Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
KeymasterNo ma saan aru, et ainukene tegelane, kes sellel MM’il puhta töö ja endale nime tegi, oli kaheksajalg Paul.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
Keymaster“Automaatjälgimine – lisa teemad, kuhu postitad, automaatselt jälgimisnimekirja”NB!!! Küll aga olen täpsustanud KOHE selle valiku all, et “ÄRA TEAVITA” – “kui lubasid automaatjälgimise, vali, kas soovid teavitusi e-postiga”. Vabandan pisut tormaka süüdistuse pärast, kuid ometigi, milline valik siis õige on? Ja see on ju ka vastuoluline, kui ühe ja sama asja kohta saan valikut niimoodi vastuolus teha.
Võta linnuke ära, jäta rippmenüsse valik ÄRA TEAVITA ja asjad peaks taaskord korras olema.
Rebane
KeymasterVäga kummaline meetod fitnessi poolt oma infot levitada, et mind lihtsalt ise lisatakse listi, kust hakkab tulema päevapostituste sisu, kui ma seda tellinud pole.Ja ma ei suuda leida foorumist minu seadeid, et seda maha keerata. Palun täpselt juhendit fitnessilt, kust seda teha?
Üleüldse on fitness veeb ja foorum arutult keeruline ja mitte kasutajasõbralik. Kunagi rääkisin sellest ka ühe itimehega, kellele seda kurtsin. Juhuslikult tuli välja, et tal olid mingid seosed ka ise kunagi selle veebi tegemisel ja abistamisel. Ta väitis, et oli püüdnud selgeks teha, et asi on mõttetult keerukas, kuid musklivennad ei jätnud oma jonni ja ei saanud sellest aru. Kas tõesti?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja igal juhul palun seda infot, kuidas seda seadistust maha saada!

Tere siis ka minupoolt.
Fitness.ee ei lisa inimesi ise kuhugi listi, kuhu hakkab tulema päevapostituste?? sisu. Tõenäoliselt on tegemist siiski siis foorumipostitustega, mis saadetakse sinu e-mailile. Siin on siis nüüd kaks varianti, kuhu oled sa kogemata linnukese teinud/pannud.
Variant 1.
Fitness.ee pealeht -> Seaded -> Foorum.
Teavitused e-postiga -> Linnuke maha kohast, kuhu on pandud AUTOMAATJÄLGIMINE ja alt rippmenüüst võimalus ÄRA TEAVITA.
Variant 2.
Foorum -> Minu seaded
E-maili seaded -> linnuke maha ‘Aktiviseeri ‘E-maili mulle aboneeritud teema’?’, samuti valida rippmenüüst ‘E-mailiga mitte teavitada’.
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterMis on üldse parim roheline tee, kust saada? Ja kuidas valmistada?Mul kasvab aiamaal piparmünt. Sealt tõmban kaks lehekest ja panen tassi. Päris päris päris hea.
Rebane
KeymasterEile olid mõlemad mängud väga vaadatavad. Kahju muidugi, et väravate vahe mõlemil mängul liiga pikaks läks, oleks võinud lõpuni pinget rohkem olla.Novot. FIFA ja MM peaks eeskuju võtma siit liigast. Pinge lõpuni peaks olema garanteeritud. MM’il võiks asendada siis 5 hoopis näiteks 2’ga vms.
Rebane
KeymasterSaksamaa võit Inglismaa üle oli päris veenev.Kaheksajalg ennustas saksamaa võidu
Ja lisaks siis veel siis see lugemata värava pilt. Otse kohapeal olnud kaamerad on vääääga laiekraaniga ja valetavad rõvedalt. Et inimesi veenda, lisan kaasa ka siis õige pildi situatsioonist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterTänud tähelepanu juhtimast.
Rebane
KeymasterMa olen ise proovinud ka meie regilaulude järgi orientaalset tantsu. Täiesti võimalik.
Meile peaks ka saama foorumisse youtube videosid panna – vajab veidi nokkimist aga põhimõtteliselt näeb asi välja järgmiselt
Sul on youtube’i link
Sealt eemaldad selle teksti mis on peale seda ?v= märki – ja kui tuleb järgmine kahltane märk (milleks on &) siis kuni selle märgini.
Ehk siis ülaltoodud lingist jääb alles: _CX1Qg0z2NI
Seejärel ümbritsed ta [ youtube ] [ /youtube ] märkidega (eemalda sulgude seest tühikud) ja tulemuseks on…
Rebane
KeymasterNägin foorumis, et Ott Kiivikas müüb oma toidukava.Kust osta või kuidas see ostmine üldse käib ?
Rebane
KeymasterSi*t keeb neist torupillidest. Nagu mesilasparv sumiseb toas..Noh, ma panin nagu väikese huumoriga kah. Peale postitust vaatasin wikit ja tuleb välja, et torust tuleb välja müra umbes 130db, mis umbes 2 meetri kaugusel veel on ka stiilis 115 db, mis on ikka päris räme hääl. Kas mitte lennuk ei tõusnud õhku eritades umbes 120db? Nii et maitea, palju õnne kodamikud pealtvaatajad, kes te torupilli juures olete (mis on nagu umbes 120% tõenäosusega).
Ka lisaks pidi sealt hästi saama tatti välja pritsida. Tavaline aevastus (stiilis 6 meetrit) pidi tiba kahvatuma selle kõrval, kaugele see prits sülge loobib. Nii et tõenäoliselt tulevad peale MM’i tagasi poolkurdid rõvedalt tõbised inimesed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterMa olen nende pealtvaatajate poolt, kes 2 tundi ennem mängu juba ennast kohale veavad ja siis 4 tundi jutti oma torupilli puhuvad nii et näost lillad.
Rebane
KeymasterNo siin pole ju eriti midagi kigiseda. Sinu enda rida ju vaadata millal dokumendid aeguvad. Stiilist lähen Ameerikasse aga lennujaamas märkan, et pass on aasta tagasi kehtivuse kaotanud. Või siis auto ülevaatus on eelmise aasta märtsi tähtajaga.
Ma kujutan ette, et kui palgapäev on, siis kõik refreshivad oma pangakontot ja kui papp pole peal, tõmmatakse kohe raamatupidajale traati et KUS ON.
Rebane
KeymasterEi või. Ennem kui uus dokment taskus pole, ei tohi.
Rebane
KeymasterViimases lingis viidatud artikli autor on anonüümne, tegelikult ei ole siin anonüümnset midagi, kas see tekst on minu tõlge
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)).Varsti käina rtiklid läbi ja lisan õiged nimed sinna tagasi . Viga puhtalt minupoolne, lihtsalt ei võtnud asi millegipärast vanalt saidilt nimesid kaasa. Nii et vabandan.
-
AutorPostitused