Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
Keymaster… ja, mis see mõõt veel siia puutub?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõõdust ei ole siin küll juttu.

Mõõdust ei olnud tõesti juttu, aga ma lisasin väikese boonuse, miks ikka üle tulla. No ma täpsustan siis. Mäkis on burgerid sellised väikesed käkid. Võtad, ja siis kui natuke muljud seda, siis mahub ta sul noh.. peaaegu tikutoosi ära. Et kõhtu täita, tuleb umbes 5 tükki neid ära süüa. Hessis on asi natuke parem – mõõt on suurem ja asi on tummisem. Nii et ärge sinna Mäkki ronige, tulge ikka Hessi üle.
Rebane
KeymasterNovot. Sellepärast ma mäkis ei käigi söömas. Vaid ikka hoopis Hessburgeris (kus burger on ikka õiges mõõdus).
Rebane
KeymasterFitrate’s valisin ,,lae üles oma pilte,, siis tuleb see uus lehekülg fitness.ee jnejne ning seal näitab, et ,, Sul on null avalikku pilti,, ning seal all kohe ,,vali fail,,Proovisin enda profiilis pilte üles laadida ja asi küll toimis.
Mida võiks proovida on – vaata, et pilt oleks kindlasti .jpg faililaiendiga ning failinimi ei sisaldaks täpitähti. Samas ka vaata, et pilt ei oleks eriti suur mahult. JPG formaat peaks pildil kindlasti olema, muud asjaolud ei tohiks asja eriti kuskil suunas mõjutada kuid tasub ehk proovimist.
Rebane
KeymasterÜritan juba pikemat aega pilte üles laadida, aga… ,,Vali fail” valin faili ja siis salvestan muudatused vms aga ei midagi… ?Täpsustaks natukene küsimust – kas faili proovid laadida üles Fitness.ee esilehel (url on http://www.fitness.ee), oma seadete alt või rate profiili (url on fitrate.fitness.ee) alt?
Rebane
KeymasterKaido Leesmann ruulib!!!Ott on tase!!
….
jah
Üldiselt ma vist veedan liiga palju aega internetis
Ma võtan rõvedalt isiklikult et mu nime seal polnud.
oktoober 16, 2010 at 10:17 e.l. in reply to: Kuidas tõsised bodyfitnessiga tegelejad alani jõudsid? #279283Rebane
KeymasterKellel veel motivatsioonipuudus on siis 2 tunni pärast antakse EMV avapauk. Lühemas BodyFitnessi kategoorias on üles andnud ennast 3 võistlejat, pikemas 5 võistlejat.
Rebane
KeymasterLive
Rebane
KeymasterEhh suhkrusaiasõber Rebane, sportlase mõttemaailmast pole sul küll ettekujutust. Näiteks Kirp higistas endale karjääri alguses kilode viisi vees vähem soolaseks leotatud heeringat sisse ja ma olen kindel et enamus meist on midagi sellesarnast ette võtnud ja üle elanud. Mina ka. Võtame eeskuju ikka suurkujudest.Ütleme nii et mul on suhtkoht savi mida sa sööd – saepuru või veiniklaase. Ja kirp sõi seda enda vabal tahtel – naba karvane, ise teab mis teeb.
Tiba teine tera oleks olnud, kui väikese kirbuga oleks poodi läinud isa, võtnud 10 kilo tomatit riiulilt ja ütlenud et ‘näe poja, nüüd sööme kaks nädalat seda – tervislik ja puha. Ja mind ei huvita see jutt et see sulle üldse ei maitse. Ja kodus peale igat suutäit kastame selle veel suhkrutoosi ka, sest süssi on ka vaja saada.’. Ja väike kirbupoiss oleks nutnud südantlõhestavalt, sest tomat on tema arust nii jubeda maitsega et pigem olla näljas kui sihukest asja süüa….koos suhkruga. Isa oleks vaadanud, et poiss on noor ja jonnib. Ja edasi söötnud. Ja väike kirp oleks terve oma elu tomatifoobia all kannatanud – paljas tomatinägemine poes tõrjuks teda eemale juurviljaletist. Ja spagette sööks ta ka ilma ketsupita.
Näed kui kurb ju.
Rebane
KeymasterKindlasti on salateid ja kalasid, mida ta sööks ju…? Tuunikala tilliga(konserv), vikerkaare või vitamiini salat(selverist) jne, küll miski ikka sobib esialgu kuni nooruse jonn peal on.Ei saa öelda 100%, et mingi nooruse jonn on, kui mingeid asju ei söö. Proovi nüüd ette kujutada endale mingi toit või toiduaine, mis sulle absoluutselt ei maitse (umbes pooltele peaks selleks olema piimaga juurviljasupp või lagrits). Nii, proovi selle mittemaitseva asja mittemaitsvus korrutada kahega. Ja siis proovi seda jura iga päev süüa, sest mina ütlen et see on õige ja hea ning sina lihtsalt jonnid vms.
Ja kui vaheldust vaja on siis palun väga – asendame juurviljasupisees kartuli näiteks hernega ja lagritsale topime magusa täidise sisse. No ei lähe ju paremaks?
Rebane
KeymasterTähelepanu võistlejad!
Võistlejate arvu tasakaalustamiseks on Eesti meistrivõistlustel klassikalises kulturismis kategooriate piire muudetud: kavas on -180 cm ja + 180 cm.
EKFL juhatus
Rebane
KeymasterKiitused Jürile, et enne Eesti Kulturismi meistrivõistluseid sellise raske võistluse veel ette võttis! Õnnitlused teise koha puhul!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ütleme nii et siin oli lõpuks piisavalt rahvast, et korralik möll ja show korraldada. Lühemate kategooria esikomik mahtus 1 punkti sisse! Kolmanda koha omanik sai kokku 9 punkti, teine ja esimene koht said mõlemad kokku 8 punkti. Otsustavaks sai kehavoor – kes seal teisest eespool oli, sellele ka võit läks. Kasparile oleks näiteks piisanud vaid sõudeergomeetist veel 1 meeter välja venitada ja võit oleks olnud tema. Aga mehed andsid endast täitsa 100%. Pulli pärast oleks võinud neid triitsa ja lõuatõmbeharjutusi võtta tegema ka mingi suvalise venna saalist (ma oleks heameelega läind) et näidata siis keskmise eestlase taset.
Jüri ja Martini sõudmine oli ka klass omaette. Martin tõmbas tasahilju ning Jüri tõmbas sellise jõuga, et masin suisa rappus. Kaotus tuli napp. Ma olen umbes 169% kindel, et kui Jüri oma ergomeetritehnikat parandaks, oleks ikka vast ka 400 meetrit selle minutiga täis rullunud, sest see oli 110% toores jõud mis seda ‘paati’ edasi viis.
Ühesõnaga – niipalju kui sain kohtunikelauatagant asja vaadata siis ülitasavägine ning pingeline võistlus. Nii et järgmisel korral ikka VEEL ROHKEM osavõtjaid!
Õnnitlused kõigile osalejatele! Märk on maha pandud – järgmine aasta on, mida ületada.
Rebane
KeymasterLive
Rebane
KeymasterRebane, oled nüüd usin HugeURL kasutaja:P?Olen küll, tänud küsimast – siin tuli küll lihtsalt väikene tehtniline apsakas sisse.
Rebane
KeymasterTäna, reedel, toimub otseülekanne Record Breakers 2010 üritusest kuid palun mõistvat suhtumist, tegemist on esmakordse otseülekandega ning viperusi võib põhjustada liialt aeglane internetiühendust, kuid loodame parimat!
Kui kõik laabub, on oodata otseülekannet ka teistestki Fitness.ee Weekendi võistlustest/üritustest!
Rebane
KeymasterMinu meheraas tegi mulle selgeks, mis vahe on Rolex il ja Ebelil…Rolex on ebafunktsionaalse eputamise asi, kuid Ebel kuulub füüsiliselt aktiivsele Yuppie´le.
Tõelised mehed vaatavad kella päikese (kui vaja ka kuu) järgi.
Nii et vot nii on nende Rolexite, Ebelite ja muude jubinatega.
-
AutorPostitused