterTavaliselt kui toodet pole olemas, teavitame sellest koheselt klienti telefoni teel (kui telefon peale mitmendat katset ei vasta, saadame e-maili) ning küsime nõu, kuidas edasi toimida.
Saada e-mail info@fitness.ee peale ning kirjelda seal oma muret või helista otse poodi ja küsi, kas pakk on ikka teele läinud (tel: 672 1213).
AutorPostitused