Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2011 at 11:58 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #294085
Rebane
KeymasterHoiame teema sirgena. Roppused ja muu soust läheb kustutamisele. Kõik ‘vahenumbrid’ võite postitada vaba teema alla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterIkka sama error (:Kui oled siss loginud, klikka lingil – http://www.fitness.ee/kasutaja-seaded – ei ole võimalik et samasugust errorit enam siis annab.
Puhasta ka oma browseri cache igaks juhuks.
Rebane
KeymasterTere
Tõenäoliselt on kuskile lingirägastikku jäänud vanad Fitness.ee lingid, mis osaliselt enam nii hästi ei tööta.
Kõige kindlam variant on oma browseri bookmarke uuendada ja alustada puhtalt lehelt – trükkides sisse lihtsalt http://www.fitness.ee. Logi sisse ja proovi nüüd enda seadete alt pilti eemaldada. Asi peaks toimima.
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterAi ma vaatan et kõvad mehed olete. Kui 20 peal oli nii nippi nappi kannul siis 30 peal oli kutt kaugele eest ära pannud.
Rebane
KeymasterMa vaatan et valimisteema on IT meeste kraaklemiseks ära läind.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma küll ei ole mingi kõva hääletuste progeja aga iseenesest ei tohiks siin ju midagi nii keerulist olla. Meil siin portaalis ju käib ka põhimõtteliselt autentimine. Ja vahetevahel ka hääletatakse. Ja lahendusi, kuidas asi võimalikult anonüümseks teha on ju umbes …. kõvasti.
TANK’il on küll hea jutt, aga ma kaldun arvama, et seda häshi on ka tiba ‘soolatud’. Ning tõenäolisus seda häshi lähima paarituhande aasta jooksul lahti arutada on umbes null. Muidugi kui su sugulase kälimehe onu vennapoja tütar töötab sul seal asutuses ja ta heameelega teeb sulle sealsest baasist koopia siis noh… korras ju.
Sama loogika alusel saan ma ka aru, et sa internetipanka ei kasuta. Maksad sulas, sest järsku su ID paroolid ja muu huinamuina ka kopeeritakse. Ning keegi võib ju su kontole sisse murda ja su 28.32 € rotti panna (halvemal juhul nende ID koodidega veel sinu eest hääletada!!!!). Pangaautomaadist pidi ju ka riskantne pappi välja võtta, kopeeritakse ju seal ka juba kaarte ja koode ju.
Rebane
KeymasterParim hobuse nimi… ever
Rebane
KeymasterKurt Cobain – Novosibirskist
Pennyroyal Tea
About a Girl
Rebane
KeymasterMa ei väsi ikka vahepeal sisse viskamast linki meie wikist – http://wiki.fitness.ee/index.php?title=Kreatiin
Seal on ka kohe täitsa kirjas, kui tahad kuuridena võtta asja või igapäev tasakesi süüa. Nii et lugege. Peale seda on suheteliselt raske ‘ämbrisse’ astuda.
Rebane
Keymasterquake mänguritele midagi geniaalset.
Rebane
KeymasterMees, aga kahtlustasin naist.
??:”> Mille järgi see algselt seadistatud on? Täiesti lampi?
XP on mees ja Vista/win7 naised. Aga ilgelt lahe oleks kui olekski random.
Rebane
KeymasterTänud.
Pange siis kõik üks väike tervisepits ja mõni moosisai.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterPusslet hakkab jälle tulema tasapisi – hetkel on ta tõepoolest tiba soiku jäänud.
Vasta ja võida kolm vahepealset mängu on tehnilise rikke tõttu hetkel kadunud – ei tasu küll muretseda, proovin need lähiajal taastada ja võitjad ka üles panna.
Rebane
KeymasterRebane
Keymastermiks pole näha harjutuste panga pilte. kas viga on minu arvutis voi on mingi tehniline probleem. kui keegi oskaks aitata oleks tore. aitähHarjutustepanga pildid on FLASHis tehtud, nii et esialgne idee, mis pähe turgatas on et järsku on FLASH teil kuidagi internetilehitsejast kinni keeratud. Võimalik, et olete ka aeglasema internetiühenduse taga, seega tuleb tiba kannatada, ennem kui pildi ette võlub. Võimalik, et peale on keeratud ka popup plokker, mis halastamatult avanevat akent kinni paneb.
Proovi kasutada mingit muud internetilehitsejat ja anna avanevale aknale tibakene aega.
AutorPostitused