Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 19, 2011 at 9:10 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #302895
Rebane
KeymasterKohapealt saab ka ikka pileti muretseda, ei pea kuhugi levisse lippama hakkama
Rebane
KeymasterTere
Proovin analoogsete probleemidega tegeleda esmaspäeval. Pane oma kasutajanimi ja probleem maili peale webmaster@fitness.ee
november 16, 2011 at 1:17 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #304648Rebane
KeymasterTallinn 2011. Culture calls:
This weekend, 19. and 20. November, IFBB Men World Classic Bodybuilding Championships & World Bodybuilding, Fitness & Bodyfitness Cup, Nokia Concert Hall, ESTONIA.
The Organizing Committee of the Estonian Bodybuilding and Fitness Federation extend a warm welcome to all IFBB National Federations to participate in the IFBB Amateur Classic Bodybuilding World Championships and Amateur Bodybuilding, Fitness and Bodyfitness World Cup in Tallinn, Estonia.
Bodybuilding Federations from 36 countries from all over the world, over 120 competitors, two days of world class Bodybuilding competitions and Rafael Santonia, president of IFBB, himself, presenting his book “Revitalization”.
Get a ticket: TicketPro ; Piletilevi
Tentative Schedule Of Activities:
FRIDAY, NOVEMBER 18
11:00—17:00 Arrival of delegations at official hotel
18:00 Judges and Team Managers Meeting
19:00 WEIGH-IN
SATURDAY, NOVEMBER 19
10:00—14:00 PREJUDGING for Fitness, Bodyfitness, Bodybuilding and Athletic Fitness
15:00 PREJUDGING for Classic Bodybuilding
SUNDAY, NOVEMBER 20
13:00 Opening the gallery of Kaupo Kikkas. Book presentation: Revitalization, Estonian version. Nokia Concert Gallery Hall.
15:00 Opening ceremony and FINALS
22:00—24:00 Farewell Banquet
See the lists of the categories. Click here…
Souvenirs of World Classic Bodybuilding Championships
You can find competition’s souvenirs from official hotel (Park Hotel) and from venue site- Nokia Concert Hall. Souvenirs will be sold on 18.-20. November.
Welcome to Tallinn!
Rebane
KeymasterHaiguste vastu aitab Imre KYYSLAUK,proovi iga toidukorral votta yks kyyn,teen seda ise ja pole veel haige olnud selle dieediaja jooksul.
Ma näiteks söön lõunaajal ühe moosipalli ära. Hetkel ei suuda meenutadagi kohe millal viimane kord haige olin…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterSee küll väike viga aga riivab silma ikka: kasutajate kuvapildid on kas väljavenitatud või lihtsalt väga halva kvaliteediga.
Tegin kasutajata avataride/piltide uuesti ülesehituse. Peaks olema ehk parem.
Mul on samasugune iluviga. Kui hiir peale viia, siis tuleb õige link ehk “Vaata uut sisu” hästi nähtavale, muidu on üks sigrimigri.Illustreeriv pilt:

Kordan: “Vaata uut sisu” ja “Sellest teemast” nupp kattuvad. Kasutan Chrome.
Kas on ehk ka see viga parandatud nüüd?
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterOt mu postitused kadund, aga postituste juures ikka uut pilti ei näita:)
Sul on tõenäoliselt enda internetilehitseja vahemälus asi kinni. foorum lahti, enda teema lahti, ctrl+f5. Mul näitab näiteks su uut pilti ilusasti.
See esimene mainitud jama on mul ka tegelikult.
Millised postitused kadunud on? kui sa mõtled postituste numbrit, siis tegin foorumites suuremat sorti töö ja lugesin kõikide kasutajate postitused uuesti kokku. Tõenäoliselt on kõigil mingi postitus ära kustutatud ning sellega seoses on ka postituste arv väiksem kui varem.
Rebane
Keymasteroktoober 30, 2011 at 8:48 e.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315864Rebane
Keymasteroktoober 28, 2011 at 8:33 e.l. in reply to: Testteema – uue foorumi plönnide ja asjadega mäkerda siin #317518Rebane
Keymasteroktoober 27, 2011 at 1:34 p.l. in reply to: Testteema – uue foorumi plönnide ja asjadega mäkerda siin #318274Rebane
Keymasterkolmas nupp -> (nimega Spetsiaalne BBKood), sealt valid MEDIA ja lihtsalt pasted sinna youtube’i lingi. Ja korras.
Sinna võid proovida igast asju pasteda – mida sait võimaldab, see kanditakse ka ümber. Mida ei võimalda, postitakse lingina.
oktoober 27, 2011 at 11:52 e.l. in reply to: Testteema – uue foorumi plönnide ja asjadega mäkerda siin #318411Rebane
Keymasterklöjklöklöklö

Rebane
KeymasterKui valida fitness.ee pealehel viimati vastatud teemade hulgast üks välja, siis viskab selle esimesele lehele. Vanasti sai kohe viimasele.
Fitness.ee esilehelt valides peaks nüüd viima esimese uue postituse juurde. Kontrollige ja andke teada kui asi ei toimi päris nii.
Teen ettepaneku taastada vana süsteem ,kus sattusid kohe viimasele postituse lehele! Miks peab iga kord hakkama teemat algusest lugema?
Foorumis teemanimekirja vaadates TEEMAL klikates, viiakse sind esimese postituse juurde. Teema ees on aga üks mummuke (või täheke, kui sa oled teemas sõna võtnud). Sinna klikates viiakse sind esimese lugemata postituseni. Kui on soov, tee küsitlus. Kui saad mingi arvestatava tulemuse, muudan ka esiemesel võimalusel selle teema lingi selliseks, et viiakse esimese lugemata postituseni. Praegu pean piirduma vabandandamisega – asi ei oma lihtsalt nii kõva tähtsust, et see kohe plaks ära teha.
Rebane
KeymasterTeen ettepaneku taastada vana süsteem ,kus sattusid kohe viimasele postituse lehele! Miks peab iga kord hakkama teemat algusest lugema? Enamus kasutajaid on foorumit jälginud pidevalt, uued kasutajad oskavad ise teema algusesse minna. Foorum ei tohi olla mingi mode fantaasiate väljaelamise koht, foorumit sisustavad ja kasutavad liikmed, ning NENDE arvamust tuleb küsida enne igasugu muudatuste tegemist.
Hetkel on muutunud kasutamine minu jaoks ebameeldivaks, igasugu ebameeldivte uuendustega kaotab foorum kasutajaid. Mis on eesmärk?
Seega kes leiab, et vana foorumi süsteem(kus kohe jõudsid viimasele postile) on parem, siis lisagu siia +1
Või teeks hoopis eraldi küsitluse teema selle kohta?
Tere Paul.
Soojenduseks, tänud et teavitasid probleemist. Teiseks, ära jaura. Kirja olen pannud, et tegelen jooksvalt probleemidega. Uudistesse ja teavitustesse olen ära märkinud, et esilehel foorumisse liikumine suure tõenäosusega ei tööta päris nii, nagu ennem – tegelen kindlasti ka selle probleemiga, kui kiiremate vigadega jõuan mäele. Saan aru, et frustratsioon on suur, kuna foorumi lähtekoodi pole uuendatud 5 aastat. Minu viga. Pole olnud aega tegeleda. Nüüd võtsin kätte, tegin ära. Kasutajal on foorumi kasutamisel hunnik võimalusi juurde tulnud ning tõepoolest – asi on alguses harjumatu. Tasapisi muudatuste sisseviimine oleks tõenäoliselt olnud parem aga nüüd on hilja.
Nii et ettepanekud ja soovid on oodatud. Tegelen ja lisan ja muudan. Irisemine et vanasti oli muru rohelisem, foorum punasem ning administraator on suhtlemisvaegusega debiil, kes peaks kõik versiooniuuendused ennem kasutajatega läbi rääkima ja heaks nende poolt heakskiidu saama võite endale hoida.
Rebane
KeymasterAga kas selline asi oleks võimalik, et fitnessi lehele teha mingisugune mobiiliversioon, nagu on näiteks m.delfi.ee, sest mobiiliga on ikka päris piin siin lehel askeldada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegevus toimub ka sellel rindel – pealehe kallal vähemalt küll. Peagi on plaanis teha foorumiuuendus – ei saa pea panti anda, aga ka seal peaks olema ‘nahk’ mobiilikülastajate jaoks.
-
AutorPostitused