Rebane
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rebane
Keymaster… juhin tähelepanu ka vanuseklassile(juunis saan 35) ja kehakaalule(91 kg). Loomulikult noore ajateenijana jooksin mõned korrad ka alla 12 minuti.
Vabandused, vabandused….
Rebane
KeymasterInstagram müüdi maha – omaniku tunded
Rebane
KeymasterEi tohiks teha. Kui peaks hakkama mingit jama jagama, anna teada ja uurin. Alati on võimalus minu sätted -> halda facebooki alt ennast lahti ühendada. Ka on seal lisaseaded, mida ja mispidi edasi-tagasi jagamine toimub. Kui mitte linnukesi panna, siis jääb alles vaid see põhifunktsioon – jaga postitust.
Rebane
KeymasterRebane
KeymasterRebane
KeymasterRegistreerimine lõppenud.
aprill 16, 2012 at 8:31 e.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #139891Rebane
KeymasterMeesjuuniorid athletic fitness
Jüri Juurikas
Mehed athletic fitness
Harri Indus
Allan Nikopensius
Marek Liiva
Kristjan Oras
Kristo Kauder
Naised athletic fitness
Esta Pilt
Darola Kruusik
Noored kulturism
Marko Mölder
Oleg Trofimov
Lauri Ööpik
Ergo Tüür
Juuniorid kulturism -75kg
Aleksandar Kuzmin
Kristjan Erendi
Siimo Sikut
Kunnar Rüsülainen
Juuniorid kulturism +75kg
Mikk Raudsepp
Jevgeni Kuzmin
Siim Kelner
Edmund Pilt
Taavi Merisalu
Mehed kulturism
Abrossimov Andrei
Aleksander Tsuiman
Ott Kiivikas
Marek Liiva
Mehed klassikaline kulturism -180cm
Harri Indus
Nikolai Kornõšev
Siim Savisaar
Taavi Talah
Naisjuuniorid bodyfitness
Elo Ilumäe
Naised bodyfitness
Esta Pilt
Darola Kruusik
Monika Saar
Triin Kõrge
Tiina Porgand
Naised Fitness
Kristina Koroljak
Signessa Kalmus
Bikini Fitness
Annika Sirel
Julia Dunik
Egle Eller-Nabi
Kristiine Pai
Tatjana Kudrjavtseva
Olga Jakovleva
Jekaterina Zabluda
Aleksandra Laer
Rebane
KeymasterHuvitav kui palju tal siis autos veel inimesi oli.
aprill 13, 2012 at 12:40 p.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #140763Rebane
KeymasterHr Marek Liiva paljudele tuntud kui Mr Mesi on lubanud võistlema tulla athletic fitnessis.
Ta on viimasel ajal tegelenud rohkem talisuplusega, jooksu, rattassõiduga, aga samas ei ole selle juures minetanud kuuldavasti oma lihasmassi.
No sa pead talle meenutama, et tal on veel 8 tundi aega nimi kirja panna. Ja peale seda ei aita ei nõgeseviht ega pakk pärmi.
aprill 13, 2012 at 9:36 e.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #141120Rebane
KeymasterSa ütle neile lihamägedele, et nad kirja paneks ikka nimed nüüd ruttu.
aprill 13, 2012 at 7:34 e.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #141241Rebane
KeymasterHetkeseis:
Naisjuuniorid bodyfitness
Elo Ilumäe
Meesjuuniorid athletic fitness
Jüri Juurikas
Mehed athletic fitness -180cm
Harri Indus
Nikolai Kornõšev
Allan Nikopensius
Mehed athletic fitness +180cm
Kristjan Oras
Kristo Kauder
Naised athletic fitness
Esta Pilt
Darola Kruusik
Mehed klassikaline kulturism -180cm
Harri Indus
Nikolai Kornõšev
Siim Savisaar
Taavi Talah
Noored kulturism -70kg
Marko Mölder
Noored kulturism +70kg
Lauri Ööpik
Juuniorid kulturism -75kg
Aleksandar Kuzmin
Kristjan Erendi
Siimo Sikut
Kunnar Rüsülainen
Juuniorid kulturism +75kg
Mikk Raudsepp
Jevgeni Kuzmin
Siim Kelner
Edmund Pilt
Taavi Merisalu
Mehed kulturism -85kg
Abrossimov Andrei
Aleksander Tsuiman
Mehed kulturism +85kg
Ott Kiivikas
Naised bodyfitness -163cm
Esta Pilt
Darola Kruusik
Monika Saar
Naised bodyfitness +163cm
Triin Kõrge
Tiina Porgand
Naised Fitness
Kristina Koroljak
Bikini Fitness
Annika Sirel
Julia Dunik
Egle Eller-Nabi
Kristiine Pai
Tatjana Kudrjavtseva
Olga Jakovleva
Jekaterina Zabluda
Aleksandra Laer
Rebane
KeymasterSee pildimängu teema oleks huvitav, aga ma kardan, et siin portaalis suur ja vägev jumala asemik maa peal Rebane ei laseks minu meistriteoseid üles, sest ma olen temast ilusam ja andekam!
Aga teeme nii vähk, et saada üks oma valitud piltidest meile – hea oleks kohe kui pildil oleks kaks inimest, oleks põnevam ära arvata. Ja siis kui õige hetk ja midagi väga aktuaalset pole pildimängu panna, paneme sinna sinu joonistatud pildi. Ja ilusam ei ole sa teps mitte, andekuse koha pealt oskan ma ka palju asju teha ja teinekord kui sa mulle kontorisse külla tuled, siis teeme ühe video ja vaatame mu kärbunud musklid ka üle.
aprill 7, 2012 at 10:11 e.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #148676Rebane
KeymasterRebane
KeymasterNäe aless, kuidas kala püütakse. Sikuti asemel võtad näpitsad ja siis jääle…
Rebane
KeymasterMa kuulun selle 1% hulka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Olen vist oma ümbermõõte 2x elus mõõtnud.Aga pärast LEKVi peaks ikka regulaarselt iga kuu mõõtma hakkama
Ma pole ühtegi korda mõõtnud. Ja peale LKV’d ka ei hakka. Ning isegi mitte peale EKVd ega EMV’d. Pole seda stressi mulle vaja. Lase kasvavad rahus.
-
AutorPostitused