Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
Keymasterveebruar 10, 2012 at 7:35 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #219528Rebane
KeymasterSama arutelu nagu “kas ennem oli muna või kana”.
Siin pole midagi arutleda – kana oli ennem.
Rebane
KeymasterTõenäoliselt lähed kulturismi üle. Eks proovi sa raskekahurväelastega võidu lasta siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rebane
KeymasterIdeaalmõõdud?
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterOle normaalne! Annan ma jah oma EM ja MM medalid oma rüüstajast lapsele mängimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nooooo… meeeees. Sul peaks juba piisavalt kaua laps olema olemas, et aru saada, et enamus materjaalseid asju ei oma palju tähtsust. Neid vaadatakse, katsutakse, lõhutakse …. ja liigutakse edasi.
Rebane
KeymasterMul karikaid pole ja medaleid on paar tükki. Hoian neid lapse mänguasjakastis, kus tal on nendega lõbus mängida.
Problem solved – hangi laps
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 5:10 e.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #230731Rebane
KeymasterNõrguke olen tõesti. Millist kava sina soovitad keha burksiga harjutamiseks? Ma ise kujutan ette et saksa mahutreening (10×10 burksi) peaks päris hästi selleks eesmärgiks sobima?
Tõenäoliselt soovitaks hakata pihta algaja kavaga. Esimesel nädalal harjutad organismi – näiteks käid hessist mööda ja hingad soojenduseks umbes 30 minti sealset ümbritsevat õhku.
Teisel nädalal astu julgelt sisse ja tee mingi väiksemat sorti friikad koos mingi dõunatsitega. Ma arvan et kui sa kolmandal nädalal lisad menüüsse ka burksi, võiksid neljandal juba proovida mingit lihtsamat einet.
EDU TREENINGUL!
veebruar 1, 2012 at 12:17 p.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #231761Rebane
KeymasterMul suhteliselt sama. Kui ikka jupp aega söönud pole, siis võtab olemise korraks sandiks.
Õnneks inimkeha harjub kõigega
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See näitab kui ‘nõrgaks’ sa oled suutnud oma keha tuunida mees. Et hüppad kõrvale korraks oma igapäevasest menüüst ja siis kaks päeva oksendad sisikonda välja.
Rebane
KeymasterSoovitan vaadata. Kõigil.
Rebane
Keymasterveebruar 1, 2012 at 9:19 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #232205Rebane
Keymasterveebruar 1, 2012 at 9:18 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #232207Rebane
Keymasterveebruar 1, 2012 at 8:42 e.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #232257Rebane
KeymasterMa sõin ükskord Maci burgerit ja mul läks süda pahaks. True story bro.
Ma sõin ükskord mäkis burgerit ja kõht jäi tühjaks. Ja siis sõin ühe veel. Ja siis tegin ühe veel. Sellepärast käin nüüd hessis. Tru story bro.
-
AutorPostitused